Koji je to film?
- HorrorHR
- Site Admin
Re: Koji je to film?
Haunting iz 1963 ako je stariji film? mislim da je jednom bio kod nas na tv.
Mislim čak da je i Legend of Hell House bio pred koju godinu na tv...
Mislim čak da je i Legend of Hell House bio pred koju godinu na tv...
- metallicat
nije ovaj neznam koliko star, al možda? http://www.imdb.com/title/tt0171363/jigsaw wrote:Eee, help, ovo me već duže zanima, ali uvijek zaboravim pitati...gledao sam film prije jedno 5-6 godina, bio je na hrt-u, a sjećam se da je riječ o nekom poltergeistu u dvorcu, i scene kada objeduju za velikim stolom, pa ih taj duh počinje uznemiravati, pa padne svjećnjak, pa beštek poludi itd...vjerojatno ga znate, a ja se naslova ne mogu sjetiti
Btw stariji je film

- jigsaw
Bravo Horror, The Legend of Hell House, taj je
hvala puno

- jigsaw
- HorrorHR
- Site Admin
meni baš drag film, jedan od prvih DVD-a koje sam kupio. ima pamtljivo loš cover:jigsaw wrote:Bravo Horror, The Legend of Hell House, taj jehvala puno
![]()

- jigsaw
Je, znam da sam ga se pošteno sasro kad sam bio manjiHorrorHR wrote:meni baš drag film, jedan od prvih DVD-a koje sam kupio. ima pamtljivo loš cover:jigsaw wrote:Bravo Horror, The Legend of Hell House, taj jehvala puno
![]()
-
GreenHornet
eeeee,na ovo sam mislio cijelo vrijme...inace-mene je totalno razocarao. 
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- elrania
uu, sad tek vidim ovu potražnju. meni je to možda najbolji haunted house film! nije mi bez razloga ta kućica u lokaciji 
- elrania
-
karlowolf05
Ovako, na RTL-u sam prije par godina gledo neki film, znam onako površno tijek radnje, ali ga nemogu nać nigdje na internetu. Priča započinje kao nekom legendom iz prošlosti kako je neka baba izgorila u svojoj kući (ili svjetioniku) pa je neki njen duh ili tako nešto slično ostalo. I sad priča prati nekog mladića kojeg to biće proganja. Sjećam se scene kao u kafiću se posvađa s nekim pa izađu van da se pobiju i skotrljaju se niz brdo dole, i on u mraku hrvajući se vidi to neko biće (mislim da je imalo neke kandže možda slično ko wolverine) kako se približava i od straha premlati tog drugog lika i počne bježat (sad neznam jel taj drugi lik umro). I sjećam se scene kad ulazi u komoru za rendgensko snimanje i dok leži u tom apartu koji ulazi polako u komoru, u mraku mu se opet ukaže to biće i on se nešta uplaši, vrišti štali sad ni neznam šta je dalje bilo, ako ima netko bilo kakvu asocijaciju zamolio bih ga najljepše da napiše.
Hvala unaprijed, Karlo.
Hvala unaprijed, Karlo.
-
olio
http://www.imdb.com/title/tt0282209/
poprilično sam siguran da je ovo
- metallicat
sigurno. taj film mi je baš urezan u pamćenjeolio wrote:http://www.imdb.com/title/tt0282209/

-
karlowolf05
Jeste to je taj, hvala najveća!