Dead End (2003) - i evo nakon devet godina došao na red ovaj može se reći izuzetno podcijenjeni kultni hororac iz ranih 00-ih, a sad je još više podcijenjen jer sam mu dao nešto veću ocjenu. Obitelj putuje na badnju večer prema doma kroz jednu šumu da bi se u jednom trenutku počele događati čudne stvari. Film vrhunske atmosfere to je ono što se prvo primijeti, ali nevjerojatno je koliko je ovo pametan horor. Čitao sam neke i tad zamjerke gluma loša, čak i da ga ne kuže, ali sve ima odgovore.
Zabili su se u drugi automobil u kojem su bile žena i njezina kćerkica. Žena i njezino dijete poginuli su pri udaru. Svi putnici u automobilu Harrington ostali su ondje bez svijesti i smrtno ozlijeđeni, tijekom cijelog filma sve do njihove smrti. Svaki put kad vidimo da član obitelji nestaje, a zatim ga pronađu mrtvog s užasnim, neobjašnjivim, krvavim ozljedama? Tada je njihovo 'pravo' tijelo umiralo u nesreći i vraćalo se na način na koji su zapravo izgledali nakon nesreće. Na primjer, dečko je prvi umro jer je on sigurno bio najteže ozlijeđen. Ali u svom snu na drugoj ravni između života i smrti, nisu znali što mu se dogodilo ili što se događa. Ali trenutak kada su ga pronašli mrtvog bio je točan trenutak kada je njegovo PRAVO tijelo preminulo u autu od ozljeda koje je zadobio u nesreći... itd. sa svim ostalima... na kraju su ostali samo tata i kćer. Na kraju i tata umire. Razlog zašto je samo kći preživjela je jednostavno zato što je ona bila najmanje ozlijeđena, a uspjela je izdržati do dolaska pomoći.
fale ovakvi horori. I sad vidim da je ovo francuski film. Engleski govore, ali country piše Francuska tako da ide pod tu državu.
7.7/10
UTJECAJ/ZNAČAJ - nažalost ovaj film nema nikakvog utjecaja to mi je nevjerojatno. Jedino što je s vremenom postao voljen, podcijenjen i ljudi ga iznova otkrivaju, ali nedovoljno za bilo što. A+, A, B+, B, C+,
C
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"