Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
Unreal

Post by Unreal » 21 Jul 2007, 22:18

Seed of Chucky - dosta slab nastavak. Nemam ništa protiv toga da je film postao parodija , ali nije baš zabavan film i ne previše smješan. Neke fore su bile zakon poput one zajebancije sa Britny Spears, lutkom koja drka, Shining zajebancijom i još dvije fore su dobre eventualno, a ostatak nije smješan. Mislim da mi je Bride of Chucky bio smješniji od ovog djela , svakako je bio zabavniji i bolji nastavak. Režija je dosta slaba, jedno mi je bila početna scena dobro snimljena a ostatatak slabo snimljen. Film mi je postao dosadan i zamoran s vremenom. Od Chuckya fore su mi nekak bile slabije u ovom djelu i malo ga se vidi u filmu. Ti mater ,a onaj njegov sin je gori od njegove žene, koj sjeban glas i totalno glup lik. A kraj filma je fakat žalostan, kako ga je samo tako lagano isjeka a tek kraj s rukom.:lol:
Da se pogledati i ima par dobrih stvari ,ali može Chucky i bolje
Ocjena 3/5
Završio sa serijalom.
Sada mogu jedino čekati Chucky vs Leprechaun ili Revenge of Chucky.

jigsaw

Post by jigsaw » 21 Jul 2007, 22:41

Rekao sam...ima dobrih fora, ali meni se baš nastavak svidio i bolji mi je od trojke i četvorke.

Unreal

Post by Unreal » 21 Jul 2007, 22:44

jigsaw wrote:Rekao sam...ima dobrih fora, ali meni se baš nastavak svidio i bolji mi je od trojke i četvorke.
Pa fore jesu dobre , no nekako mi je bilo sve slabo izvedeno i prošli djelovi su bili zabavniji. Da je na redateljskom stolcu ostao Ronny Yu mislim da bi film bio bolji.

jigsaw

Post by jigsaw » 21 Jul 2007, 23:02

Unreal wrote:
jigsaw wrote:Rekao sam...ima dobrih fora, ali meni se baš nastavak svidio i bolji mi je od trojke i četvorke.
Pa fore jesu dobre , no nekako mi je bilo sve slabo izvedeno i prošli djelovi su bili zabavniji. Da je na redateljskom stolcu ostao Ronny Yu mislim da bi film bio bolji.
Istina. :wink:

No, ja sam zadovoljan i sa Mancinijem.

Unreal

Post by Unreal » 21 Jul 2007, 23:15

jigsaw wrote:
Unreal wrote:
Istina. :wink:

No, ja sam zadovoljan i sa Mancinijem.
Makar je off topic ipak ću reći.

Pa ne da je loša režija negdje osrednje. Največi problem je bio da su mu sada dodali sina , pa moram trpiti glupost od njegove žene i sina , a Chucky jako malo vidimo. Mislim da bi bilo bolje da je Chucky ostao solo ubojca ,zato su mi i prva dva djela najbolja.
Ali sam film se isplatio pogledati zbog prva scena izvedena iz FPS , ta scena je prezakon ćak je i bolja od one iz orginalnog Halloweena.

No ja bi da se za šesti nastavak ako je moguče vrati redatelj orginala Tom Holland i molim da Chucky bude solo ubojca , bilo je puno bolje dok mu nisu stvorili obitelj.

jigsaw

Post by jigsaw » 21 Jul 2007, 23:50

The Fearless Vampire Killers (1967)

http://recenzijefilmova.blog.hr/arhiva- ... html#dan21

Image

Što reći, remek - djelo...

metallicat

Post by metallicat » 22 Jul 2007, 00:56

jigsaw wrote:Image
:lol: koja skica :lol:

the shining prvi dio
Image

Evil Xander

Post by Evil Xander » 22 Jul 2007, 09:09

Zombie 2/Woodoo/kakogod, pokazivao sam drustvu par antologijskih scena (morski pas vs zombi, kadar s okom...). :D
Chuck Norris puts the 'fun' in the 'funeral'.

horkolerbus

Post by horkolerbus » 22 Jul 2007, 13:23

Gate ,,, i gate 2
Istina postoji. Izmisljati se moze samo laz

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 22 Jul 2007, 14:55

horkolerbus wrote:Gate ,,, i gate 2
kakva je dvojka?

horkolerbus

Post by horkolerbus » 22 Jul 2007, 17:46

nije losa ako nemas nista drugo za pogledati,,nista posebno u njoj 8)
Istina postoji. Izmisljati se moze samo laz

john_constantine

Post by john_constantine » 22 Jul 2007, 20:06

The Cars That Ate Paris - stvarno dosadan film. :wink: Ima nešto humora, krvavih scena, malo vožnje i razbijanja, ali film je jednostavno ultradosadan. Umjesto da to bude horor komedija, kako piše u imbd - u, film je zapravo naobičnija drama o religijskoj obitelji za uobičajenim retardiranim redneckom... :roll:
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 22 Jul 2007, 21:49

Hellraiser 3 - hm, loš nastavak, naročito nakon drugog gledanja. Prvih sat film je dosadno i naivno. Dvije cure u stanu i nema lezbijskog seksa? :shock: :( Ali zato smo prisiljeni gledati gay muškarca u boksericama koji niti ne zna glumiti. :roll: A priča, papirnati likovi, hrpa naivne atmosfere (ma daj, primiti neku nepoznatu curu kod sebe - a što ako je narkomanka?), ta podjela dobre i loše strane Pinheada (totalna pušiona). Ali film ipak spašavaju zabavne scene u klubu, naročito tri kugle u ustima. :D :D :D :D A cenobiti, više nisu onako sadomazohistički kao u originalu, već ispadaju totalno neozbiljno i blesavo, ali dosta zabavno. :wink: CD - rom. :lol: Završetak je naivan, slab nastavak kojega spašavaju cenobiti.
Michel puši karu.

Freddy

Post by Freddy » 22 Jul 2007, 22:01

alien-što reči-9-10
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...

jigsaw

Post by jigsaw » 22 Jul 2007, 23:54

Alien 3 (1992)

http://recenzijefilmova.blog.hr/arhiva- ... html#dan22

Image

Super film no malo slabiji od svojih prethodnika...

Post Reply