Kakvu vrstu horora volite i što vam je najvažnije u njemu?
- elrania
od svega ovoga cu najvise prednosti dati slasherima i zombijima, te poprilicno volim one s tematikom duhova i bas ti su oni koji meni osobno budu najjeziviji.
trenutacno me najmanje privlace ovi space monsters i vukodlaci, iako na kraju krajeva i takvo nesto pogledam.
a sto se bitnih osobina tice... radnja koja drzi vodu; pametni uvod i rasplet, uvjerljivi likovi i pokoji shock element koji bi osvjezio vec unaprijed poznatu atmosferu u odredenom tipu filma.
kod zombie filmova jako cijenim uvodenje humora ili pak surovost koja se primjenjuje u npr. 28 dana/tjedana kasnije (iako to bas nisu zombiji, no ciljam na ugodaj).
trenutacno me najmanje privlace ovi space monsters i vukodlaci, iako na kraju krajeva i takvo nesto pogledam.
a sto se bitnih osobina tice... radnja koja drzi vodu; pametni uvod i rasplet, uvjerljivi likovi i pokoji shock element koji bi osvjezio vec unaprijed poznatu atmosferu u odredenom tipu filma.
kod zombie filmova jako cijenim uvodenje humora ili pak surovost koja se primjenjuje u npr. 28 dana/tjedana kasnije (iako to bas nisu zombiji, no ciljam na ugodaj).
- gandalf
elrania wrote:od svega ovoga cu najvise prednosti dati slasherima i zombijima, te poprilicno volim one s tematikom duhova i bas ti su oni koji meni osobno budu najjeziviji.
Meni isto pašu slasheri i zombiji, no vukodlake volim više od vampira nekako!
Volim da film nije zamarajući i da je koliko-toliko realan. Sviđa mi se kad su zombiji klasični, spori, ne pašu mi oni ultra brzi, jaki i što ja znam.
Posebno mi je zanimljivo ako ne pobjede Amerikanci na kraju, i da ima humora ili gegova u filmu. To je najbolji dio za prepričavati
- Asfodel
-
GreenHornet
- Knatchbull
-
filmofil
- horkolerbus
sa monstrumima ,kao filmovi dagon,descent,pumpkinhead,creature,dark water,jeppers creppes,pulse,slither mada je tu mahom i kontakt sa alienima , split seconds,reeker ,tamara, wishmaster , ......... ima tu jos takvih filmova,neki su sa dobrom akcijom ,a neki su sa bas dobrom pricom i orginalni sto mi se jako svidja,,,
i druga vrsta su andjeli versus demona ,ima tu exorcist,omen,prophecy,konstantine.... i mozda neke sekte children of the corn,first power,lost village,.... ko ce li se setiti vise
a zombie vampiri i vukodlaci vise su mi out zahvaljujuci danasnjici jer dnevno nastane 100 filma o tome i smorili su vise sa time
i druga vrsta su andjeli versus demona ,ima tu exorcist,omen,prophecy,konstantine.... i mozda neke sekte children of the corn,first power,lost village,.... ko ce li se setiti vise
a zombie vampiri i vukodlaci vise su mi out zahvaljujuci danasnjici jer dnevno nastane 100 filma o tome i smorili su vise sa time
Istina postoji. Izmisljati se moze samo laz