Hellraiser (remake)

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
Unreal

Post by Unreal » 06 Oct 2007, 17:57

john_constantine wrote:e stvarno, baš me boli k... zašto zapravo jason nosi hokejašku masku. Je li fan hokeja? briga me. Meni je bitno da samo ubija, he. A ionako, zar treba imati nekakav razlog za nošenje maske? Michael myers je nosio masku da bi dobio na jezi, leatherface je nosio masku isto radi jezovitosti i unakaženog lica, Jason je također nosio maske. Ma skoro svaki serijski ubojica nosi maske pošto je to tajno pravilo slasher filmova sudeći po dokumentarcu.
A zašto treba razlog? pa i ti bi nosio masku da si ružan kao pas. :D :lol:
Dali si slučajem fulo topic,ovo je Hellraiser remjk ne Friday the 13th :lol:

No dobro si rekao u vezi Jasona :wink:

Unreal

Post by Unreal » 12 Oct 2007, 22:42

Twitch Film caught up with the pair, Julien Maury and Alexandre Bustillo, and got them to spill a bit of info about their plans for the redux; ”We don’t want to remake exactly the Clive Barker movie.” Bustillo told the site, ”We have met Clive and told him what we want to do with “Hellraiser” and he said, “It’s f**king good do it!” We are happy to have his benediction. It will not be a remake. It will still be called “Hellraiser” and it will have a new Pinhead.”
Koj mu vrag to znači ,kaj će promjeniti glumca koj je glumio Pinheda :?:

A$H

Post by A$H » 12 Oct 2007, 23:16

vjerojatno će mu samo drugu masku stavit..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

FilmTV

Post by FilmTV » 12 Oct 2007, 23:22

A$H wrote:vjerojatno će mu samo drugu masku stavit..
Onda to više nije Pinhead. Doug Bradley je prilično prepoznatljiv frajer, samo su čavli nadodani na tu glavurdu.

A$H

Post by A$H » 12 Oct 2007, 23:26

FilmTV wrote:
A$H wrote:vjerojatno će mu samo drugu masku stavit..
Onda to više nije Pinhead. Doug Bradley je prilično prepoznatljiv frajer, samo su čavli nadodani na tu glavurdu.
zakaj ne..koliko samo u glavi imam dizajna za masku..mogu bit čavli u pitanju samo morbidniji,savijeni,sa komadima mesa na sebi..ili samo duži,deblji..ima brdo kombinacija,a da ostanu ime i prepoznatljivo lice Douga Bradley-a....
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

FilmTV

Post by FilmTV » 13 Oct 2007, 00:36

A$H wrote:zakaj ne..koliko samo u glavi imam dizajna za masku..mogu bit čavli u pitanju samo morbidniji,savijeni,sa komadima mesa na sebi..ili samo duži,deblji..ima brdo kombinacija,a da ostanu ime i prepoznatljivo lice Douga Bradley-a....
Meni to onda više nije Pinhead. To mi dođe kao da Freddy ima drugačije oštrice, baseball kapu ili bijelu košulju.

Unreal

Post by Unreal » 13 Oct 2007, 09:21

FilmTV wrote:
A$H wrote:zakaj ne..koliko samo u glavi imam dizajna za masku..mogu bit čavli u pitanju samo morbidniji,savijeni,sa komadima mesa na sebi..ili samo duži,deblji..ima brdo kombinacija,a da ostanu ime i prepoznatljivo lice Douga Bradley-a....
Meni to onda više nije Pinhead. To mi dođe kao da Freddy ima drugačije oštrice, baseball kapu ili bijelu košulju.
Pa i Freddyu su promjenili izgled u New Nightmeru. Imaju je drukćiju oštricu i neki kaput,ali je i dalje bio Freddy :wink: .

FilmTV

Post by FilmTV » 13 Oct 2007, 10:06

Unreal wrote:Pa i Freddyu su promjenili izgled u New Nightmeru. Imaju je drukćiju oštricu i neki kaput,ali je i dalje bio Freddy :wink: .
Meni izgleda isto:

Image

Osim toga, meni je osobno Pinhead sada kakav treba biti i točka. Ako nekom drugom odgovara u nekom drugom izdanju to je njegova stvar. Ja sam odrasao na Barkeru i od njegovih prvih skica Pinhead izgleda baš kako ga je Doug Bradley utjelovio.

john_constantine

Post by john_constantine » 13 Oct 2007, 10:20

slažem se za film tv - kako sam pogledao svih pet nastavaka, jednostavno ne mogu pinheada zamisliti bez douga bradleya. :D
Michel puši karu.

Unreal

Post by Unreal » 13 Oct 2007, 10:38

john_constantine wrote:slažem se za film tv - kako sam pogledao svih pet nastavaka, jednostavno ne mogu pinheada zamisliti bez douga bradleya. :D
I ja se slažem :wink: , Michaela,Letherfacea i Jasona može bili koj debil glumiti,ali postoji samo jedan Pinhead kao i Freddy. No ovo je ciljano večinom za MTV generaciju koji će tek upoznat Pinheda ,pa kao da će oni znati ko je bio prvi :cry: .

john_constantine

Post by john_constantine » 13 Oct 2007, 10:59

Unreal wrote:
john_constantine wrote:slažem se za film tv - kako sam pogledao svih pet nastavaka, jednostavno ne mogu pinheada zamisliti bez douga bradleya. :D
Michaela,Letherfacea i Jasona može bili koj debil glumiti,ali postoji samo jedan Pinhead kao i Freddy. No ovo je ciljano večinom za MTV generaciju koji će tek upoznat Pinheda ,pa kao da će oni znati ko je bio prvi :cry: .
e tu se ne bi složio. Hallowen nisam ništa gledao. Ali leatherface - ne možeš baš reći da ga bilo koji debil može glumiti. U originalu, Gunar Hansen je bio odličan, imao je iskustva i uvježbavao se za svoju ulogu. Nije stvar samo u maski, već u njegovom tijelu i ponašanju, koje graniči za retardiranošću.
A drugi lik u nastavku je ispao više komičniji, ali mi je čak ispao i više nego odlično, divlja i otkačena ponašanja. Naročito kada napadne radio postaju i luduje. Tu scenu volim najčešće pogledati.
Treći lik je baš ispao debil, svi ga premlaćuju i razbijaju. a niti izgled nije bogznašto.
A remake - filmovi su loši, ali zadovoljan sam glumcem koji ga je glumio. Ispao je dosta cool, naročito u prequelu kada nosi krpenu masku.

A za jasona, tu si istina u pravu. Ali kada bi se ciljalo na izgled, ipak bi najbolji bio onaj iz devetke, Kane hoders.
Michel puši karu.

Unreal

Post by Unreal » 13 Oct 2007, 12:48

john_constantine wrote: e tu se ne bi složio. Hallowen nisam ništa gledao. Ali leatherface - ne možeš baš reći da ga bilo koji debil može glumiti. U originalu, Gunar Hansen je bio odličan, imao je iskustva i uvježbavao se za svoju ulogu. Nije stvar samo u maski, već u njegovom tijelu i ponašanju, koje graniči za retardiranošću.
A drugi lik u nastavku je ispao više komičniji, ali mi je čak ispao i više nego odlično, divlja i otkačena ponašanja. Naročito kada napadne radio postaju i luduje. Tu scenu volim najčešće pogledati.
Treći lik je baš ispao debil, svi ga premlaćuju i razbijaju. a niti izgled nije bogznašto.
A remake - filmovi su loši, ali zadovoljan sam glumcem koji ga je glumio. Ispao je dosta cool, naročito u prequelu kada nosi krpenu masku.

A za jasona, tu si istina u pravu. Ali kada bi se ciljalo na izgled, ipak bi najbolji bio onaj iz devetke, Kane hoders.
Hmm pa ti koji glume takve tipove ubojca se opčenito djele na malo bolje i lošije
Gunar Hansen je bio vrlo dobar kao Letherface, a ove druge nisam vidio pa ne znam.
Da Kane Hoder je najbolji Jason ,a najgori mi je onaj iz trojke koj je ispao kao Frankenstain.
A najbolji Michael Mayers je onaj iz orginala , a nakon njega onaj iz osmice.
Ali ipak meni nikad nije utjecalo puno na film kako je glumac lamatao sjekirom ili slično. No ipak smatram Gunar Hansen pravim Letherfacom, jer je bio prvi i stvorio je samog lika ,a ovi ostali likovi su ga vjerojatno samo kopirali

Vorador

Post by Vorador » 13 Oct 2007, 16:43

Ma biti će smeće remake, slutim...promjena dizajna Pinheada samo još više produbljuje moje sumnje...

FilmTV

Post by FilmTV » 13 Oct 2007, 18:27

Vorador wrote:Ma biti će smeće remake, slutim...promjena dizajna Pinheada samo još više produbljuje moje sumnje...
Nažalost i meni se tako čini...

Wendigo

Post by Wendigo » 13 Oct 2007, 18:47

ne bu dobro..
ne priznajem niti jednog Pinheada osim Douga Bradleya, a kamoli još mjenjati dizajn.. :twisted:

Post Reply