Rob Zombie's Halloween

Razgovori ugodni o horor temama
john_constantine

Post by john_constantine » 27 Dec 2006, 11:44

Zombiemachine wrote:Rob zombie ne svira heavy metal. Glupe tinejđere ima svaki nastavak Halloweena. Glumci nisu naročito loši, bar za sada (najavljeni). Scene u Zombijevim filmovima nisu besmislene, samo ih treba staviti u kontekst, a za to moraš imati živaca. Krv i nasilje su poanta (osim atmosfere).
pa nije da mi smeta krv i nasilje, ali onaj film house of 1000 corpses, osim što krade ideje iz kultnih klasika, jednostavno je besmislen, ljudi dođu, susretnu se za čudacima koji ih na kraju ubiju, dođu par policajaca i njih ubiju, a onda ova preživjela nađe eksperimente onog ludog doktora. :roll:

A što onda rob zombie svira? :oops:

Zombiemachine

Post by Zombiemachine » 27 Dec 2006, 12:10

Nigdje ne piše da je taj film za svakoga. Ali je upravo zbog njega R.Z. dobio nove prilike (Devil's rejects i sad Halloween), a i bio je nešto potpuno novo u moru zaglupljujućih horora u to vrijeme.

Šta svira? Elektronsku nebulozu. White zombie je bio više metal.
Krv je moje svjetlo i moja tama.

pinhead.bih

Post by pinhead.bih » 04 Jan 2007, 00:42

Rob Zombie je trenutno možda režiser horrora koji ima najviše potencijala a to je po mom mišljenju dokazao u svoja dva fima a možda je on i pravi dokaz da horror filmove treba da snimaju samo pravi fanovi tog žanra!Ne volim vraćanje starih filmova ali bolje da to uradi on nego neka budala kakvih danas ne manjka u holivudu.
CREATURE FROM MIDIAN LAND

FilmTV

Post by FilmTV » 04 Jan 2007, 01:19

pinhead.bih wrote:Rob Zombie je trenutno možda režiser horrora koji ima najviše potencijala a to je po mom mišljenju dokazao u svoja dva fima a možda je on i pravi dokaz da horror filmove treba da snimaju samo pravi fanovi tog žanra!Ne volim vraćanje starih filmova ali bolje da to uradi on nego neka budala kakvih danas ne manjka u holivudu.
:supz: On i Marshall.

Zombiemachine

Post by Zombiemachine » 04 Jan 2007, 11:55

On, Marshall i Aja.

A$H

Post by A$H » 04 Jan 2007, 12:15

On, Marshall i Aja i Raimi :lol: :lol:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 04 Jan 2007, 13:00

A$H wrote:On, Marshall i Aja i Raimi :lol: :lol:
Raimi što je napravio je napravio... Jedino što radi za horror je sada kroz svoju filmsku kuću Ghost House, koja baš i nema neke briljantne filmove (pamtim u zadnje vrijeme Boogeyman i Grudge 2)

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 13 Jan 2007, 16:30

AICN ima detaljan review scenarija - http://www.aintitcool.com/node/31221

Za one koji su lijeni sve čitati, evo par dijelova:

Code: Select all

And yes, adult Michael Myers, with the mask, does speak. Ugg... And yes, they try to show Myers' "human" side in the last act. Double Ugg...

I can see Malcolm McDowell (another great bit of casting) being excellent in the role of Dr. Loomis and I can see him making some of the weak dialog work just out of sheer charisma and talent, but compared to the Donald Pleasance Loomis, I'm afraid he's going to fall short. This Loomis, as written, is too weak and when he goes a little mental trying to talk people into the threat of Myers he just comes off as annoying.

The script has a very high body count, ample nudity and a solid cast. But I firmly believe Zombie completely missed the boat on Myers and is making a big mistake with the story. 

I'm hoping the script I read (a long script, at 125 pages) is a very, very, very early draft. Even if it is, there are some very fundamental things wrong with it.

FilmTV

Post by FilmTV » 13 Jan 2007, 17:44

HorrorHR wrote:I'm hoping the script I read (a long script, at 125 pages) is a very, very, very early draft. Even if it is, there are some very fundamental things wrong with it.
Scenariji se znaju do početka snimanja temeljno promijeniti a ovakve stvari se puštaju u opticaj kako bi se ispipalo mišljenje publike. Doći će zasigurno do promjena, samo se nadam da ne promijeni "big body count and ample nudity" :D

A$H

Post by A$H » 13 Jan 2007, 17:49

HorrorHR wrote:
A$H wrote:On, Marshall i Aja i Raimi :lol: :lol:
Raimi što je napravio je napravio... Jedino što radi za horror je sada kroz svoju filmsku kuću Ghost House, koja baš i nema neke briljantne filmove (pamtim u zadnje vrijeme Boogeyman i Grudge 2)
nenene još će on sve nas iznenadit.. :lol:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 17 Jan 2007, 12:17

Rob Zombie na svom blogu komentira negativni review na Halloween scenarij:

I notice that so many people get crazy when someone you don't even know posts an opinion about what they think HALLOWEEN will or won't be. This is crazy. Do you really go through life influenced by the thoughts of others that easily?

Anyway, things change so much in a movie, from moment to moment, from second to second that all I can say is : see it for yourself and figure out if you like it or not. Really who gives a fuck what someone else thinks? Everybody likes different shit for differenet reasons. But deciding that you hate or love something that doesn't even exsist yet? Well, that a little ridiculous.

Freddy Krueger

Post by Freddy Krueger » 18 Jan 2007, 15:25

Ne znam,ali imam vjere da bi film mogo bit poprilicno dobar...Meni zombie radi kul filmove...
I sta svi previse ocekuju,Zombie mi se cini nije zapeo za izvlacenje halloween serijala iz govana,vec zeli napravit halloween kako ga je on shvatio i vidio...
Skoro sam jebo jucer.Skoro sam jebo danas.
Jebem skoro svaki dan...

Gosp.

Post by Gosp. » 22 Jan 2007, 20:25

Zombiemachine wrote:House of 1000 corpses je zakon. Totalni fan-made film i totalni tribute. Devil rejects je također dobar film iako s većom dozom ozbiljnosti. Rob Zombie obećava. Ako itko može izvući Halloween serijal iz rupe govna u koju se zavukao, rekao bi da je to Rob.
Istina, ako ništa drugo, House ima dobar soundtrack.
The Devil's Rejects nisam pogledao, isplati li se?
Better to reign in Hell than to serve in Heaven.

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 22 Jan 2007, 20:41

Mislim da film neće uopće biti loš. Glumci su dobro odabrani i Rob Zombie nije loš redatelj kakvih sve ima u današnje vrijeme (jedan je od onih redatelja sa vizijom i istinski horor fan - bez obzira što je uzeo neke dijelove iz nekih klasika).
Za sada priča filma uopće nije neka sraćka nego nešto što obećava....
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

Zombiemachine

Post by Zombiemachine » 22 Jan 2007, 22:15

Gosp. wrote: The Devil's Rejects nisam pogledao, isplati li se?
Naravno. Jedinstven film.

Locked