Glasovanje za naj zombi film HorrorHR foruma....(A strana)
-
Ghrall
-
arminio
- Mairosu
- Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena
-
arminio
- Mairosu
- Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena
- dr_gonzo
Kako to (ajde arminio malo to obrazloži....da vidimo tvoje mišljenje....nemoj nas ostaviti ovako napola bez obrazloženjaarminio wrote:28 days later nije zombie film a tu bas ne pase ni BrainDead...
Inace, meni su Fulcijev Zombie i Romerow Dawn naj a ne mogu oznaciti 2 pa onda ne glasam ni za jedan!
Po meni je BrainDead čistokrvni zombi film...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
-
arminio
viewtopic.php?t=3002&highlight=zombi++arminio
"e) Warning Sign (1985), 28 Days Later – zbog toga što su u stvari to živi ljudi zaraženi nekim virusom
i moguće ih je ubiti ili usporiti jednim metkom bilo gdje u vitalnu točku (a ne samo u mozak kao u pravih zombija). Hoću reći to su isti ljudi koji nikada nisu ni umrli, nego zaraženi bolešću zbog koje polude i ubijaju nezaražene ili ih pokušavaju zaraziti. Posebno 28 Dana Poslije za koji sam i ja pomislio da je britanski zombi film, a i tako se je oglašavao u recenzijama i u reklamama, ali sa velikim žaljenjem moram reći da film nije NIJE zombi film iako ima skoro sve elemente jednog čistokrvnog zombi filma..." by dr_gonzo!
Sto se Braindeada tice, tu ima i zombija i zivih ljudi koji se pretvaraju u kojekakve "likove" ali poanta je da ne moras umrijeti da bi se pretvorio u "braindeada" (ako se dobro sjecam jer gledao sam to zadnji put prije ohohohoho godina)
"e) Warning Sign (1985), 28 Days Later – zbog toga što su u stvari to živi ljudi zaraženi nekim virusom
i moguće ih je ubiti ili usporiti jednim metkom bilo gdje u vitalnu točku (a ne samo u mozak kao u pravih zombija). Hoću reći to su isti ljudi koji nikada nisu ni umrli, nego zaraženi bolešću zbog koje polude i ubijaju nezaražene ili ih pokušavaju zaraziti. Posebno 28 Dana Poslije za koji sam i ja pomislio da je britanski zombi film, a i tako se je oglašavao u recenzijama i u reklamama, ali sa velikim žaljenjem moram reći da film nije NIJE zombi film iako ima skoro sve elemente jednog čistokrvnog zombi filma..." by dr_gonzo!
Sto se Braindeada tice, tu ima i zombija i zivih ljudi koji se pretvaraju u kojekakve "likove" ali poanta je da ne moras umrijeti da bi se pretvorio u "braindeada" (ako se dobro sjecam jer gledao sam to zadnji put prije ohohohoho godina)
arminio
www.zuti-titl.com - drugacije o filmu / o drugacijem filmu
http://agrgic.tripod.com/rew
www.zuti-titl.com - drugacije o filmu / o drugacijem filmu
http://agrgic.tripod.com/rew