Koji horor film vam je super, a ostalima je sranje?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
metallicat

Post by metallicat » 07 Aug 2008, 14:13

vacancy i final destination su mi super. final d. mi nije samo zabavan, nego odličan. treći mi je posaban jer može mijenjat redoslijed :mrgreen:

bood car :lol: meni je toliko zabavan i smiješan da bi ga opet pogledala :lol:
Last edited by metallicat on 07 Aug 2008, 14:43, edited 1 time in total.
Image

Dragonrage

Post by Dragonrage » 07 Aug 2008, 14:28

metallicat wrote:vacancy i final destination su mi super. final d. mi nije samo zabavan, nego odličan. treći mi je posaban jer može mijenjat redoslijed :mrgreen:

the mist - doslovno kako naziv topica kaže :lol:
dark knight - nije mi sranje ali daleko od vaših mišljenja
bood car :lol: meni je toliko zabavan i smiješan da bi ga opet pogledala :lol:
Hmmm...naslov topica kaže koji je film VAMA SUPER...a drugima sranje... :wink: :lol:

elrania

Post by elrania » 07 Aug 2008, 14:29

metallicat wrote:
the mist - doslovno kako naziv topica kaže :lol:
dark knight - nije mi sranje ali daleko od vaših mišljenja
cek...kaj?
po ovome ispada da ti obozavas mist, a da je drugima taj film sranje...sto se bas nije moglo iscitati iz tvojih prijasnjih komenatara o filmu.

metallicat

Post by metallicat » 07 Aug 2008, 14:42

a lol, malo sam danas smotana :? ispričavam se, sad ću ja to edit
Image

Studeni

Post by Studeni » 07 Aug 2008, 15:31

Frostbiten
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 07 Aug 2008, 16:57

Factotum (2005)
- film koji je meni jedan od najboljih filmova ikad, istinsko remek djelo koje se neće dugo ponoviti u dramskim okvirima naravno...eto možda neki ne znaju, ali mi je čak i bolji nego meni nadraži "Strah i Prijezir u Las Vegasu"; drugi - imdb 6.6/10 (4,934 votes) i film je mlako primljen od svih,a nekima je film čak i sranje

Boys (1996)
- najbolji ljubavni film koji sam gledao; imdb 4.3/10 (1,602 votes) i većini je film bljutav

Next Friday (2000)
- meni jako dobar film (najviše zbog Johna Witherspoona koji glumi Mr. Jonesa, Don 'D.C.' Currya koji glumi Uncle Elroy i Jacoba Vargasa koji glumi Jokera u svojoj do sada najboljoj ulozi), dok su ga drugi posrali jer kao nije niti do koljena originalu

Blade Runner (1982)
- kad sam ga prvi put gledao (mislim da je bila 85') u kinu, odmah mi je film bio legenda (tad sam imao skoro 7 god), dok su ga svi ostali pokopali...

Cyborg (1989)
- danas se mnogi naježe kad čuju za Van Dammea, ali ovaj film je sigurno među njegovih 5 najboljih filmova koje je ikada snimio; jedan moj prijatelj da ga citiram rekao je - film je SF smeće....nije to niti blizu Star Wars serijalu ( :roll: :roll: )

From Dusk Till Dawn 2: Texas Blood Money (1999)
- iako se ne može mjeriti sa originalom, koji je jedan od najboljih vampirskih filmova uopće; meni se film svidio zbog načina rada kamere za koju je siguran sam zaslužan Scott Spiegel, a koji je cake naučio od Sama Raimija...te naravno dobra B glumačka ekipa

Vampires (1998)
- nije bolji od From Dusk Till Dawn, ali je definitivno u mojoj listi najboljih 15 vampirskih filmova svih vremena...film ima sve, dobre glumce (James Woods kao Jack Crow je u mojoj listi 50 najboljih junaka svih vremena), kul mjuza, Carpentera za redatelja, krvoprolića, jebene negativce...ali jedino što je minus filma je malo mlak kraj tj. nekako je nedorećen

Meni su sranje svi ovi raznorazni brzonapravi i zaradi što više love filmovi, loši rimjekovi (skoro svi u zadnje 2 godine), te filmovi koji imaju mali buđet sa kojim se ako imaš dobre ideje da napraviti nešto dobro, ali na kraju ispadnu pizdasto....
Nadalje:
- svi filmovi Lucia Fulcia su mi blizu tome da ih prozovem sranjem (nemaju radnje, glumci glume ko oni naši u KT2), ali njegova 4 filma imaju specifičnu vrijednost za horor žanr (The Beyond, Zombie, New York Ripper i The House by the Cemetery)....jer je čovjek bio kralj gore elemenata i definitivno redatelj koji je imao najbolje scene u horor filmovima....tj. scene koje se najviše pamte.

Sranje filmovi s moje točke gledišta:

Black Sheep (2006)
Unearthed (2007)
Day of the Dead (2008)
Big Bad Wolf (2006)
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

undying

Post by undying » 07 Aug 2008, 17:44

bolje da me pitash koji mi je horor sranje a ostalima je super - tu bi vec znao nabrojiti barem tuce filmova pocevshi od petak13, do fredija, od fredija do nekakvih zaba, zeceva koji ubijaju ljude :lol:

meni se mnogo svidja carpenterov film cristina a znam mnoge kojima je sranje. isto tako i originalna magla se mnogima ne svidja

Asfodel

Post by Asfodel » 07 Aug 2008, 17:55

undying wrote:bolje da me pitash koji mi je horor sranje a ostalima je super
e da
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Dragonrage

Post by Dragonrage » 07 Aug 2008, 18:07

undying wrote:bolje da me pitash koji mi je horor sranje a ostalima je super - tu bi vec znao nabrojiti barem tuce filmova pocevshi od petak13, do fredija, od fredija do nekakvih zaba, zeceva koji ubijaju ljude :lol:

meni se mnogo svidja carpenterov film cristina a znam mnoge kojima je sranje. isto tako i originalna magla se mnogima ne svidja
Zašto...pa ovo je sasvim normalno pitanje za normalnu osobu... :wink: 8)

A$H

Post by A$H » 07 Aug 2008, 18:09

Asfodel wrote:
undying wrote:bolje da me pitash koji mi je horor sranje a ostalima je super
e da
taman sam to rekao na pocetku topica...
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

undying

Post by undying » 07 Aug 2008, 19:57

pa evo onih horora koji su drugima sjajni a meni loshi -
petak13 jason mi ni kad sam bio klinac nije znacio nista osim loshe kopije michael mayersa
fredy - lik kao lik sasvim ok, ali kad krene sa glupavim pokretima.. sorry ali to nije za mene
night of lepus - ovaj me film natjerao tarantino na skidanje, covjeku je navodno jedan od 100 najboljih filmova koje je gledao, meni je blago rec katastrofa
intruder - isto ga pohvalio tarantino, meni je katastrofa, to ce prije biti sto je film radio njegov veliki prijatelj scot spigel
finalna destinacija - ma losh ljudi, tinejdjerski..
oni filmovi znam sta si radila proslog ljeta mi danas izgledaju katastrofa... mozda grijeshim, odavno nisam gledao

to sam ovako iz glave.. a ima ih jos bruka sigurno, ona soba mislim da je 1408 od stephen kinga mi je isto slaba, trula prica.. vidjeno..

Hobotshy

Post by Hobotshy » 07 Aug 2008, 22:32

Slaughterhouse of the Rising Sun (2005)

iako je film vjerojatno smeće, meni je baš nekako sjeo, gledao sam ga na Tv-u jednu večer (mislim čak na HRT-u :D )

Dragonrage

Post by Dragonrage » 08 Aug 2008, 09:00

Wrong Turn je recimo meni baš super horror akcić dok je većini sranje...pa čak i dno dna, fakat ne kužim zašto?! Produkcijski je dobar, tehnički je dobra, vizualno je dobar, ima dosta gorea, gl. glumca je zgodnička (Eliza Dushku mi je uvijek bila nekako mmmm), nije dosadan i na kraju krajeva funkcionira sasvim ok kao lagana neobavezna zabava...

jigsaw

Post by jigsaw » 08 Aug 2008, 12:01

Dragonrage wrote:Wrong Turn je recimo meni baš super horror akcić dok je većini sranje...pa čak i dno dna, fakat ne kužim zašto?! Produkcijski je dobar, tehnički je dobra, vizualno je dobar, ima dosta gorea, gl. glumca je zgodnička (Eliza Dushku mi je uvijek bila nekako mmmm), nije dosadan i na kraju krajeva funkcionira sasvim ok kao lagana neobavezna zabava...
Meni je dvojka još bolja...

Dragonrage

Post by Dragonrage » 08 Aug 2008, 12:06

jigsaw wrote:
Dragonrage wrote:Wrong Turn je recimo meni baš super horror akcić dok je većini sranje...pa čak i dno dna, fakat ne kužim zašto?! Produkcijski je dobar, tehnički je dobra, vizualno je dobar, ima dosta gorea, gl. glumca je zgodnička (Eliza Dushku mi je uvijek bila nekako mmmm), nije dosadan i na kraju krajeva funkcionira sasvim ok kao lagana neobavezna zabava...
Meni je dvojka još bolja...
Dvojka je jeftinija i blesavija ali zabavnija...

Post Reply