bood car
Koji horor film vam je super, a ostalima je sranje?
- metallicat
vacancy i final destination su mi super. final d. mi nije samo zabavan, nego odličan. treći mi je posaban jer može mijenjat redoslijed 
bood car
meni je toliko zabavan i smiješan da bi ga opet pogledala
bood car
Last edited by metallicat on 07 Aug 2008, 14:43, edited 1 time in total.

- Dragonrage
Hmmm...naslov topica kaže koji je film VAMA SUPER...a drugima sranje...metallicat wrote:vacancy i final destination su mi super. final d. mi nije samo zabavan, nego odličan. treći mi je posaban jer može mijenjat redoslijed
the mist - doslovno kako naziv topica kaže![]()
dark knight - nije mi sranje ali daleko od vaših mišljenja
bood carmeni je toliko zabavan i smiješan da bi ga opet pogledala
![]()
- elrania
- metallicat
- dr_gonzo
Factotum (2005)
- film koji je meni jedan od najboljih filmova ikad, istinsko remek djelo koje se neće dugo ponoviti u dramskim okvirima naravno...eto možda neki ne znaju, ali mi je čak i bolji nego meni nadraži "Strah i Prijezir u Las Vegasu"; drugi - imdb 6.6/10 (4,934 votes) i film je mlako primljen od svih,a nekima je film čak i sranje
Boys (1996)
- najbolji ljubavni film koji sam gledao; imdb 4.3/10 (1,602 votes) i većini je film bljutav
Next Friday (2000)
- meni jako dobar film (najviše zbog Johna Witherspoona koji glumi Mr. Jonesa, Don 'D.C.' Currya koji glumi Uncle Elroy i Jacoba Vargasa koji glumi Jokera u svojoj do sada najboljoj ulozi), dok su ga drugi posrali jer kao nije niti do koljena originalu
Blade Runner (1982)
- kad sam ga prvi put gledao (mislim da je bila 85') u kinu, odmah mi je film bio legenda (tad sam imao skoro 7 god), dok su ga svi ostali pokopali...
Cyborg (1989)
- danas se mnogi naježe kad čuju za Van Dammea, ali ovaj film je sigurno među njegovih 5 najboljih filmova koje je ikada snimio; jedan moj prijatelj da ga citiram rekao je - film je SF smeće....nije to niti blizu Star Wars serijalu (
)
From Dusk Till Dawn 2: Texas Blood Money (1999)
- iako se ne može mjeriti sa originalom, koji je jedan od najboljih vampirskih filmova uopće; meni se film svidio zbog načina rada kamere za koju je siguran sam zaslužan Scott Spiegel, a koji je cake naučio od Sama Raimija...te naravno dobra B glumačka ekipa
Vampires (1998)
- nije bolji od From Dusk Till Dawn, ali je definitivno u mojoj listi najboljih 15 vampirskih filmova svih vremena...film ima sve, dobre glumce (James Woods kao Jack Crow je u mojoj listi 50 najboljih junaka svih vremena), kul mjuza, Carpentera za redatelja, krvoprolića, jebene negativce...ali jedino što je minus filma je malo mlak kraj tj. nekako je nedorećen
Meni su sranje svi ovi raznorazni brzonapravi i zaradi što više love filmovi, loši rimjekovi (skoro svi u zadnje 2 godine), te filmovi koji imaju mali buđet sa kojim se ako imaš dobre ideje da napraviti nešto dobro, ali na kraju ispadnu pizdasto....
Nadalje:
- svi filmovi Lucia Fulcia su mi blizu tome da ih prozovem sranjem (nemaju radnje, glumci glume ko oni naši u KT2), ali njegova 4 filma imaju specifičnu vrijednost za horor žanr (The Beyond, Zombie, New York Ripper i The House by the Cemetery)....jer je čovjek bio kralj gore elemenata i definitivno redatelj koji je imao najbolje scene u horor filmovima....tj. scene koje se najviše pamte.
Sranje filmovi s moje točke gledišta:
Black Sheep (2006)
Unearthed (2007)
Day of the Dead (2008)
Big Bad Wolf (2006)
- film koji je meni jedan od najboljih filmova ikad, istinsko remek djelo koje se neće dugo ponoviti u dramskim okvirima naravno...eto možda neki ne znaju, ali mi je čak i bolji nego meni nadraži "Strah i Prijezir u Las Vegasu"; drugi - imdb 6.6/10 (4,934 votes) i film je mlako primljen od svih,a nekima je film čak i sranje
Boys (1996)
- najbolji ljubavni film koji sam gledao; imdb 4.3/10 (1,602 votes) i većini je film bljutav
Next Friday (2000)
- meni jako dobar film (najviše zbog Johna Witherspoona koji glumi Mr. Jonesa, Don 'D.C.' Currya koji glumi Uncle Elroy i Jacoba Vargasa koji glumi Jokera u svojoj do sada najboljoj ulozi), dok su ga drugi posrali jer kao nije niti do koljena originalu
Blade Runner (1982)
- kad sam ga prvi put gledao (mislim da je bila 85') u kinu, odmah mi je film bio legenda (tad sam imao skoro 7 god), dok su ga svi ostali pokopali...
Cyborg (1989)
- danas se mnogi naježe kad čuju za Van Dammea, ali ovaj film je sigurno među njegovih 5 najboljih filmova koje je ikada snimio; jedan moj prijatelj da ga citiram rekao je - film je SF smeće....nije to niti blizu Star Wars serijalu (
From Dusk Till Dawn 2: Texas Blood Money (1999)
- iako se ne može mjeriti sa originalom, koji je jedan od najboljih vampirskih filmova uopće; meni se film svidio zbog načina rada kamere za koju je siguran sam zaslužan Scott Spiegel, a koji je cake naučio od Sama Raimija...te naravno dobra B glumačka ekipa
Vampires (1998)
- nije bolji od From Dusk Till Dawn, ali je definitivno u mojoj listi najboljih 15 vampirskih filmova svih vremena...film ima sve, dobre glumce (James Woods kao Jack Crow je u mojoj listi 50 najboljih junaka svih vremena), kul mjuza, Carpentera za redatelja, krvoprolića, jebene negativce...ali jedino što je minus filma je malo mlak kraj tj. nekako je nedorećen
Meni su sranje svi ovi raznorazni brzonapravi i zaradi što više love filmovi, loši rimjekovi (skoro svi u zadnje 2 godine), te filmovi koji imaju mali buđet sa kojim se ako imaš dobre ideje da napraviti nešto dobro, ali na kraju ispadnu pizdasto....
Nadalje:
- svi filmovi Lucia Fulcia su mi blizu tome da ih prozovem sranjem (nemaju radnje, glumci glume ko oni naši u KT2), ali njegova 4 filma imaju specifičnu vrijednost za horor žanr (The Beyond, Zombie, New York Ripper i The House by the Cemetery)....jer je čovjek bio kralj gore elemenata i definitivno redatelj koji je imao najbolje scene u horor filmovima....tj. scene koje se najviše pamte.
Sranje filmovi s moje točke gledišta:
Black Sheep (2006)
Unearthed (2007)
Day of the Dead (2008)
Big Bad Wolf (2006)
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- undying
bolje da me pitash koji mi je horor sranje a ostalima je super - tu bi vec znao nabrojiti barem tuce filmova pocevshi od petak13, do fredija, od fredija do nekakvih zaba, zeceva koji ubijaju ljude
meni se mnogo svidja carpenterov film cristina a znam mnoge kojima je sranje. isto tako i originalna magla se mnogima ne svidja
meni se mnogo svidja carpenterov film cristina a znam mnoge kojima je sranje. isto tako i originalna magla se mnogima ne svidja
- Asfodel
- Dragonrage
Zašto...pa ovo je sasvim normalno pitanje za normalnu osobu...undying wrote:bolje da me pitash koji mi je horor sranje a ostalima je super - tu bi vec znao nabrojiti barem tuce filmova pocevshi od petak13, do fredija, od fredija do nekakvih zaba, zeceva koji ubijaju ljude![]()
- undying
pa evo onih horora koji su drugima sjajni a meni loshi -
petak13 jason mi ni kad sam bio klinac nije znacio nista osim loshe kopije michael mayersa
fredy - lik kao lik sasvim ok, ali kad krene sa glupavim pokretima.. sorry ali to nije za mene
night of lepus - ovaj me film natjerao tarantino na skidanje, covjeku je navodno jedan od 100 najboljih filmova koje je gledao, meni je blago rec katastrofa
intruder - isto ga pohvalio tarantino, meni je katastrofa, to ce prije biti sto je film radio njegov veliki prijatelj scot spigel
finalna destinacija - ma losh ljudi, tinejdjerski..
oni filmovi znam sta si radila proslog ljeta mi danas izgledaju katastrofa... mozda grijeshim, odavno nisam gledao
to sam ovako iz glave.. a ima ih jos bruka sigurno, ona soba mislim da je 1408 od stephen kinga mi je isto slaba, trula prica.. vidjeno..
petak13 jason mi ni kad sam bio klinac nije znacio nista osim loshe kopije michael mayersa
fredy - lik kao lik sasvim ok, ali kad krene sa glupavim pokretima.. sorry ali to nije za mene
night of lepus - ovaj me film natjerao tarantino na skidanje, covjeku je navodno jedan od 100 najboljih filmova koje je gledao, meni je blago rec katastrofa
intruder - isto ga pohvalio tarantino, meni je katastrofa, to ce prije biti sto je film radio njegov veliki prijatelj scot spigel
finalna destinacija - ma losh ljudi, tinejdjerski..
oni filmovi znam sta si radila proslog ljeta mi danas izgledaju katastrofa... mozda grijeshim, odavno nisam gledao
to sam ovako iz glave.. a ima ih jos bruka sigurno, ona soba mislim da je 1408 od stephen kinga mi je isto slaba, trula prica.. vidjeno..
- Dragonrage
Wrong Turn je recimo meni baš super horror akcić dok je većini sranje...pa čak i dno dna, fakat ne kužim zašto?! Produkcijski je dobar, tehnički je dobra, vizualno je dobar, ima dosta gorea, gl. glumca je zgodnička (Eliza Dushku mi je uvijek bila nekako mmmm), nije dosadan i na kraju krajeva funkcionira sasvim ok kao lagana neobavezna zabava...
- jigsaw
Meni je dvojka još bolja...Dragonrage wrote:Wrong Turn je recimo meni baš super horror akcić dok je većini sranje...pa čak i dno dna, fakat ne kužim zašto?! Produkcijski je dobar, tehnički je dobra, vizualno je dobar, ima dosta gorea, gl. glumca je zgodnička (Eliza Dushku mi je uvijek bila nekako mmmm), nije dosadan i na kraju krajeva funkcionira sasvim ok kao lagana neobavezna zabava...
- Dragonrage
Dvojka je jeftinija i blesavija ali zabavnija...jigsaw wrote:Meni je dvojka još bolja...Dragonrage wrote:Wrong Turn je recimo meni baš super horror akcić dok je većini sranje...pa čak i dno dna, fakat ne kužim zašto?! Produkcijski je dobar, tehnički je dobra, vizualno je dobar, ima dosta gorea, gl. glumca je zgodnička (Eliza Dushku mi je uvijek bila nekako mmmm), nije dosadan i na kraju krajeva funkcionira sasvim ok kao lagana neobavezna zabava...