Batman i Superman

Razgovori ugodni o horor temama
Boby

Post by Boby » 20 Dec 2007, 23:11

dr_gonzo wrote:Batmana i proglašavaju najboljim superjunakom ikada (šteta što američka publika nije upoznala Zagora :cry: )...
Kad malo pogledaš Zagor i Batman dijele skoro istu sudbinu... I za oboje neki govore da su gay (Batman-Robin i Zagor-Čiko)

Ali mene zanima samo jedno kako je Batman (a taj se borio sa Alienom, pa sa Predatorom...pa čak mu je u tandemu bio Tarzan) uspio pobijediti Hulka (najjačeg superjunaka ikad...poslije Silver Surfera; ne znam jel znate ali je Superman u više navrata nokautirao Hulka :x :cry: :x :cry: :x :cry: :( :( ) :?: :?: :!: :?:

p.s. - Batman ima i najboljeg negativca svih vremena koji se ikada pojavio u stripu - Jockera (ali je zato imao kao Spiderman vrlo šarolike i ponekad smiješne protivnike)...

Inače biram između Supermana i Batmana - Batmana naravno...

p.s. 2 - a ako bih birao između DC i Marvel svijeta izabrao bih CONANA legendu koji se više najebao nego svi iz ta dva svijeta... (Dylan Dog mu je jedina konkurencija u Europi)
Nisam baš upoznat s pričom o Spidermanu (kao mali sam gledao par nastavaka crtića) ali znam da je negativac u prvom Raimovom nastavku bio bezvezan dok u slučaju Batmana počeviši od Jokera do gomile ostalih ne bih rekao da je tako

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 21 Dec 2007, 00:31

Spomenut ću samo neke glupave neprijatelje Batmana:

Penguin
Mad Hatter
The Ventriloquist & Scarface
Calendar Man
The Riddler

Ali zato ima jedne od najseksi zločinki u stripu:
Catwoman
Harley Quinn

dok Spiderman ima ovakve glupave protivnike:

Vulture
Electro
Kraven the Hunter
Rhino
Arcade
Hydro-Man
Critical Mass
Hypno-Hustler

ali je zato imao dobru partnericu - Black Cat, Felicia Hardy i vrlo zajebane protivnike poput Sandmana, Venoma i najluđeg Carnagea...

Superman je imao protivnika (Doomsday, i jednom zgodom čak i He-Mana...ostalih se ne mogu niti sjetiti...ah da General Zod), ali jedan je Lex Luthor...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

Aryx

Post by Aryx » 21 Dec 2007, 00:39

Batman svakako !!! inace u stripu franka millera The Dark Knight Returns Batman kicks Supermans Ass ... jedan od meni drazih momenata :lol:
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 21 Dec 2007, 00:43

Btw nisam uopće čitao ovaj topic pa upadam kao padobranac, ali zašto se Batman i Superman međusobno bore? Oko Louis Lane? :twisted: :lol:

maddjuro

Post by maddjuro » 21 Dec 2007, 00:46

ima jedan nastavak , mislim u stripu, kad superman iz nekog razloga postane evli, i onda moraju upotrjebit kriptonit da ga onesposobe da ga vrate u normalu;

ali ako vaz zanima u filmu i am legend cete vidit jedan zgodan "batman/superman" movie plakat ako gledate pozadinu
I may be an idiot, but i am no fool.

jigsaw

Post by jigsaw » 21 Dec 2007, 01:04

Jel tko gledao crtić Batman & Superman, sa Jokerom i Luthorom?

maddjuro

Post by maddjuro » 21 Dec 2007, 01:06

jigsaw wrote:Jel tko gledao crtić Batman & Superman, sa Jokerom i Luthorom?
ja; fora nastavak. ima još jedan batman supermen, to je mislim dupli nastavak zadjih epzoda batman:gotham knights

Boby

Post by Boby » 21 Dec 2007, 01:15

Ja sam gledal i ima već neko vrijeme; nije mi se svidio. Bio je crtan novom tehnikom zbog koje su likovi izgledali prejednostavno, priča mi se nije dojmila (a kaj se može i očekivati od takve priče) a sam crtić je bio sinkroniziran. Slavko Brankov (crni Jack iz Smogovaca) kao Joker :?

@gonzo - zaboravio si Poison Ivy; inače, bez obzira kaj se je zalomio neki bezvezniji negativac animirana serija ih je uvijek uspjevala prikazati zanimljivima jer je svaki imao neko dublje značenje a svaka priča nosila je sa sobom i neku poruku. Drugdje negativci postoje tek toliko da uposle glavnog junaka

maddjuro

Post by maddjuro » 21 Dec 2007, 01:17

Boby wrote:
Ja sam gledal i ima već neko vrijeme; nije mi se svidio. Bio je crtan novom tehnikom zbog koje su likovi izgledali prejednostavno, priča mi se nije dojmila (a kaj se može i očekivati od takve priče) a sam crtić je bio sinkroniziran. Slavko Brankov (crni Jack iz Smogovaca) kao Joker :?

@gonzo - zaboravio si Poison Ivy; inače, bez obzira kaj se je zalomio neki bezvezniji negativac animirana serija ih je uvijek uspjevala prikazati zanimljivima jer je svaki imao neko dublje značenje a svaka priča nosila je sa sobom i neku poruku. Drugdje negativci postoje tek toliko da uposle glavnog junaka
zato sam i nabavio kompletne anmirane batmane (one iz 90-tih)

Boby

Post by Boby » 21 Dec 2007, 01:21

Djuro21 wrote:
Boby wrote:

Je, po meni je toj najbolji Batman serijal; bolji od bilo kojeg filma. Baš ću pogledat jel ga drže na DVD-ima kod nas; ovaj Dark Knight me već debelo navukao

maddjuro

Post by maddjuro » 21 Dec 2007, 01:23

Boby wrote:
Djuro21 wrote:
Boby wrote: Ja sam gledal i ima već neko vrijeme; nije mi se svidio. Bio je crtan novom tehnikom zbog koje su likovi izgledali prejednostavno, priča mi se nije dojmila (a kaj se može i očekivati od takve priče) a sam crtić je bio sinkroniziran. Slavko Brankov (crni Jack iz Smogovaca) kao Joker :?

Je, po meni je toj najbolji Batman serijal; bolji od bilo kojeg filma. Baš ću pogledat jel ga drže na DVD-ima kod nas; ovaj Dark Knight me već debelo navukao
čisto sumnjam, ako i postoje to su onda oni noviji filmovi, al ako i postoji serija vjerojtno je sinkronizirana

dragonheart

Post by dragonheart » 21 Dec 2007, 09:26

Djuro21 wrote:
Boby wrote:
Djuro21 wrote: zato sam i nabavio kompletne anmirane batmane (one iz 90-tih)
čisto sumnjam, ako i postoje to su onda oni noviji filmovi, al ako i postoji serija vjerojtno je sinkronizirana

1 sezona Bruce Timmovog Batmana je izdana na dvd-u sa engl.audiom i hrv titlovima.Ide na 4 dvd-a
It's not who I am underneath...

...but what I do that defines me.

http://dragonheart.blog.hr/

Unreal

Post by Unreal » 21 Dec 2007, 15:17

Kada več pričate o negativcima dali se itko sječa Nuclear Mana iz Superman IV: The Quest for Peace :lol: .

dragonheart

Post by dragonheart » 21 Dec 2007, 18:04

Unreal wrote:Kada več pričate o negativcima dali se itko sječa Nuclear Mana iz Superman IV: The Quest for Peace :lol: .

Ja već godinama pokušavam zaboravit to zlodjelo,thanks for remembering :lol:
It's not who I am underneath...

...but what I do that defines me.

http://dragonheart.blog.hr/

jigsaw

Post by jigsaw » 21 Dec 2007, 18:45

Ma da skratimo cijelu priču, Batman wins :wink:

Post Reply