Vampiri ili zombiji
- Scarface
Vampiri su mi inače the best stvorovi. Zombiji mi nikad nisu bili nešto napeti, prestatični i nikakvi, djeluju stravično samo u velikim hordama.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Boby
Ma dajte ljudi; pa vampiri su sveprisutni i stoljećima su vezani uz ljude kroz razne predaje. Dio su svijetske književnosti, pripomogli su uopće nastanku horrora kao žarna i pojavljivali su se u raznim oblicima od bezumnih krvopija i mračnih vladara do onih koje nazivate gay; uspješno se nosili i u čistokrvnim horrorima, kao i u dramama i komedijama. Kroz njih ostvarene su neke od najboljih uloga u ovom žarnu pa i čak i u filmu uopće. Zombiji gotovo da nisu ni za usporedbu s njima
- Freddy
slažem se sa ovim.....vampiri su simbol horor žanra...tak se meni čini..pitaš nekog koja ti riječ pada na pamet kad se spomene horor...mislim da bi u večini slučajeva bilo VAMPIRBoby wrote:Ma dajte ljudi; pa vampiri su sveprisutni i stoljećima su vezani uz ljude kroz razne predaje. Dio su svijetske književnosti, pripomogli su uopće nastanku horrora kao žarna i pojavljivali su se u raznim oblicima od bezumnih krvopija i mračnih vladara do onih koje nazivate gay; uspješno se nosili i u čistokrvnim horrorima, kao i u dramama i komedijama. Kroz njih ostvarene su neke od najboljih uloga u ovom žarnu pa i čak i u filmu uopće. Zombiji gotovo da nisu ni za usporedbu s njima
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
- john_constantine
- Freddy
dobro....to je tvoje mišljenje-poštujem....ali ipak ja ostajem pri svome....i mislim da bi se većina složila...ne na forumu već u svijetujohn_constantine wrote:hm, ja vampire čak niti ne mogu staviti u horore, nego više kao romantične likove koji su osuđeni na vječnu mladost, prazninu i noć.
You can kill a rapper, but not his music.
- Boby
- la terza madre
- Scarface
john_constantine wrote:hm, ja vampire čak niti ne mogu staviti u horore, nego više kao romantične likove koji su osuđeni na vječnu mladost, prazninu i noć.
Ma tako je, ajde lipo javi svima koji misle da kad gledaju vampire gledaju horor i napomeni ih da zapravo gledaju romantičnu melodramu. Bullshit!!!
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- dodo
Ja se slažem sa consom da su romantični likovi koji su osuđeni na vječnu mladost ,prazninu i noć ali i na prokletstvo pa se ne slažem da to nije horror a uz to i ubijaju. ili namjerno ugrizu žrtvu i puste je da se muči i da preživi da bi na kraju postao vampir zar to nije stravično i(horror)Ghostface wrote:john_constantine wrote:hm, ja vampire čak niti ne mogu staviti u horore, nego više kao romantične likove koji su osuđeni na vječnu mladost, prazninu i noć.
Ma tako je, ajde lipo javi svima koji misle da kad gledaju vampire gledaju horor i napomeni ih da zapravo gledaju romantičnu melodramu. Bullshit!!!
Last edited by dodo on 17 Dec 2007, 00:21, edited 2 times in total.
- dr_gonzo
Zombiji definitivno...tek onda vukodlaci...a onda vampiri

@FilmTV - to nisu zombiji nego samo zaraženi ljudi koji se lako mogu ubitiFilmTV wrote:Zombiji, pogotovo "rage generacija" iz 28 Days Later. Dan, noć - nema bjega
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
-
FilmTV
Tu se mišljenja razlikuju općenito, ja ih zovem "brzim zombijima" jer su u načelu ista stvar - live undead.dr_gonzo wrote:Zombiji definitivno...tek onda vukodlaci...a onda vampiri![]()
@FilmTV - to nisu zombiji nego samo zaraženi ljudi koji se lako mogu ubitiFilmTV wrote:Zombiji, pogotovo "rage generacija" iz 28 Days Later. Dan, noć - nema bjega
Ali ako idemo pak tim putem, onda mijenjam glas za vampire, spori zombiji su zanimljivi i strašni koliko i prhut
- Boby
U načelu, ali kaj ima romantičnog u vampirima iz filmova poput "Od sumraka do zore" ili Carpenterovim "Vampirima"?dodo wrote:Ja se slažem sa consom da su romantični likovi koji su osuđeni na vječnu mladost ,prazninu i noć ali i na prokletstvo pa se ne slažem da to nije horror a uz to i ubijaju. ili namjerno ugrizu žrtvu i puste je da se muči i da preživi da bi na kraju postao vampir zar to nije stravično i(horror)Ghostface wrote:john_constantine wrote:hm, ja vampire čak niti ne mogu staviti u horore, nego više kao romantične likove koji su osuđeni na vječnu mladost, prazninu i noć.
- Dragonrage
- la terza madre