Koji ste horror zadnji gledali?
- john_constantine
Istina, ali loša ekranizacija stripa. Pa čudno mi je da iz marvela nisu tužili film pošto je samo pokupio lokaciju i neke fore, ali skoro da nema veze s stripom.bakero wrote:gleda sam ga nije loš!john_constantine wrote:Man-thing - uobičajeno loša ekranizacija marvelovog stripa, kod nas slabog poznatog, no recimo da je riječ o kopiji swamp thinga. A sam film je običan horor B kategorije - humor, akcija, dobra priča, CGI efekti, krvave scene, originalne scene smrti, stereotipni likovi, dobra glazba. I sve to rezultira zabavnim filmom za jedno popodne.

Michel puši karu.
- bakero
Istina, ali loša ekranizacija stripa. Pa čudno mi je da iz marvela nisu tužili film pošto je samo pokupio lokaciju i neke fore, ali skoro da nema veze s stripom.john_constantine wrote:bakero wrote:gleda sam ga nije loš!john_constantine wrote:Man-thing - uobičajeno loša ekranizacija marvelovog stripa, kod nas slabog poznatog, no recimo da je riječ o kopiji swamp thinga. A sam film je običan horor B kategorije - humor, akcija, dobra priča, CGI efekti, krvave scene, originalne scene smrti, stereotipni likovi, dobra glazba. I sve to rezultira zabavnim filmom za jedno popodne.
dobra je ona scena ševe na početku!
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
R.I.P.
- john_constantine
lol, da - već sam odmah mislio da će to biti nekakav slasher.bakero wrote:john_constantine wrote:Istina, ali loša ekranizacija stripa. Pa čudno mi je da iz marvela nisu tužili film pošto je samo pokupio lokaciju i neke fore, ali skoro da nema veze s stripom.bakero wrote: gleda sam ga nije loš!

Michel puši karu.
- bakero
koje dobre sise, mljac!john_constantine wrote:bakero wrote:lol, da - već sam odmah mislio da će to biti nekakav slasher.john_constantine wrote: Istina, ali loša ekranizacija stripa. Pa čudno mi je da iz marvela nisu tužili film pošto je samo pokupio lokaciju i neke fore, ali skoro da nema veze s stripom.
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
R.I.P.
R.I.P.
- jigsaw
Nije mi to baš jako loš film...john_constantine wrote:Istina, ali loša ekranizacija stripa. Pa čudno mi je da iz marvela nisu tužili film pošto je samo pokupio lokaciju i neke fore, ali skoro da nema veze s stripom.bakero wrote:gleda sam ga nije loš!john_constantine wrote:Man-thing - uobičajeno loša ekranizacija marvelovog stripa, kod nas slabog poznatog, no recimo da je riječ o kopiji swamp thinga. A sam film je običan horor B kategorije - humor, akcija, dobra priča, CGI efekti, krvave scene, originalne scene smrti, stereotipni likovi, dobra glazba. I sve to rezultira zabavnim filmom za jedno popodne.
- john_constantine
Wishmaster - dobar početak, dosadna sredina filma, zabavan završetak, zabavne scene smrti kao ona kada mladić dolazi i vidi djinna kako skida kožu s lica, a kako ne želi to vidjeti, ovaj mu osakati oči.
A tek fora s houdinijem. Ali zapravo, nikakav poseban film, očekivao nešto bolje, a ovako ispalo čisto solidno, brzo se zaboravi.

Michel puši karu.
-
Meni su najače scene smrt u film i ove želje. Ali maskr na zabavi mi je bio najluiđi.john_constantine wrote:Wishmaster - dobar početak, dosadna sredina filma, zabavan završetak, zabavne scene smrti kao ona kada mladić dolazi i vidi djinna kako skida kožu s lica, a kako ne želi to vidjeti, ovaj mu osakati oči.A tek fora s houdinijem. Ali zapravo, nikakav poseban film, očekivao nešto bolje, a ovako ispalo čisto solidno, brzo se zaboravi.
A kakvi če ti tek biti nastavci ako ti orginak nije ništa poseban.
- elrania
- john_constantine
pa ako bude i dalje zabavnih smrti, možda i bolje.Unreal wrote:Meni su najače scene smrt u film i ove želje. Ali maskr na zabavi mi je bio najluiđi.john_constantine wrote:Wishmaster - dobar početak, dosadna sredina filma, zabavan završetak, zabavne scene smrti kao ona kada mladić dolazi i vidi djinna kako skida kožu s lica, a kako ne želi to vidjeti, ovaj mu osakati oči.A tek fora s houdinijem. Ali zapravo, nikakav poseban film, očekivao nešto bolje, a ovako ispalo čisto solidno, brzo se zaboravi.
A kakvi če ti tek biti nastavci ako ti orginak nije ništa poseban.
E nisam mogao ne primijetiti sličan detalj iz hellraiser 4 i wishmaster... Chattered beast i ova beštija koja ganja curu u dijamantu, i onda primijetim da je tip imao veze s hellraiser 4.

Michel puši karu.
-
Scenarist Wishmastera je bio Peter Atkins koj je sudjelovao u pisanju scenarija za Hellraiser 2,3 i 4 ,pa vidio sam i par elemenata u filmu iz Hellraiser serijala.john_constantine wrote: pa ako bude i dalje zabavnih smrti, možda i bolje.
E nisam mogao ne primijetiti sličan detalj iz hellraiser 4 i wishmaster... Chattered beast i ova beštija koja ganja curu u dijamantu, i onda primijetim da je tip imao veze s hellraiser 4.
A nastavci ti imaju malo manje maštovite smrti.
Wishmaster 2 pa dosta sam pljuvao po filmu u recenziji ,ali sam pretjerara jer sam kao debil usporedio ga s orginalom i poslušao gluposti iz drugih recenzija , e to više neču radit, sada dok recenziram film ne pročitam nijednu recenziju prije svoje. Ali film je dosta je loš nastavak . Ima par dobrih želja poput kada provuče lika kroz rešetke, učini da odvjetnik pojebe samog sebe i nezaboravna klaonica u kasinu i još mi je dobra jedna fora kada šef mafije traži glavu od svoga protivnika tu scenu moraš vidjet

Wishmaster 3 -pa ovdje su želje nemaštovite, ali i dalje dosta zabavne. No kraj je prava trash zabava
Wishmaster 4- pa ovo nejde baš na želje nego na priču ,ali dosta mi je bila dobra ona želja u uredu kada lika natjera na sve ono.
Pa ipak pogledaj si nastavke nisu bolji od orginala ,ali su malo gledljivi barem meni.
- metallicat
- john_constantine