Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
Unreal

Post by Unreal » 01 Jul 2007, 21:03

Man-thing -Pa nisam nikad ni čuo za taj strip , no film je izašao direktno na Dvd ako se ne varam.

john_constantine

Post by john_constantine » 01 Jul 2007, 21:19

bakero wrote:
john_constantine wrote:Man-thing - uobičajeno loša ekranizacija marvelovog stripa, kod nas slabog poznatog, no recimo da je riječ o kopiji swamp thinga. A sam film je običan horor B kategorije - humor, akcija, dobra priča, CGI efekti, krvave scene, originalne scene smrti, stereotipni likovi, dobra glazba. I sve to rezultira zabavnim filmom za jedno popodne. :wink:
gleda sam ga nije loš!
Istina, ali loša ekranizacija stripa. Pa čudno mi je da iz marvela nisu tužili film pošto je samo pokupio lokaciju i neke fore, ali skoro da nema veze s stripom.

Image
Michel puši karu.

bakero

Post by bakero » 01 Jul 2007, 22:25

john_constantine wrote:
bakero wrote:
john_constantine wrote:Man-thing - uobičajeno loša ekranizacija marvelovog stripa, kod nas slabog poznatog, no recimo da je riječ o kopiji swamp thinga. A sam film je običan horor B kategorije - humor, akcija, dobra priča, CGI efekti, krvave scene, originalne scene smrti, stereotipni likovi, dobra glazba. I sve to rezultira zabavnim filmom za jedno popodne. :wink:
gleda sam ga nije loš!
Istina, ali loša ekranizacija stripa. Pa čudno mi je da iz marvela nisu tužili film pošto je samo pokupio lokaciju i neke fore, ali skoro da nema veze s stripom.

dobra je ona scena ševe na početku!
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

john_constantine

Post by john_constantine » 01 Jul 2007, 22:27

bakero wrote:
john_constantine wrote:
bakero wrote: gleda sam ga nije loš!

lol, da - već sam odmah mislio da će to biti nekakav slasher. :wink:
Michel puši karu.

bakero

Post by bakero » 01 Jul 2007, 22:39

john_constantine wrote:
bakero wrote:
john_constantine wrote: Istina, ali loša ekranizacija stripa. Pa čudno mi je da iz marvela nisu tužili film pošto je samo pokupio lokaciju i neke fore, ali skoro da nema veze s stripom.

lol, da - već sam odmah mislio da će to biti nekakav slasher. :wink:
koje dobre sise, mljac!
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

A$H

Post by A$H » 02 Jul 2007, 01:55

The Texas Chainsaw Massacre The Beginning - nikaj novo..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

jigsaw

Post by jigsaw » 02 Jul 2007, 12:57

john_constantine wrote:
bakero wrote:
gleda sam ga nije loš!

Image
Nije mi to baš jako loš film...

john_constantine

Post by john_constantine » 02 Jul 2007, 21:12

Wishmaster - dobar početak, dosadna sredina filma, zabavan završetak, zabavne scene smrti kao ona kada mladić dolazi i vidi djinna kako skida kožu s lica, a kako ne želi to vidjeti, ovaj mu osakati oči. :lol: A tek fora s houdinijem. Ali zapravo, nikakav poseban film, očekivao nešto bolje, a ovako ispalo čisto solidno, brzo se zaboravi.
Michel puši karu.

Unreal

Post by Unreal » 02 Jul 2007, 22:22

john_constantine wrote:Wishmaster - dobar početak, dosadna sredina filma, zabavan završetak, zabavne scene smrti kao ona kada mladić dolazi i vidi djinna kako skida kožu s lica, a kako ne želi to vidjeti, ovaj mu osakati oči. :lol: A tek fora s houdinijem. Ali zapravo, nikakav poseban film, očekivao nešto bolje, a ovako ispalo čisto solidno, brzo se zaboravi.
Meni su najače scene smrt u film i ove želje. Ali maskr na zabavi mi je bio najluiđi.
A kakvi če ti tek biti nastavci ako ti orginak nije ništa poseban.

elrania

Post by elrania » 03 Jul 2007, 03:09

slither
poprilicno zabavan film... zadovoljna sam
scena s pokusajem akiviranja bombe... neprocjenjivo :mrgreen:

A$H

Post by A$H » 03 Jul 2007, 07:26

Venom-- sranje
The Mad -- zabavan filmić..Zane u sasvim novoj ulozi..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

john_constantine

Post by john_constantine » 03 Jul 2007, 17:01

Unreal wrote:
john_constantine wrote:Wishmaster - dobar početak, dosadna sredina filma, zabavan završetak, zabavne scene smrti kao ona kada mladić dolazi i vidi djinna kako skida kožu s lica, a kako ne želi to vidjeti, ovaj mu osakati oči. :lol: A tek fora s houdinijem. Ali zapravo, nikakav poseban film, očekivao nešto bolje, a ovako ispalo čisto solidno, brzo se zaboravi.
Meni su najače scene smrt u film i ove želje. Ali maskr na zabavi mi je bio najluiđi.
A kakvi če ti tek biti nastavci ako ti orginak nije ništa poseban.
pa ako bude i dalje zabavnih smrti, možda i bolje.
E nisam mogao ne primijetiti sličan detalj iz hellraiser 4 i wishmaster... Chattered beast i ova beštija koja ganja curu u dijamantu, i onda primijetim da je tip imao veze s hellraiser 4. :lol:
Michel puši karu.

Unreal

Post by Unreal » 03 Jul 2007, 19:09

john_constantine wrote: pa ako bude i dalje zabavnih smrti, možda i bolje.
E nisam mogao ne primijetiti sličan detalj iz hellraiser 4 i wishmaster... Chattered beast i ova beštija koja ganja curu u dijamantu, i onda primijetim da je tip imao veze s hellraiser 4. :lol:
Scenarist Wishmastera je bio Peter Atkins koj je sudjelovao u pisanju scenarija za Hellraiser 2,3 i 4 ,pa vidio sam i par elemenata u filmu iz Hellraiser serijala.

A nastavci ti imaju malo manje maštovite smrti.
Wishmaster 2 pa dosta sam pljuvao po filmu u recenziji ,ali sam pretjerara jer sam kao debil usporedio ga s orginalom i poslušao gluposti iz drugih recenzija , e to više neču radit, sada dok recenziram film ne pročitam nijednu recenziju prije svoje. Ali film je dosta je loš nastavak . Ima par dobrih želja poput kada provuče lika kroz rešetke, učini da odvjetnik pojebe samog sebe i nezaboravna klaonica u kasinu i još mi je dobra jedna fora kada šef mafije traži glavu od svoga protivnika tu scenu moraš vidjet :lol: . Jedino mi je glupo da dok lika traže želje on kao da ih ne može ispunit . Još mi je glupo da neke želje ostvario je u filmu baš onakve kakve su htjeli a nije ih zajebao. Da mogu vratit vrjeme dao bi filmu 3 , ili da sada promjenim recenziju?

Wishmaster 3 -pa ovdje su želje nemaštovite, ali i dalje dosta zabavne. No kraj je prava trash zabava

Wishmaster 4- pa ovo nejde baš na želje nego na priču ,ali dosta mi je bila dobra ona želja u uredu kada lika natjera na sve ono.

Pa ipak pogledaj si nastavke nisu bolji od orginala ,ali su malo gledljivi barem meni.

metallicat

Post by metallicat » 03 Jul 2007, 19:25

shadow of the vampire
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 03 Jul 2007, 19:40

Može. pogledati ću, a recenzije bilo kada možeš mijenjati, tako i ja stalno radim. ZAboravim neke stvari, pa ih dodam kasnije, makar i one od prošle godine. :wink:
Michel puši karu.

Post Reply