Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
bakero

Post by bakero » 30 Jun 2007, 22:03

A$H wrote:
bakero wrote:ja sam sinoć pogleda the breed, zabavan horor o psima ubojicama koji kolju društvo na nekom otočiću, fanovi michele rodriguez će doći na svoje!
kaj ona ima fanove?? nemrem je smislit..u kojem god je filmu film kod mene pada na ljestvici...tolko je ne podnosim..
sumnjam da ima al eto, fora je u filmu da se čak spominje i cujo pas ubojica!
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

bakero

Post by bakero » 30 Jun 2007, 22:35

evo upravo gledam headspace, kad pogledam javim vam kakav je!

http://www.imdb.com/title/tt0417745/
R.I.P.

Freddy

Post by Freddy » 30 Jun 2007, 22:41

underworld 2-bolji mi je od jedinice,dobra atmosfera-7.5-10
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...

bakero

Post by bakero » 30 Jun 2007, 23:48

bakero wrote:evo upravo gledam headspace, kad pogledam javim vam kakav je!

http://www.imdb.com/title/tt0417745/
film je toliko loš da nisam izdrža do kraja, KATASTROFA
R.I.P.

Unreal

Post by Unreal » 01 Jul 2007, 12:29

Friday the 13th Part 2 - dobar nastavak. Dobro je režiran,ima dobru glazbu, par dobrih i jezivih scena i jako je zabavan film . Nažalost scenarij je naivan u par ternutaka , priča i događanja su jako slična kao ona u prvom djelu. Radi se o dosta zabavnom film. Film nije bolji od orginala ,ali je svakako dobar nastavak

john_constantine

Post by john_constantine » 01 Jul 2007, 12:34

Unreal wrote:Friday the 13th Part 2 - dobar nastavak. Dobro je režiran,ima dobru glazbu, par dobrih i jezivih scena i jako je zabavan film . Nažalost scenarij je naivan u par ternutaka , priča i događanja su jako slična kao ona u prvom djelu. Radi se o dosta zabavnom film. Film nije bolji od orginala ,ali je svakako dobar nastavak
Hm, nisi li rekao da si sve pogledao? :wink:
Michel puši karu.

Unreal

Post by Unreal » 01 Jul 2007, 12:57

john_constantine wrote: Hm, nisi li rekao da si sve pogledao? :wink:
Da ali sam počeo ispočetka. Recimo orginal ,dvojku,trojku,četvorku,devetku,desteku,freddy vs jason nisam malo duže vrjeme pogledao. A ove ostale sam prošli tjedan pogledao , ali ne namjeravam ih brzo sve opet pogledati, negdje za dva tjedna ili više ću trojku pogledat.

bakero

Post by bakero » 01 Jul 2007, 13:22

Unreal wrote:
john_constantine wrote: Hm, nisi li rekao da si sve pogledao? :wink:
Da ali sam počeo ispočetka. Recimo orginal ,dvojku,trojku,četvorku,devetku,desteku,freddy vs jason nisam malo duže vrjeme pogledao. A ove ostale sam prošli tjedan pogledao , ali ne namjeravam ih brzo sve opet pogledati, negdje za dva tjedna ili više ću trojku pogledat.
vidi se da si zagriženi fan friday 13th, ja nikad nebi moga gledat halloween sve po redu nastavke ipak nisam toliki fan (halloween sam naveo jer mi je draži od petka 13.)
R.I.P.

Unreal

Post by Unreal » 01 Jul 2007, 13:34

bakero wrote: vidi se da si zagriženi fan friday 13th, ja nikad nebi moga gledat halloween sve po redu nastavke ipak nisam toliki fan (halloween sam naveo jer mi je draži od petka 13.)
Pa jesam fan,ali ne baš prevelik, jednostavno sam pogledao kaj sam imao pogledat u tom trenutku , a buči da sam recenzirao jedinicu odlučio sam i dvojku.
A draži mi je Nightmare on elm street i Evil Dead serijal. Sutra ču možda pogledat Candymana.
A volio bi pogledat još sve Halloweene prije nego što dođe remejk , no ne znam dali imam volje.

bakero

Post by bakero » 01 Jul 2007, 17:27

Unreal wrote:
bakero wrote: vidi se da si zagriženi fan friday 13th, ja nikad nebi moga gledat halloween sve po redu nastavke ipak nisam toliki fan (halloween sam naveo jer mi je draži od petka 13.)
Pa jesam fan,ali ne baš prevelik, jednostavno sam pogledao kaj sam imao pogledat u tom trenutku , a buči da sam recenzirao jedinicu odlučio sam i dvojku.
A draži mi je Nightmare on elm street i Evil Dead serijal. Sutra ču možda pogledat Candymana.
A volio bi pogledat još sve Halloweene prije nego što dođe remejk , no ne znam dali imam volje.
ja nemam toliku volju da ih sve pogledam, možda bi gleda da imam pri ruci 6,7 nastavak halloweena al sve iznova nikako!
R.I.P.

Unreal

Post by Unreal » 01 Jul 2007, 18:21

bakero wrote:
ja nemam toliku volju da ih sve pogledam, možda bi gleda da imam pri ruci 6,7 nastavak halloweena al sve iznova nikako!
Nisam mislio sve sve ispočetka i iznova. Malo po malo pogledam do remejka, jedan Halloween film na tjedan i tako odgledam ,ali ni to mi se baš ne da.

Waxwork - e ovoliko se dugo več nisam zabavio.

elrania

Post by elrania » 01 Jul 2007, 20:06

Rodman wrote:hm, ja bi ti preporucio The Abandoned, nije neki spektakl, ali film je dosta dobar ipak... sa odlicnim krajem...
bas sam zavrsila s gledanjem
bolji je... i te kako bolji
svidaju mi se zaplet i razrada, mada mi djeluje klimavo na nekim djelovima, ali u globalu nemam nista toliko negativnog za rec

john_constantine

Post by john_constantine » 01 Jul 2007, 20:34

Man-thing - uobičajeno loša ekranizacija marvelovog stripa, kod nas slabog poznatog, no recimo da je riječ o kopiji swamp thinga. A sam film je običan horor B kategorije - humor, akcija, dobra priča, CGI efekti, krvave scene, originalne scene smrti, stereotipni likovi, dobra glazba. I sve to rezultira zabavnim filmom za jedno popodne. :wink:
Michel puši karu.

Truba

Post by Truba » 01 Jul 2007, 20:50

nije baš pravi horror ali recimo da liči na HITCHERA

korejski SAY YES

solidan film o psihu koji progoni korejski bračni par na odmoru
fenomenalni završetak i bukvalno kupanje u krvi 8)
www.lasetta.net :axe:

bakero

Post by bakero » 01 Jul 2007, 20:52

john_constantine wrote:Man-thing - uobičajeno loša ekranizacija marvelovog stripa, kod nas slabog poznatog, no recimo da je riječ o kopiji swamp thinga. A sam film je običan horor B kategorije - humor, akcija, dobra priča, CGI efekti, krvave scene, originalne scene smrti, stereotipni likovi, dobra glazba. I sve to rezultira zabavnim filmom za jedno popodne. :wink:
gleda sam ga nije loš!
R.I.P.

Post Reply