Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
maddjuro

Post by maddjuro » 25 Jun 2007, 03:36

poltergeist 2- lošiji od prethodnika, al gledljiv, jedino mi je jadno što je ona klina morala preživit

sundown of vampires- bio je jučer oko 4 na hrt-u, u njemu je glumio bruce, film odlična horror komedija bio.
I may be an idiot, but i am no fool.

Unreal

Post by Unreal » 25 Jun 2007, 08:25

jigsaw wrote: Super ti je blog ostavit ću ti par komentara hvala na tvom komentaru i stavit ću te u linkove!
Preporuka: Nemoj pisati puno postova u jednom danu, nećeš imati na svima komentara. :wink:
Hvala na preporuci a tvoj blog je isto super. Za sada još nisi ništa komentiro no dobro niko te ne prisiljava.
Usput shvatio sam da nije dobro napisat tri recenzije filmova u jedan dan . Malo mi je bilo teško skužit kako se radi na tom blogu no mislim da sam skužio.

E ako stignem danas pogledam i recenziram Wishmaster 2

Kaj mi vi predlažete da pogledam nakon Wishmaster serijala?

Da odem na Candyman trilogiju,
TCM serijal
Returno of the living deada 4 djela (peti sigurno neču)
ili da odem na nešto drugo.

jigsaw

Post by jigsaw » 25 Jun 2007, 11:12

Odi na Candyman trilogiju.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 25 Jun 2007, 11:20

jigsaw wrote:Odi na Candyman trilogiju.
slažem se, ne sjećam se ničega osim jedinice a sumnjam da ću gledati pa bar da pročitam i vidim koji screenshot ;)

jigsaw

Post by jigsaw » 25 Jun 2007, 13:03

Naked Blood...

john_constantine

Post by john_constantine » 25 Jun 2007, 13:20

jigsaw wrote:Naked Blood...
:shock: I kakav je? :wink:
Michel puši karu.

Dahmer

Post by Dahmer » 25 Jun 2007, 13:55

evo zadnje pogledao jučer navečer nightmare on elm street...razočarao sam se jer sam očekivao više od freddya...

Unreal

Post by Unreal » 25 Jun 2007, 22:07

Wishmaster 2: Evil Never Dies- jako loš nastavak ,imate recenziju na mom blogu

john_constantine

Post by john_constantine » 25 Jun 2007, 22:14

Howling 3 - Najveća pogreška koju sam napravio je kada sam išao gledati taj film je prekid, jer sada više nemam nikako volje da ju dovršim. :oops: :lol: Prvi dio filma je čak i više nego zabavan koliko jadan, ta vukodlakica ili što god je, koja ima samo zube i dlakave sise i pi... koja se zaljubi u frajera koji ju je maloprije ganjao, napaljeni redatelj koji ima umne misli, pa balerina koja se pretvori u vukodlaka nekim čudom pred znanstvenikom koji traži dokaze. Ok, priča je sranje, ali možeš se nasmijati zabavno blesavim dijalozima. :wink: Efekti, pa ajde, čovjek se potrudio, ali umro sam od smijeha kada sam vidio vukodlakovu njušku, kao paško patak. :D I još tako grize onu curu koja samo vrišti. A tek ostatak filma, kada gornji dio vukodlak, a dolje čitave noge. :lol: :lol: A tek ono rađanje malog tolbočara. :shock: Ma čovječe, jednom ću pogledati do kraja film, ali ne tako brzo. :wink: ali moram priznati da mi se čak i dopalo. :mrgreen: :rock:
Michel puši karu.

bakero

Post by bakero » 25 Jun 2007, 22:51

john_constantine wrote:Howling 3 - Najveća pogreška koju sam napravio je kada sam išao gledati taj film je prekid, jer sada više nemam nikako volje da ju dovršim. :oops: :lol: Prvi dio filma je čak i više nego zabavan koliko jadan, ta vukodlakica ili što god je, koja ima samo zube i dlakave sise i pi... koja se zaljubi u frajera koji ju je maloprije ganjao, napaljeni redatelj koji ima umne misli, pa balerina koja se pretvori u vukodlaka nekim čudom pred znanstvenikom koji traži dokaze. Ok, priča je sranje, ali možeš se nasmijati zabavno blesavim dijalozima. :wink: Efekti, pa ajde, čovjek se potrudio, ali umro sam od smijeha kada sam vidio vukodlakovu njušku, kao paško patak. :D I još tako grize onu curu koja samo vrišti. A tek ostatak filma, kada gornji dio vukodlak, a dolje čitave noge. :lol: :lol: A tek ono rađanje malog tolbočara. :shock: Ma čovječe, jednom ću pogledati do kraja film, ali ne tako brzo. :wink: ali moram priznati da mi se čak i dopalo. :mrgreen: :rock:
jesi to ubra na kiosku, čuo sam da je s kioska oni sranje žešće!
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

Unreal

Post by Unreal » 26 Jun 2007, 18:28

john_constantine

Post by john_constantine » 26 Jun 2007, 18:58

bakero wrote:
john_constantine wrote:Howling 3 - Najveća pogreška koju sam napravio je kada sam išao gledati taj film je prekid, jer sada više nemam nikako volje da ju dovršim. :oops: :lol: Prvi dio filma je čak i više nego zabavan koliko jadan, ta vukodlakica ili što god je, koja ima samo zube i dlakave sise i pi... koja se zaljubi u frajera koji ju je maloprije ganjao, napaljeni redatelj koji ima umne misli, pa balerina koja se pretvori u vukodlaka nekim čudom pred znanstvenikom koji traži dokaze. Ok, priča je sranje, ali možeš se nasmijati zabavno blesavim dijalozima. :wink: Efekti, pa ajde, čovjek se potrudio, ali umro sam od smijeha kada sam vidio vukodlakovu njušku, kao paško patak. :D I još tako grize onu curu koja samo vrišti. A tek ostatak filma, kada gornji dio vukodlak, a dolje čitave noge. :lol: :lol: A tek ono rađanje malog tolbočara. :shock: Ma čovječe, jednom ću pogledati do kraja film, ali ne tako brzo. :wink: ali moram priznati da mi se čak i dopalo. :mrgreen: :rock:
pa zar ne vidiš što piše? :roll:
Michel puši karu.

Freddy

Post by Freddy » 26 Jun 2007, 22:27

gledo sam dr.JEKYLL AND mr. HYDE
što reči nego jedan od največih klasika ikad snimljenih....s obzirom na ono vrijeme,znači 1932god.gluma je odlična i radnja,još nisam pogledao verziju filma iz 1941god.ali uskoro....
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...

bakero

Post by bakero » 26 Jun 2007, 22:46

john_constantine wrote:
bakero wrote:
pa zar ne vidiš što piše? :roll:
nisam čita sve!
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

jigsaw

Post by jigsaw » 27 Jun 2007, 11:07

john_constantine wrote:
jigsaw wrote:Naked Blood...
:shock: I kakav je? :wink:
Dosadan...

Post Reply