Koji ste horror zadnji gledali?
- A$H
večina njegovih priča je u vezi mora i morskih nemani..Rodman wrote:Gledah ga i ja prije neki dan... Moram priznati da me uzasno podsjeca na igru Call of Cthulku...elrania wrote:dagon
urnebesno dobar film
podsjeca strasno na jednu knjigu koju citah ko mala... isto nes sa sea monsterima
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- john_constantine
Osim što je Stuart gordon veliki ljubitelj lovecraftovih djela pošto je po njegovim radovima najviše snimio filmova, Dagon se odnosi na priče koje se mogu naći i kod nas pod naslovom "Dagon i ostale priče", a Call of cthulthu, tu se slažem, baš podsjeća na tu igru, a ništa čudno pošto su obadvoje preuzeli njegovu ideju, kao i Zagor. 

Michel puši karu.
- Rodman
Jest al bas ima slicnosti sa igrom, ono dolazis u grad, svi nadrkani i cudni, pa u onom hotelu kad napadaju ko u igrici, pa u onom skladistu ko u igri se sakrivas i tako...A$H wrote:večina njegovih priča je u vezi mora i morskih nemani..Rodman wrote:Gledah ga i ja prije neki dan... Moram priznati da me uzasno podsjeca na igru Call of Cthulku...elrania wrote:dagon
urnebesno dobar film
podsjeca strasno na jednu knjigu koju citah ko mala... isto nes sa sea monsterima
- Evil Xander
Ne mislis li mozda da igra podsjeca na knjigu/price/film u konacnici? Kada je Lovecraft to pisao bilo je relativno malo horror avantura dostupnih za PC...Rodman wrote:Jest al bas ima slicnosti sa igrom, ono dolazis u grad, svi nadrkani i cudni, pa u onom hotelu kad napadaju ko u igrici, pa u onom skladistu ko u igri se sakrivas i tako...A$H wrote:večina njegovih priča je u vezi mora i morskih nemani..Rodman wrote: Gledah ga i ja prije neki dan... Moram priznati da me uzasno podsjeca na igru Call of Cthulku...
Ne daj boze da je igra slucajno po kakvoj knjizi radjena, a-a, bit ce da je obratno.

Chuck Norris puts the 'fun' in the 'funeral'.
- Freddy
-
- Rodman
no dobro, ako malo pogledas datum igre ( 2005 ) i filma ( 2001 ), a kasnije i knjige ( puno prije toga naravno ) skuzis sta je po cemu pravljeno, ne izvlaciti odmah nesto iz posta koji sam pisao 4 sekunde...Evil Xander wrote: Ne mislis li mozda da igra podsjeca na knjigu/price/film u konacnici? Kada je Lovecraft to pisao bilo je relativno malo horror avantura dostupnih za PC...
Ne daj boze da je igra slucajno po kakvoj knjizi radjena, a-a, bit ce da je obratno.
- john_constantine