Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
olio

Re: Koji ste horror zadnji gledali?

Post by olio » 02 May 2011, 00:02

Sammy wrote:Dawn of the Dead (2004) - oke, ovo je glup film. U prvih pola sata toliko nelogičnosti i gluposti da je to za nepovjerovat :shock: . Objasnicu u spojleru. Sto film ide dalje i nije tako pretjerano loš, ali ništa od dinamike koju su brzi zombiji trebali donjeti, nula bodova. Vremenom postaje sve više zamoran, i onda aj kolko tolko dobro finale, ali nemoze proci bez slinavog kraja. Razočaranje - 5/10
SpoilerShow
necu se sad raspisat al evo 2 primjera, onak napadne te pomahnitali zombi. Sta ces prvo napravit: pobjec ko muha bez glave, uzet neku oklagiju i ispizdit ga, ili uzet kljuceve od auta?? definitivno cu kljuceve uzet, koji kurac? i onda se jos poslije toga spička u kadu u trku, to sigurno jebeno boli, al ma kaki...
drugi jos gluplji primjer je ovo: ispravni događaj napada ih zombi bez ruke, oni ga izrešetaju ko malog majmuna (ne pogode u glavu) i on noramlno nastavi za njima. Neispravni događaj, napada ih zombi zenska ga upuca u ruku, a on se previja od bolova :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Ajme, je neznaš uživat :(

Obožavam taj film, jedan od omiljenih modernih zombie filmova

Sammy

Post by Sammy » 02 May 2011, 00:27

olio wrote:
Sammy wrote:...

nemogu uzivat kad film na takav način vrjeđa inteligenciju :?
i nekuzim zasto je svima tako odličan, nema nis kvalitetno u cijelom filmu..
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

Info

Post by Info » 02 May 2011, 01:01

Sammy wrote:
olio wrote:
Sammy wrote:...

nemogu uzivat kad film na takav način vrjeđa inteligenciju :?
i nekuzim zasto je svima tako odličan, nema nis kvalitetno u cijelom filmu..
Kladim se da imaš puno boljih ocjenjenih horora koji isto vrijeđaju inteligenciju :D

Meni ovo što si naveo uopće nije nelogično za zombie film, remake mi je među top 3 zombie filma
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM

Sammy

Post by Sammy » 02 May 2011, 02:28

Info wrote: Kladim se da imaš puno boljih ocjenjenih horora koji isto vrijeđaju inteligenciju :D

Meni ovo što si naveo uopće nije nelogično za zombie film, remake mi je među top 3 zombie filma
moguće za ovo prvo, al to sad uopce nije bitno..
neznam kak ti to nemoze bit nelogicno za bilo kakav film :? i nekuzim zasto je svima među najboljim zombie filmovima, meni je zasad najlošiji u cijeloj franšizi..
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

Info

Post by Info » 02 May 2011, 02:55

Ha, sto ljudi, sto čudi :)

Andrej

Post by Andrej » 02 May 2011, 12:37

Sammy wrote:
Info wrote: Kladim se da imaš puno boljih ocjenjenih horora koji isto vrijeđaju inteligenciju :D

moguće za ovo prvo, al to sad uopce nije bitno..
neznam kak ti to nemoze bit nelogicno za bilo kakav film :? i nekuzim zasto je svima među najboljim zombie filmovima, meni je zasad najlošiji u cijeloj franšizi..
E sad je već dosta!!!
Povuci riječ!!!
SpoilerShow
Šalim se Sammy brate, treba poštovati svačiji ukus :supz:
OT: Anneliese The Exorcist Tapes 2011
:facepalm: :facepalm:
We're all mad here...

Shp86

Post by Shp86 » 02 May 2011, 17:15

Wilderness (2006) - ovaj film me toliko razočarao da bi rekao da je stvarno smeće..ne zato što je on doista smeće, nego zato što sam pročitao same pozitivne kritike i očekivao dobar horor.Sve govori kad sam ga gledao u 4 navrata i premotao kraj 1. film ima toliko nelogičnosti da je to preiritantno 2. gluma je živi očaj, od onog šonje do glavnog lika 3. kamera je u banani skroz (ništa se ne može razaznati u nekim scenama) 4. kraj je totalno predvidiv
SpoilerShow
a tek dio kad glavni lik ubije negativca i ode gliserom u bolji život iako je osuđenik osuđen za ubojstvo
5. reakcije glumaca su nevjerojatno smiješne
SpoilerShow
kada napokon pobjegnete ubojici, onda se svakako derete po šumi da vas što lakše nađe
... i sada da ne nabrajam dalje, film je po meni debelo ispod prosjeka..inače jako malo britanskih redatelja zna napraviti dobar horor (izuzev neil marshalla). :facepalm:

3/10
It's in your nature to destroy yourselves...

Shp86

Post by Shp86 » 02 May 2011, 18:37

Ils - Them (2006) - uz Descent, horor koji će mi svakako obilježit period od 2000. do danas... Film je jednostavno fantastičan. Piše da je prema istinitom događaju, ali čak i da nije, film je fenomenalan,iako mu i to daje jedan dašak thrilla. Ne želim previše otkrivat, pogledajte sami tko nije. film je jednostavno po mojoj mjeri. 9/10
SpoilerShow
kraj me malo podsjetio na Hostel,vjerojatno zbog malih gipsya :)
It's in your nature to destroy yourselves...

callac

Post by callac » 02 May 2011, 20:26

Shp86 wrote:Ils - Them (2006) - uz Descent, horor koji će mi svakako obilježit period od 2000. do danas... Film je jednostavno fantastičan. Piše da je prema istinitom događaju, ali čak i da nije, film je fenomenalan,iako mu i to daje jedan dašak thrilla. Ne želim previše otkrivat, pogledajte sami tko nije. film je jednostavno po mojoj mjeri. 9/10
SpoilerShow
viš, meni taj Ils nkako nije sjeo, niti mi je bio zanimljiv, niti strašan, ni napet i nekako mi je sav prekopiran, odnosno, imala sam osjećaj kao da gledam nešto već stoput viđeno. Dok je Descent apsolutna kontra tome, jako mi se svidio!
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Asfodel

Post by Asfodel » 02 May 2011, 20:30

Sheitan - 5/10... topic
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Info

Post by Info » 02 May 2011, 20:30

callac wrote:
Shp86 wrote:Ils - Them (2006) - uz Descent, horor koji će mi svakako obilježit period od 2000. do danas... Film je jednostavno fantastičan. Piše da je prema istinitom događaju, ali čak i da nije, film je fenomenalan,iako mu i to daje jedan dašak thrilla. Ne želim previše otkrivat, pogledajte sami tko nije. film je jednostavno po mojoj mjeri. 9/10
SpoilerShow
viš, meni taj Ils nkako nije sjeo, niti mi je bio zanimljiv, niti strašan, ni napet i nekako mi je sav prekopiran, odnosno, imala sam osjećaj kao da gledam nešto već stoput viđeno. Dok je Descent apsolutna kontra tome, jako mi se svidio!
The Strangers? Meni je Ils dobar bio, a Descent ništa posebno :zubifale:

callac

Post by callac » 02 May 2011, 20:34

Info wrote:
callac wrote:
SpoilerShow
The Strangers? Meni je Ils dobar bio, a Descent ništa posebno :zubifale:
The Strangers nisam gledala baš zbog Ilsa jer sam čula da su na istu foru.. tak da nije to u pitanju! :lol:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Alastorus

Post by Alastorus » 02 May 2011, 20:35

Shutter 8/10.
Now I lay me down to sleep, ​
Beside my bed, a Glock I keep. ​
If I should awake, and find you inside, ​
A Coroners van, will be your last ride. ​

jeba