Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
Evil Xander

Post by Evil Xander » 29 May 2007, 09:06

HorrorHR wrote:
Aryx wrote:return of the living dead II .... prekinuo na pola prelose ...
mah, fast forwardaj bar na zadnju scenu kada ih prže da vidiš majkl đekson zombija :D
Aaaa, zaboravih vec gdje sam to vidio, legendarni kadar. :)
Chuck Norris puts the 'fun' in the 'funeral'.

john_constantine

Post by john_constantine » 29 May 2007, 10:18

Unreal wrote: Constantine kaj namjeravaš recenzirat nakon Freddy vs Jason ( zadnjeg djela Friday the 13th serijala no dolazi remejk za dvije godine :twisted:
ja bi rađe nastavak)?
Hm, a i nešto se šuškalo o mogućem nastavku Freddy vs Jason. :wink: A što ću dalje recenzirati? Hm, mogao bi recenzirati phantasm, puppet master, dokumentarac Ed wood i njegov film plan 9 from outer space. :wink: A mislio sam final destination serijal, ali jebi ga, sit sam slashera nakon tog maratona. :lol: :lol:
Michel puši karu.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 29 May 2007, 12:03

Evil Xander:

Image :lol:

john_constantine

Post by john_constantine » 29 May 2007, 17:52

Puppet master - zanimljiv horor s bizarnim lutkama, nekoliko dobrih smrti, solidna priča i dobar obrat sve do finala. No, ne pretjerano poseban film. :wink:
Michel puši karu.

Freddy

Post by Freddy » 29 May 2007, 21:32

nije dead birds....to sam gledo...redatelj-christophe gans....ne skrovište več sirotište straha
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...

Aryx

Post by Aryx » 29 May 2007, 23:13

meatball machine
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

horkolerbus

Post by horkolerbus » 30 May 2007, 00:32

silence of the lambs ,,,zajeban ovaj lector :lol:
Istina postoji. Izmisljati se moze samo laz

metallicat

Post by metallicat » 30 May 2007, 02:20

sirotište nisam, ali mi je frend rekao da nije nešto, neznam.
Image

Wendigo

Post by Wendigo » 30 May 2007, 13:22

Freddy wrote:nije dead birds....to sam gledo...redatelj-christophe gans....ne skrovište več sirotište straha
ok.. jel vrijedi pogledati dead birds?

horkolerbus

Post by horkolerbus » 30 May 2007, 16:05

meni bas nije jasan kraj filma,ne razumem kako se onaj pretvorio u svinju ili onu zver ,,ako je to taj film,a film je ok ,,
Istina postoji. Izmisljati se moze samo laz

Rodman

Post by Rodman » 30 May 2007, 16:28

Dead Birds je solidan filmic, ima dosta trzavih cijena ( strasnih ), i dobar kraj...
Pogledaj jos jednom pa ce ti biti jasniji kraj, ja sam ga gledao prije godinu i po dana pa sam zaboravio vec, ali se sjecam da je bilo zanimljivo to otkrice na kraju...

Secret Face

Post by Secret Face » 30 May 2007, 16:34

Re-Animator

Truba

Post by Truba » 30 May 2007, 17:33

Wendigo wrote:
Freddy wrote:nije dead birds....to sam gledo...redatelj-christophe gans....ne skrovište več sirotište straha
ok.. jel vrijedi pogledati dead birds?
vrijedi

ja sam gledao

NOĆ VJEŠTICA

a upravo gledam
NOĆ VJEŠTICA... pogađate broj 2 8)
www.lasetta.net :axe:

john_constantine

Post by john_constantine » 30 May 2007, 17:36

Freddy vs jason - kao i prvi put, i ovaj put sam razočaran ovim filmom. Lijepo što su upotrijebili mlade, seks, drogu i nasilje, no sve je pošlo u krivo. Ako je naslov Freddy vs Jason, onda ne očekujem film u koji mladi pokušavaju dobiti oscara za svoju iritatnu glumu stoljeća. Kao i u slučaju alien vs predator, jebeni ljudi su opet tu face, u previše scena i sjebaju konačni obračun. Ali priča je dosta solidna, ubojstva su potpuno nemaštovita, čak i u slučaju Freddy krugera koji nije imao dovoljno prostora da se pokaže, ali je isto zabavan kao i obično. :wink: A Jason, osim što izgleda kao neki mrtvi vitez, dodajući tome mačetu koju izvlači kao vitez iz futrole s obaveznim zvukom i glumi gladijatora za vrijeme rave partya. A obračun? Kung fu freddy vs gladijator Jason. :lol: Mislim da je bio loš potez dati film čovjeku koji je režirao samo jednu horor komediju Chuckyjevu nevjestu i hrpu akcijskih filmova iz azije. Horor dio je čak i loše napravljen, mislim, glupo mi je ono za gusjenicom kao da je ispala iz alice in wonderland kada mu uđe u usta, a on ga kontrolira. Koliko znam, nije imao baš takvu mogućnost iako je u trećem nastavku znao pomoću vena upravljati tipom kao lutkom. A jason? uspavaju ga injekcijama iako je mrtvo truplo? I loš završetak (odrubljivanje glave) + prostor za sljedeći nastavak koje je izgleda obustavljeno. No, opet zabavan nastavak, a ja sam završio za maratonom. :rock: :partyman:
Michel puši karu.

Unreal

Post by Unreal » 30 May 2007, 21:20

john_constantine wrote:Freddy vs jason - kao i prvi put, i ovaj put sam razočaran ovim filmom. Lijepo što su upotrijebili mlade, seks, drogu i nasilje, no sve je pošlo u krivo. Ako je naslov Freddy vs Jason, onda ne očekujem film u koji mladi pokušavaju dobiti oscara za svoju iritatnu glumu stoljeća. Kao i u slučaju alien vs predator, jebeni ljudi su opet tu face, u previše scena i sjebaju konačni obračun. Ali priča je dosta solidna, ubojstva su potpuno nemaštovita, čak i u slučaju Freddy krugera koji nije imao dovoljno prostora da se pokaže, ali je isto zabavan kao i obično. :wink: A Jason, osim što izgleda kao neki mrtvi vitez, dodajući tome mačetu koju izvlači kao vitez iz futrole s obaveznim zvukom i glumi gladijatora za vrijeme rave partya. A obračun? Kung fu freddy vs gladijator Jason. :lol: Mislim da je bio loš potez dati film čovjeku koji je režirao samo jednu horor komediju Chuckyjevu nevjestu i hrpu akcijskih filmova iz azije. Horor dio je čak i loše napravljen, mislim, glupo mi je ono za gusjenicom kao da je ispala iz alice in wonderland kada mu uđe u usta, a on ga kontrolira. Koliko znam, nije imao baš takvu mogućnost iako je u trećem nastavku znao pomoću vena upravljati tipom kao lutkom. A jason? uspavaju ga injekcijama iako je mrtvo truplo? I loš završetak (odrubljivanje glave) + prostor za sljedeći nastavak koje je izgleda obustavljeno. No, opet zabavan nastavak, a ja sam završio za maratonom. :rock: :partyman:

a jebi ga to stalno prijateljima govorim uvjek u vs filmovima mora biti puno priće a manje šore nažalost. No ovo mi je bilo bolje od Alien vs predator barem smo imali malo više fajta . A fajt je izveden komićno Fredy se šorao ko neki japanac ćak je i u jednom trenutku radio kećerski potez i manje više prebija Jasona više nego Jason njega. A fajt su se morali uplest ona kućka i njen dećko nažalost. No fajt mi je bio soldan i uživao sam gledajući kako se jason i freddy šoraju.
Ćuo sam da u nastavku namjera stavit michaela . A to mi nije neka vesela ideja. Ma priću bi teško napravili i michael nije baš neki za fajt. No ako ga stave Freddy i Jason će ga :angrypunch: :pikachu: :gorigori: a michael bi :axe: . Pa onda predlažem michaelu da izbjegne batine i neka bude . :frankenstein: ili :pomast:

Post Reply