Freddy vs jason - kao i prvi put, i ovaj put sam razočaran ovim filmom. Lijepo što su upotrijebili mlade, seks, drogu i nasilje, no sve je pošlo u krivo. Ako je naslov Freddy vs Jason, onda ne očekujem film u koji mladi pokušavaju dobiti oscara za svoju iritatnu glumu stoljeća. Kao i u slučaju alien vs predator, jebeni ljudi su opet tu face, u previše scena i sjebaju konačni obračun. Ali priča je dosta solidna, ubojstva su potpuno nemaštovita, čak i u slučaju Freddy krugera koji nije imao dovoljno prostora da se pokaže, ali je isto zabavan kao i obično.

A Jason, osim što izgleda kao neki mrtvi vitez, dodajući tome mačetu koju izvlači kao vitez iz futrole s obaveznim zvukom i glumi gladijatora za vrijeme rave partya. A obračun? Kung fu freddy vs gladijator Jason.

Mislim da je bio loš potez dati film čovjeku koji je režirao samo jednu horor komediju Chuckyjevu nevjestu i hrpu akcijskih filmova iz azije. Horor dio je čak i loše napravljen, mislim, glupo mi je ono za gusjenicom kao da je ispala iz alice in wonderland kada mu uđe u usta, a on ga kontrolira. Koliko znam, nije imao baš takvu mogućnost iako je u trećem nastavku znao pomoću vena upravljati tipom kao lutkom. A jason? uspavaju ga injekcijama iako je mrtvo truplo? I loš završetak (odrubljivanje glave) + prostor za sljedeći nastavak koje je izgleda obustavljeno. No, opet zabavan nastavak, a ja sam završio za maratonom.

Michel puši karu.