Ah, pogledat ću i 4.

Vidio sam jučer trailer za to dok sam bio u kinu, jel valja išta??
pa klik na link za moj stav o filmuVermillion wrote:Vidio sam jučer trailer za to dok sam bio u kinu, jel valja išta??
Htjeo sam dodat da sam STVARNO uzivao gledajuci The Burning u 3 ujutro , jer ta 80te atmosfera pomalo jeziva me stvarno uvukla pod topli poplun + George Costanza ima osrednju ulogu u ovom filmu i veoma je simpatičan kao i obično i ima kosu još uvijek na glaviVermillion wrote:The Burning 1981 - jako sam zadovoljan, pogotovo za godinu iz koje je film, i sad mi je tek jasno otkud im ideja za jason vorheesa, jedino na kaj bi se pozalio je loši sound effects ali svejedno film je iz pocetka 80tih , i oprošteno im je!
7/10
Vermillion wrote:Htjeo sam dodat da sam STVARNO uzivao gledajuci The Burning u 3 ujutro , jer ta 80te atmosfera pomalo jeziva me stvarno uvukla pod topli poplun + George Costanza ima osrednju ulogu u ovom filmu i veoma je simpatičan kao i obično i ima kosu još uvijek na glaviVermillion wrote:The Burning 1981 - jako sam zadovoljan, pogotovo za godinu iz koje je film, i sad mi je tek jasno otkud im ideja za jason vorheesa, jedino na kaj bi se pozalio je loši sound effects ali svejedno film je iz pocetka 80tih , i oprošteno im je!
7/10