Koji ste horror zadnji gledali?
- Ašow
Re: Koji ste horror zadnji gledali?
The Mist - 8/10
super film. Drago mi je da sam ga ponovno pogledao.
super film. Drago mi je da sam ga ponovno pogledao.
- dr_gonzo
- callac
do tellZadro wrote:Saw i Saw II
Nažalost tek sad uočio masni FAIL u prvom dijelu i serijal mi mrvicuu pao u očima

ont: Valentine 2001. - zanimljivo u smislu neke ideje i što sam vidjela hrpu poznatih glumaca dok još nisu bili toliko poznati

'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- alecto
dijelim svoju glupost. utuvila sam si u glavu da je horor i do samog kraja čekala.john_constantine wrote:pa kada niti nije horor, već akcijski SF triler...alecto wrote:Skyline - em nije horror em je bezveze. 2/10
a onda sam opet provjerila imdb.
we are such stuff as dreams are made on
- remike2
Event Horizon (1997) - 8/10
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- crustgrinder
Dead end 8/10 genialna prica
Brain damage 6/10 za low budget trash film iz 80ih efekti su do jaja
Brain damage 6/10 za low budget trash film iz 80ih efekti su do jaja
- Asfodel
Le pacte des loups - netko je nedavno gledao pa me podsjetilo na činjenicu da nikad nisam dovršila jednom kad sam gledala na telki. S obzirom na dugo trajanje, dosta ja tog nisam vidjela
Uglavnom, jako dobro i preporučljivo. Zanimljiv je u tom koketiranju s masom žanrova i odiše nekom hollywoodskom energijom. Malo pred kraj konfuzno, ali nema veze. 

I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Skunk64
Beggotten (1990) - neznam koju ocjenu film zasluzuje jer neznam po kojim da ga kriterijima ocjenim..ako bi ga ocjenjivao po provokativnosti, dao bih mu 10/10
SpoilerShow
radi se o crno/bijelom eksperimentalnom djelu, bez ikakvog dijaloga, sa uzasnim horor scenama i sa lsd/bad trip kinda zvukom u pozadini kroz cijeli film koji je tesko objasnit, skoro pa nemoguce..neke scene, pogotovo prva scena, sadrze uzasne i bolesne stvari koje nikad nisam mogao ni zamisliti..begotten nije zabavan niti smijesan, nego je vrlo neugodan, bizaran i provokativan..nakon kaj sam ga pogledao, blejao sam u prazan ekran 5 minuta, pokusavajuci doci k sebi i mislim da je to film koji se gleda jednom u zivotu..ja ga sigurno necu vise gledat..neki ce ga dozivijeti uzasno, ja sam ga dozivio kao psihodelicno, abstraktno, nezaboravno i jednistveno djelo..
"Where's your will to be weird?"
- john_constantine
- Skunk64
ma bolesne scene mucenja, maltertiranja, rezanja etc..znas ono kak u filmovima, na scenama nekog mucenja, znaju vezat ljude za stolac i prisiljavat ih da gledaju sve moguce svijetske uzase? e to, kladim se da su im ovaj film pustali
nije "normalan" 

"Where's your will to be weird?"
- Josef K
El orfanato - 9/10
Na genijalan film. Još bolji nakon drugog gledanja.
Isolation - 2/10
Kakav jad!
Na genijalan film. Još bolji nakon drugog gledanja.
Isolation - 2/10
Kakav jad!

- elrania
rekla bih da su intenzivan kontrast crno-bijelog i zvuk najizražanije stvari u filmu. mene je to dvoje prikovalo uz ekran.Skunk64 wrote:ma bolesne scene mucenja, maltertiranja, rezanja etc..znas ono kak u filmovima, na scenama nekog mucenja, znaju vezat ljude za stolac i prisiljavat ih da gledaju sve moguce svijetske uzase? e to, kladim se da su im ovaj film pustalinije "normalan"
- alecto
Doghouse 10/10 
Dead End - zadnjih pol sata mi je bilo super, al ovo prije...

- electric_eye
Gledao sam Doghouse prije jedno godinu i malo vise dana bio mi je malo poglup i dosadan nakon pola fima sam se dvoumio bil ga ugasio i pred kraj neki 15 min sam to i ucinio...Iako su mi zombie filmovi omiljeni u horror zanru pregledao sam ih mali milion ovaj mi je bio barem tada zivi uzas.Po meni je ispod prosjeka mozda ga opet pogledam mozda mu se i digne ocjena ,al nikako 10/10 ???alecto wrote:Doghouse 10/10
Dead End-apsolutno se slazem sa tobom...Po meni film ima samo vrhunsku atmosferu i zbog toga ce mi ostati u sjecanju ,a radnja i sve ostalo su ono srednja zalost...
Ne znam zasto ostali daju tako visoke ocjene za mene je 6/10
- alecto
Ja jako volim Doghouse, zbog Britanaca, humora, antifeminizma, itd., i zbog toga takva ocjena, baš ga volim.
Da ga objektivno ocjenjujem, samo kao zombi film, vjerojatno bih se složila s tobom.

Da ga objektivno ocjenjujem, samo kao zombi film, vjerojatno bih se složila s tobom.