Halloween II (1981) – solidan nastavak, jos uvijek atmosfera, kamera i glazba rasturaju. Michael je kao pojava nesto najbolje u filmu, ali su mi neke gluposti, odnosno nelogičnosti spustile dojam – 6/10
Halloween III: Season of the Witch (1982) – kao Halloween nastavak je fejlo, a ko horror mi je ispodprosječan. Ideja je čudna, sporo se sve odvija i velika je šteta što je tako dobra glazba potrošena na ovakav film. Da se ne deklarira kao Halloween nastavak ocjena bi bila veća. -3/10
Halloween 4: The Return of Michael Myers (1988) – sjajan povratak Michaela. Ovaj put Michael je jak ko Superman, ima novu masku koja svijetli u mraku i kul zurku. Sasvim ok i jeziv nastavak i kao slasher općenito sa odličnim disturbing krajem. – 6/10
Halloween 5 (1989) – ne nudi nista novo, uglavnom Michael samo ide okolo i ubija. Ima nekih potpuno debilnih situacija i poprilicno je dosadan, odnosno razvucen. – 4/10
Halloween: The Curse of Michael Myers (1995) – a ono, prosjek. Ideja o toj nekoj tajnoj organizaciji mi je poprilično bedasta, ali ostatak priče nije loš. Glazba je taki fejl, ono Michael napada žrtvu, a u pozadini čuješ bubnjeve i električnu gitaru, bljak. Kraj mi se bas svidio, nista pretjerano, a opet tako dobro. – 5/10
Halloween H20: 20 Years Later (1998) – mislim da ovdje Michael ima najbolju frizuru dosad. Ovaj, khm, neloše, kako je kolega Unreal rekao „prava trojka“. Radnja se vraća na Laurie Strode, sto mi se jako sviđa, priča zadovoljavajuća, ubojstva jebena, glazba standard Halloween i napeta završnica, ali dovraga i onaj crnac. – 7/10
Halloween: Resurrection (2002) – a, kako loše. Jedino sto valja je prvih 10 minuta i neka ubojstva. Likovi strašno iritantni, priča previše dosadna, nekoliko takih fejlova da sam moro facepalm nabacit. Ma, nepotrebno u svakom slučaju. – 3/10
Halloween (2007) – nije tako loše kako sam očekivao. Malo je razvučeno, al i dalje zabavno i brutalno. Michael je jako detaljno okarakteriziran i to mi se najvise svidjelo u filmu, tj. prvi dio filma. Priča nije loša, ali mi je kraj bas jadan. – 6/10
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.