Cannibal Ferox (1981) . 7.5/10
Odlican film, dobra kopija Cannibal Holocausta. Ljubiteljima talijanskih giallo pizdarija ovo preporučam.
Ima i sisa i gorea. Tak i da je kojim slucajem ispalo loše, to je u igri.

Forbidden World (1982) - 6/10
Film me privukao zbog plakata. Iskreno.
I zapravo sam mislio da će biti loše ostvarenje, ali... ispalo je nešto sasvim dobro. middle 80's scifi horror sa sisama i sa dosta gore scena.
Naime, biolozi su uzgojili nesto za sto ne znaju sto je pa su zvali u pomoć nekog madafaku časnika da im pomogne to riješiti. Ali glavni biolog nije dao i kao što biva, nekom tupanu biva povjeren laboratorij na čuvanje i on se naravno ide zajebavati s necim i otvarati ono sto izričito ne smije. I to nešto što ispadne van se pretvori u aliena koji obožava jesti proteine. Ljude sjebe i onda se oni tope, tj. raspadaju al su jos uvijek zivi i sluze mu kao hrana.
Film ima 2-3super fore na koje sam se nasmijao, brijem da sa se jednom scimao. Solidno ostvarenje.
Galaxy of Terror (1981) - 6/10
Isto kao i kod forbidden worlda, samo što sam galaxy of terror još prije gledao.
Premda mi je ovo čak i lošije od forbidden worlda.
Iskreno, ocekivao sam više od ovog. Zanimljiva priča koju ubiju masovni dijalozi.
Dobio je malo iznadprosjecnu ocjenu samo zato sto ima sisa i gorea. Nije lose, ali previše pričaju.
I ono što moram primjetiti jesu legendarne upravljačke ploče

Inseminoid (1982) - 5.5/10
Film koji me jednostavno zbog covera i imena privukao. Reko nevjerojatno da se film tako zove. Pretpostavljao sam svakojake pizdarije u glavi. Ali onda su stvari krenule po krivu. Prica je dobro zamišljena ali po meni totalno krivo realizirana. Prvo način na koji alien oplodi žensku... tj. ne oplodi... jednostavno fail. I onda ta ženska ode na neki rampage i pokušava uništiti sve i ubiti sve. Naravno, rodi dva mala aliena na kraju filma. Vau. Big fuckin' deal. Mogli ste bolje to napraviti.
Isto je minus jer previše pričaju i neke stvari ne shvacas, kao npr. odakle toj zeni te super moći najednom i tak. Ma, šteta zbog realizacije.
Također ima sisa i gorea u filmu.
Rawhead Rex (1986) - 9/10
Malo me bilo sramota sto ovaj film nisam prije pogledao. Nekako mi je drago da sam pričekao jer ovo me jednostavnooduševilo. Clive Barker je čisto zlo. Al zlo kakvo moraš voljeti. Rawhead je odlično napravljen, priča je super kao i cijeli film.
Također u ovom filmu ima i sisa i gorea.
XTRO (1983) - 6.5/10
otmu te alieni i ti dodjes nazad.
Predivno

Transylvania 6-5000 (1985) - 7/10
Horor komedija napravljena u suradnji sa jadran filmom.
Glume Jeff Goldblum, Jeena Davis, Jeffrey Jones i KRAMER!

Totalno sam se ismijao na filmu, kramer je budala, a radi se o 2 novinara koja putuju u transilvaniju da napišu priču o frankensteinu. Glupo završava, ali cijeli film jednostavno odiše smijehom i glupostima.