Koji ste horror zadnji gledali?
- john_constantine
Friday the 13th - part 3 - Hm, meni su 3D efekti zapravo blesavoća. Ne da mi se skidati naočale i onda zajebavati za tim drugim naočalima u pravim trenucima... A i sada vidim da se to opet vraćaju, sva ta napuhavanja oko harry pottera i novih nastavaka ratova zvijezda. Ovoga puta čak ima skoro 12 mrtvih, djevica uvijek preživi kao i u prva dva, a ima čak i dobrih scena ubojstava kao ono kada rasječe tipa na dvije ruke. Iako mi nije jasno kako ga je sasjekao? Vodoravno ili okomito? Jer ima tu dio kada se vidi da je odvojen na pola, a jason je mačetom zamahnuo vodoravno. Ili ona stupidna, ali zabavna scena kada mu stisne glavu i ispadne oko, samo što se na daljinu vidi da je to lutka.
A jason - bar je manje šeprtljav nego u dvojci, ali je dosta ranjav. I hoda kao neki robot ili Frankestein. A 9 milijuna budžet, a par scena s njegovom maskom koju je mogao glumiti svaki krezubati glumac, ili neki ciganin ili albanac, po izboru. No, glazba je baš dobra.
E da, ono najgore je što ima dosta kopiranih scena iz originala. Kao scena s čamcem i jasonom u snu, pa ono da leševi iskoče van u pravi trenutak...
A jason - bar je manje šeprtljav nego u dvojci, ali je dosta ranjav. I hoda kao neki robot ili Frankestein. A 9 milijuna budžet, a par scena s njegovom maskom koju je mogao glumiti svaki krezubati glumac, ili neki ciganin ili albanac, po izboru. No, glazba je baš dobra.
E da, ono najgore je što ima dosta kopiranih scena iz originala. Kao scena s čamcem i jasonom u snu, pa ono da leševi iskoče van u pravi trenutak...
Michel puši karu.
- horkolerbus
- john_constantine
Friday the 13th part 4 - novi redatelj koji iza sebe ima par akcijskih filmova, pa se primjećuje akcijska orijentacija u ovom nastavku kao pretjerane scene skakanja kroz prozor (čak i pas skoči kroz prozor umjesto da ide kroz vrata), akcijski junak koji ih je trebao spasiti da bi na kraju vikao: my god, ubija me.
A za lik Jasona, izgleda da ipak nije zombi, bar još, očito je preživio udarac mačete zahvaljujući kacigi. A smrti su ovaj put loše izvedene, previše se inzistira na mraku, pa se slabo vidi, a niti se moglo što očekivati od nižeg budžeta. Ali efektna smrt je kada prepili grkljan doktoru i zavrne mu vratom. A tek u kupaonici kada golim rukama smrska glavu mladiću (samo mi nije jasno je li to pukla lubanja ili pločice na zidu
) Ajde, bar je za pohvalu bizarni završetak.
I dodatak da je ovo trebalo biti zadnja nastavak, čak su se i potrudili oko toga da ga nikako ne mogu oživjeti, ali spletom bizarnog obrata u idućem nastavku su se ipak izvukli. 

Michel puši karu.
-
Ovaj film sam sad i ja pogledao i slažem se u nekim stvarima s tobom . Meni je ovo osobno jedan od boljih djelova serijala bolji mi je od prošla dva nastavka (2,3).john_constantine wrote:Friday the 13th part 4 - novi redatelj koji iza sebe ima par akcijskih filmova, pa se primjećuje akcijska orijentacija u ovom nastavku kao pretjerane scene skakanja kroz prozor (čak i pas skoči kroz prozor umjesto da ide kroz vrata), akcijski junak koji ih je trebao spasiti da bi na kraju vikao: my god, ubija me.![]()
A za lik Jasona, izgleda da ipak nije zombi, bar još, očito je preživio udarac mačete zahvaljujući kacigi. A smrti su ovaj put loše izvedene, previše se inzistira na mraku, pa se slabo vidi, a niti se moglo što očekivati od nižeg budžeta. Ali efektna smrt je kada prepili grkljan doktoru i zavrne mu vratom. A tek u kupaonici kada golim rukama smrska glavu mladiću (samo mi nije jasno je li to pukla lubanja ili pločice na zidu
) Ajde, bar je za pohvalu bizarni završetak.
I dodatak da je ovo trebalo biti zadnja nastavak, čak su se i potrudili oko toga da ga nikako ne mogu oživjeti, ali spletom bizarnog obrata u idućem nastavku su se ipak izvukli.
Nekak je prića brža , klinci gluplji ali su mi nekak zabavniji(ali navijam da ih Jason ubije i dalje) ali nemogu izbacit iz glava onu scenu kad Crispin Glover pleše

- HorrorHR
- Site Admin
Unreal wrote:Nekak je prića brža , klinci gluplji ali su mi nekak zabavniji(ali navijam da ih Jason ubije i dalje) ali nemogu izbacit iz glava onu scenu kad Crispin Glover pleše![]()

U jednoj situaciji je to što se nije vidilo zapravo bilo totalni plus. Scena ispred kuće kada se vidi samo sjena, nekako taman paše da digne malo atmosferu.Unreal wrote: A i killovi mi nis billi loši(jedino su mi neki malo glupi jer kamera ih ne pokazuje dobro ili su mi bili malo prebrzo izvedeni) ono s doktorom i pilom u bolnici, kada liku razbi glavu u kupaonici i ono kada onaj dobije vadićepom po ruci a mesarskim nožem u facu .
- john_constantine
-
Ali ga je bar skinu sa stilom po menijohn_constantine wrote:E jedino sam razočaran u jednom dijelu pri kraj filma, kada je onog mladića raspeo kraj vrata da zablokira put žrtvi.![]()
Mislio sam da će ga mačetom raspoloviti na pola
, a on ga samo skine s vrata.

- dragon
- Aryx
TCM pocetak ... ono ok je malo vise ocekivao , solidno no nista posebno
btw u videoteke je dosao tcm 2 bloody edition sa svim dodacima hehe lol a original nije :/
btw u videoteke je dosao tcm 2 bloody edition sa svim dodacima hehe lol a original nije :/
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]