Hm, čuo sam da je netko iskopao ženski leš iz groblja. Jesi li to bio ti?horkolerbus wrote:gledao sam nekromantik

horkolerbus wrote:pa treba bi da budem nekrofil da bi to uradio,,a bas citao u novinama da u beogradu nasli jednog nekrofila,mladic bodybilder izgleda sasvim normalno i posle ljubljenja jedna devojka se pozalila da je peku i usta i izasla joj neka infekcija,,oni kazu da uradi analize i ispostavi se da tu infekciju ima samo mrtvak ili lesevi,i pitaju je da li si nesto radila ili se ljubila sa nekim i nije smela da prizna,,, posle nekog vremena rekla je policiji,oni uleteli u stan i nasli dve mrtve zenske ,,ali posle nekoliko meseci taj je pusten na slobodu ,,,,Serbian politics
![]()
![]()
Violent fellatio.Vorador wrote:Brain Damage - čudan skroz, ima scena na koje sam odvaljvao od smijeha. Elmer je npr. totalni piš...
http://www.geocities.com/owepar3/BrainD ... Poster.jpg
već mi je te dosadno pitati, ali daj kad spomeneš neki film daj rečenicu dve. Inače gledaš zanimljive filmove koji nisu baš poznati, pa podijeli koju informaciju. Za ovaj Don't watch this nisam čuo nikada, a ovaj gornji imam (ne bi nikada po imenu rekao da je zombie film, mislio sam da je neki italo ghost moviedragon wrote:Evo jos dva zombi filma,
I'll see You in my Dreams
Don't Watch This