SpectralRipper wrote:eksplicitno nasilje na filmu diže adrenalin.nema ništa loše u tkz "adrenalie shock-u". ne brine me nasilje na filmu. ista stvar kao u mjuzi. veći je problem nasilje u stvarnom životu.
Vaš pogled prema nasilju u filmu
-
filmofil
- Asfodel
- HorrorHR
- Site Admin
- dalibor
totalno. nešto kao ona scena silovanja u Irreversible...HorrorHR wrote:iskreno, ono eksplicitno nasilje u svim ovim novijim filmićima koji se piggybackaju na hostel i saw mi djeluje totalno kontraproduktivno.
dosadno, zamorno, a vrlo često u sebi skriva činjenicu da su praktički tih par scena nosioci filma.
- Dragonrage
Da...ali za razliku od Hostela i Saw serijala, Irreversible je odlična film sa poantom...dalibor wrote:totalno. nešto kao ona scena silovanja u Irreversible...HorrorHR wrote:iskreno, ono eksplicitno nasilje u svim ovim novijim filmićima koji se piggybackaju na hostel i saw mi djeluje totalno kontraproduktivno.
dosadno, zamorno, a vrlo često u sebi skriva činjenicu da su praktički tih par scena nosioci filma.
- dalibor
pa ima poantu, ali činjenica je da za taj film većina ne bi nikad ni čula da nema te famozne scene.Dragonrage wrote:Da...ali za razliku od Hostela i Saw serijala, Irreversible je odlična film sa poantom...dalibor wrote:totalno. nešto kao ona scena silovanja u Irreversible...HorrorHR wrote:iskreno, ono eksplicitno nasilje u svim ovim novijim filmićima koji se piggybackaju na hostel i saw mi djeluje totalno kontraproduktivno.
sad, da li je to autoru bio cilj, ili je ta scena zapravo dio njegovog umjetničkog izražaja...
to samo on zna.
a saw po meni i ima neku poantu, samo ako ju uspiješ naći.
iako me možda to samo nusprodukt, nisam siguran
- john_constantine
-
GreenHornet