Glazba.
- elrania
- Boby
Wumpscut su oni Nijemci? Ja ti od njemačkih stvari nisam išel dalje od Scorpsa iako mi trenutno nisu ni Rammstein tak loši. A vidim ja da ti voliš i Queenelrania wrote:ja obicno posegnem za wumpscutom onda... bas sam to jucer pocela opet intenzivnije slusati
aah, obozavam ovo doba godine
i vracam se lagano dresden dollsima : )
- metallicat
- elrania
da, to je njemacki proizvod...Boby wrote:Wumpscut su oni Nijemci? Ja ti od njemačkih stvari nisam išel dalje od Scorpsa iako mi trenutno nisu ni Rammstein tak loši.elrania wrote:ja obicno posegnem za wumpscutom onda... bas sam to jucer pocela opet intenzivnije slusati
aah, obozavam ovo doba godine
i vracam se lagano dresden dollsima : )
erh, od njemaca ja slusam jako puno toga... najdrazi bend mi je te narodnosti, guardiani, jel... ali izuzev njih, njemci imaju odlicne electro, industrial, darkwave izvdace, a bome im ni folk metal nejde lose
od ovog sto si ti naveo, jako volim scorpionse, ali rammstein mi vise ne pase toliko
imaju dosta jako dobrih stvari, no ne slusaju mi se ko prije... al vjerojatno su jedni od rijetkih koji zbilja znaju odrzati koncert. ne bih se bunila da dodu u hrvatsku
volim ih poslusati tu i tamo. dragi su mi...A vidim ja da ti voliš i Queen
- Donnie Darko
- elrania
- metallicat
nije to baš goth, možda bilo nešto prije, više rock/prog..imam 3 albuma, al ne i zadnji. za sad mi je najbolji Nightfall Overture. odmah prvom pjesmom su me privukli, jako mi se vokal sviđaA$H wrote:nisam ih do sad slušao, ali dat ću ima priliku pošto su goth..metallicat wrote:kakvi su vam Nightingale?

- Aryx
wintersun su dobrimetallicat wrote:Aryx wrote:uhu poslusao Insomnium - The Elder me like itmetallicat wrote:a insomnium, sun caged, manticora, painmuseum..?![]()
probaj album ''Above the Weeping World''
![]()
a si slušao wintersun? isto melodeath..
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- elrania
skinuto i poslusanoelrania wrote:hmm, cula sam nesto sitno od njih, ali dosta davnometallicat wrote:kakvi su vam Nightingale?
ne sjecam se da su mi bili losi, no vec ih zaboravih
bas cu skinuti ovaj zadnji album...
ne valja mi
previse mi vuce na progressive i to nikako ne volim...
bas sam naletila sada na elend na music mapu, cula par stvari i skida se album
- metallicat
- Secret Face