Koncerti
- Scarface
Re: Koncerti
Meni nije nimalo žaj šta ne iden, evo jučer san uzeja kartu prijatelju i jednostavno nisan tija i za sebe. Čak je ispalo da mogu ić šta se tiče faksa. Sad kad vidin ovu jadnu listu, ne bi ni u ludilu iša. Respect vama fanovima, al jbg, Metallika mi nije ni do kolina LOG-u.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Wendigo
u biti nije ni toliko loša playlista, osim kaj ima puno novih pjesama.
sviđa mi se kaj su ubacili moje dvije najdraže stvari: "wherever i may roam" i "sanitarium", a ima i "from whom the bell tolls".
hm ...
sviđa mi se kaj su ubacili moje dvije najdraže stvari: "wherever i may roam" i "sanitarium", a ima i "from whom the bell tolls".
hm ...
-
John_Ryder
Ghostface wrote:Meni nije nimalo žaj šta ne iden, evo jučer san uzeja kartu prijatelju i jednostavno nisan tija i za sebe. Čak je ispalo da mogu ić šta se tiče faksa. Sad kad vidin ovu jadnu listu, ne bi ni u ludilu iša. Respect vama fanovima, al jbg, Metallika mi nije ni do kolina LOG-u.
potpis makar idem na oboje
- metallicat
kako komeGhostface wrote:Meni nije nimalo žaj šta ne iden, evo jučer san uzeja kartu prijatelju i jednostavno nisan tija i za sebe. Čak je ispalo da mogu ić šta se tiče faksa. Sad kad vidin ovu jadnu listu, ne bi ni u ludilu iša. Respect vama fanovima, al jbg, Metallika mi nije ni do kolina LOG-u.
uu sanitarium

- A$H
-
John_Ryder
e to će biti epic fail,pogotovo za ljude koji dolaze izvan hrv.A$H wrote:sad kad ga odgode zbog nevremena..
- Asfodel
- metallicat
mislim da bi ovaj put bila u stanju nekog ubitJohn_Ryder wrote:e to će biti epic fail,pogotovo za ljude koji dolaze izvan hrv.A$H wrote:sad kad ga odgode zbog nevremena..

- Decadentor
Neznam jel bilo ali ajde
13.10. DARK TRANQUILITY (Swe) + guests – Boogaloo, Zagreb
07.11. THERION (Swe) + guests – Boogaloo, Zagreb

- Wendigo
najs.Decadentor wrote:Neznam jel bilo ali ajde
-
Ghrall
Gledao sam oboje već ali Therion bi se mogao opet pogledati.Decadentor wrote:Neznam jel bilo ali ajde
- metallicat
DT bi možda i mogla. therion mi nije ništa posebno mada sam ih vidjela i imaju dobar scenski nastup.

- Wendigo
therion je jako failao sa zadnjim albumom kada su izbacili zbor i dodali 2 muška i 2 ženska vokala.metallicat wrote:DT bi možda i mogla. therion mi nije ništa posebno mada sam ih vidjela i imaju dobar scenski nastup.
nije da ih imam želju ponovo gledati, ionako to više nije stari band pošto je promijenjena kompletna postava.
ja ih osobno volim i slušam od albuma theli do lemuria/sirius B... onaj stari death metal i novi gothic đir mi nikako ne pašu.
na DT bih se baš mogao zaletiti.
samo kaj mi ne odgovara što će bit u boogaloo-u di se niš ne čuje kak spada.
- Decadentor
navodno imaju novi razglasWendigo wrote:therion je jako failao sa zadnjim albumom kada su izbacili zbor i dodali 2 muška i 2 ženska vokala.metallicat wrote:DT bi možda i mogla. therion mi nije ništa posebno mada sam ih vidjela i imaju dobar scenski nastup.
nije da ih imam želju ponovo gledati, ionako to više nije stari band pošto je promijenjena kompletna postava.![]()
ja ih osobno volim i slušam od albuma theli do lemuria/sirius B... onaj stari death metal i novi gothic đir mi nikako ne pašu.

-
John_Ryder
koji je još lošiji od prethodnog jer nisu ništa uštimaliDecadentor wrote:navodno imaju novi razglasWendigo wrote:therion je jako failao sa zadnjim albumom kada su izbacili zbor i dodali 2 muška i 2 ženska vokala.metallicat wrote:DT bi možda i mogla. therion mi nije ništa posebno mada sam ih vidjela i imaju dobar scenski nastup.
nije da ih imam želju ponovo gledati, ionako to više nije stari band pošto je promijenjena kompletna postava.![]()