Glazba.

Za ljubitelje svih glazbenih pravaca.
Post Reply
Mairosu
Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena

Post by Mairosu » 26 Jun 2007, 11:32

Meni je Load OK.

metallicat

Post by metallicat » 26 Jun 2007, 13:57

e pa sad, nisam to pitala da serete po njima :wink: meni nije dobar zadnji ali sve ostalo je, normalno naj su stariji :) a i ovih par novih pjesmama je puno bolje od zadnjeg. samo me zanimalo dal ide ko.
Image

annwn

Post by annwn » 26 Jun 2007, 16:00

Meni je Metallica zakon...ima nekih pjesma koje nikad nebudem zaboravila...

Verite

Post by Verite » 26 Jun 2007, 20:52

U zadnje vrijeme sam zapeo za "New Age" i izvodjace poput Johna Serria, Patrick O'Hearn-a, Jobsona i slicne.
Kada predje u monotoniju poslusam Front Line Assembly, Wumpscut, Velvet Acid Christ...
Kada se pak zazelim svirke onda Sisters of Mercy, Chris Rea, Floydi, Purple te kada me hvata neko ludilo onda se razonodim uz Toma Waitsa i to je uglavnom to sto slusam zadnjih dva mjeseca.

elrania

Post by elrania » 26 Jun 2007, 22:16

bas dobih danas zahvalnu kolicinu psy trancea...ne primjecujem da je ovdje itko zagrizen za taj zanr elekronske glazbe, ali ako nekoga zanima, infected mushroom je definitivno dobra preporuka, te pleiadians, ppk, talamasca (jungle storm... divna stvar), sirius isness, analog pussy (s dosta deep trance sounda)... i eo jos, juno reactor...

Boby

Post by Boby » 26 Jun 2007, 23:44

metallicat wrote:e pa sad, nisam to pitala da serete po njima :wink: meni nije dobar zadnji ali sve ostalo je, normalno naj su stariji :) a i ovih par novih pjesmama je puno bolje od zadnjeg. samo me zanimalo dal ide ko.
Ja sam razmišljao otići ali ne znam kolko mi se isplati jer sam bio lijen čak protegnuti noge do Koprivnice na Scorpse. Inače, mogu pričat kaj hoće ali glazba Metallice je bolja od one današnjih mainstream metal bandova a bojim se da će takva i ostat. A što se tiče perioda nakon crnog albuma, mogu reći da su im "Fixxxer", "The Memory Remains" i "The Unforgiven II" jedna od najboljih ostvarenja u karijeri. Oni koji misle drukčije uglavnom se forsiraju

Mairosu
Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena

Post by Mairosu » 27 Jun 2007, 00:06

Boby wrote:A što se tiče perioda nakon crnog albuma, mogu reći da su im "Fixxxer", "The Memory Remains" i "The Unforgiven II" jedna od najboljih ostvarenja u karijeri. Oni koji misle drukčije uglavnom se forsiraju
Ti si, s oprostenjem, prso s mozgom ako su ti stvari sa Reloaded itd. jace od Creeping Death, Seek & Destroy, For Whom the Bell Tolls itd.

annwn

Post by annwn » 27 Jun 2007, 10:36

Mairosu wrote:
Boby wrote:A što se tiče perioda nakon crnog albuma, mogu reći da su im "Fixxxer", "The Memory Remains" i "The Unforgiven II" jedna od najboljih ostvarenja u karijeri. Oni koji misle drukčije uglavnom se forsiraju
Ti si, s oprostenjem, prso s mozgom ako su ti stvari sa Reloaded itd. jace od Creeping Death, Seek & Destroy, For Whom the Bell Tolls itd.
Slažem se s Mairosu...Ove nove pjesme i albumi su me totalno razočarali, nisam mislila da Metallica može takvo nešto napravitit....Starije pjesme su odlučne, ali ovo novo je.... :?

metallicat

Post by metallicat » 27 Jun 2007, 15:53

normalno da su najstarije najbolje, to je bio metal, ali i kasnije su dobri, samo što je to rock(tu ne ubrajam st.a.). mislim da će novi bit puno bolji od st.a.
Image

Aryx

Post by Aryx » 27 Jun 2007, 16:00

meni je metalica bezveze jedino mi je ok master of puppets
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

Evil Xander

Post by Evil Xander » 27 Jun 2007, 16:08

metallicat wrote:normalno da su najstarije najbolje, to je bio metal, ali i kasnije su dobri, samo što je to rock(tu ne ubrajam st.a.). mislim da će novi bit puno bolji od st.a.
Rade novi album? Neki nikako da se opamete...

Jos ce postati novi Rolling Stonesi na kraju, uzas.
Chuck Norris puts the 'fun' in the 'funeral'.

Evil Xander

Post by Evil Xander » 27 Jun 2007, 16:11

Boby wrote: Inače, mogu pričat kaj hoće ali glazba Metallice je bolja od one današnjih mainstream metal bandova a bojim se da će takva i ostat. A što se tiče perioda nakon crnog albuma, mogu reći da su im "Fixxxer", "The Memory Remains" i "The Unforgiven II" jedna od najboljih ostvarenja u karijeri. Oni koji misle drukčije uglavnom se forsiraju
Ako su ti ove stvari najbolje pretpostavljam da si Metallicu otkrio s Load/Reload albumima. Ovakvu izjavu moze dati, i ostati ziv, samo onaj tko ih slusa zadnjih 10 godina. :twisted:

Evo, forsiram se forsiram, i nikako da uspijem ma sto god forsirao...

Evil Xander

Post by Evil Xander » 27 Jun 2007, 16:13

BTW, imate uskoro u Sloveniji negdje ultra uber mega do jaja metal camp ovo ono s vagonom poznatih bendova, ako vas zanima. Nazalost ne znam gdje, kada niti kako se zove, al sam jucer vidio plakat. :)

metallicat

Post by metallicat » 27 Jun 2007, 17:14

metal camp, tolmin, 7 dana, 80 bendova, 104 eura :wink:
ove godine preskačem :(
da rade novi album, ima na youtube 3 nove pjesme. i bolje su od zadnjeg. pa ne forsiraj, ko te tjera :wink:
Image

Verite

Post by Verite » 27 Jun 2007, 17:34

elrania wrote:bas dobih danas zahvalnu kolicinu psy trancea...ne primjecujem da je ovdje itko zagrizen za taj zanr elekronske glazbe, ali ako nekoga zanima, infected mushroom je definitivno dobra preporuka, te pleiadians, ppk, talamasca (jungle storm... divna stvar), sirius isness, analog pussy (s dosta deep trance sounda)... i eo jos, juno reactor...
Slusao malo Infected Mushroom ali mi nekako ne odgovaraju. Juno Reactor mi je cak ok pogotovo Transmissions album.
PSY je dobar ali ne nalazim se u toj glazbi bash ;). Vise onako experimentalno slusam...
Probaj poslusati stariju grupu zvanu Brainticket. Nakon par sati slusanja osjecat cesh se kao zombie.

Post Reply