Glazba.

Za ljubitelje svih glazbenih pravaca.
Post Reply
Zombiemachine

Post by Zombiemachine » 03 Feb 2007, 16:10

Cannibal corpse live je zakon. Gledao sam ih 96 i bili su stvarno jaki uživo. Trebao sam još jednom ići na njihov nastup ali su me spriječile obaveze, možda skoknem ovaj put. Inače ih ne volim previše, ali njihov best of je ok.
Krv je moje svjetlo i moja tama.

Ghrall

Post by Ghrall » 03 Feb 2007, 16:22

Jel bio tko na Laibachu jučer?Ovo mi je 2. put da sam ih vidio a ovaj mi je bio još bolji koncert.Pravi umjetnici,svaka im čast.Dugo nisam bio na nekom tako kvalitetnom koncertu.

FilmTV

Post by FilmTV » 03 Feb 2007, 16:54

HorrorHR wrote:
Aryx wrote:Cannibal Corpse mi je totalni rofl od muzike :) , kupio sam jedan originalni cd njihov vise se ne sjecam koji ej to bio i prodao ga nakon 2 dana ... :lol: 8)
ja mislim da ih nikada nisam čuo, ali odazovem se na FilmTVove prijedloge za koncerte. do sada me nije iznevjerio :lol:
Čuo si ih jednom, na jednoj od onih kompilacija koje sam ti snimio. Reakcije su uvijek bile dobre na sve brutale koje ti dostavim tako da ne sumnjam da bi se opet kvalitetno mlatili u prvom redu :D

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 03 Feb 2007, 17:02

FilmTV wrote:Čuo si ih jednom, na jednoj od onih kompilacija koje sam ti snimio. Reakcije su uvijek bile dobre na sve brutale koje ti dostavim tako da ne sumnjam da bi se opet kvalitetno mlatili u prvom redu :D
za mlaćenje uvijek spremni 8) :wink:

Gosp.

Post by Gosp. » 03 Feb 2007, 17:13

Ghrall wrote:Jel bio tko na Laibachu jučer?Ovo mi je 2. put da sam ih vidio a ovaj mi je bio još bolji koncert.Pravi umjetnici,svaka im čast.Dugo nisam bio na nekom tako kvalitetnom koncertu.
Čitaj postove na prošloj stranici.
Better to reign in Hell than to serve in Heaven.

Wendigo

Post by Wendigo » 03 Feb 2007, 19:24

e ljudi jel sluša tko Iced Earth?

metallicat

Post by metallicat » 03 Feb 2007, 20:57

Wendigo wrote:e ljudi jel sluša tko Iced Earth?

U daa, da :D :D . najbolji album mi je burnt offerings i something wicked..., i horror show mi je super. u biti sve njihovo je odlično, samo šteta što je barlow otišao.
Image

Zombiemachine

Post by Zombiemachine » 04 Feb 2007, 12:02

metallicat wrote:

U daa, da :D :D . najbolji album mi je burnt offerings i something wicked..., i horror show mi je super. u biti sve njihovo je odlično, samo šteta što je barlow otišao.
Mlada damo, odi doma slušat Night of the stormrider. Odma!
:lol: :lol: :lol:

Wendigo

Post by Wendigo » 04 Feb 2007, 13:50

hmm da... na Night of the Stormrider su prejebene stvari poput Travel in Stygian, Angels Holocaust, Desert Rain itd.., jedino što ne pjeva Barlow koji je meni osobno najbolji vokal Metala uz Schaffera za kojeg slobodno mogu reći mi je najbolji ritam gitarist. :lol: 8) od njihovih albuma imam Dark Saga, Horroshow i jednu 2CD kompilaciju. moram obavezno Burnt Offerings nabaviti, čuo sam samo 2 stvari s albuma, a i da im je najžešći album do sada. :supz: :rock:
uglavnom, band koji me najviše zaintrigirao u heavy / power vodama. još da se Barlow vrati pjevat.. :wink:

Zombiemachine

Post by Zombiemachine » 04 Feb 2007, 13:58

Nisi čuo Burnt offerings? Zašto ti je onda band uopće dobar?
(ok, zajebavam se malo, al to im je definitivno vrhunac što je malo tužno jer se desio pred pun k godina).

edit,
Upravo slušam The path I choose. Sav sam se naježio i pere me nostalgija.

Wendigo

Post by Wendigo » 04 Feb 2007, 14:10

nope, čuo sam samo Last December i Burnt Offerings sa albuma. prvo što sam čuo od njih prije 4-5 godina je bio Horror Show i to me zainteresiralo za band. i za BO znam da je vrhunac ali nikako da ga nabavim. :lol:

edited: negdje sam pročitao da Schaffer planira izdati strip o njihovoj maskoti Set Abominae-u. :)
Last edited by Wendigo on 04 Feb 2007, 14:42, edited 1 time in total.

metallicat

Post by metallicat » 04 Feb 2007, 14:29

Zombiemachine wrote:
metallicat wrote:

:lol: da imaš pravo, zaboravila sam tog napisat, jebiga, ma kad su svi dobri, i sagu sam zab napisat :D !
@wendingo- pa kako nemožeš nabavit BO? imam ja sve od njih pa ako stvarno ti nema nitko mogu ti ja poslat il nešto jer šteta što još nisi polušao :D :wink:
Možda se barlow vrati kao šta je bilo i sa maidenima :D
Image

Wendigo

Post by Wendigo » 04 Feb 2007, 14:40

metallicat wrote:
Zombiemachine wrote:
metallicat wrote:

:lol: da imaš pravo, zaboravila sam tog napisat, jebiga, ma kad su svi dobri, i sagu sam zab napisat :D !
@wendingo- pa kako nemožeš nabavit BO? imam ja sve od njih pa ako stvarno ti nema nitko mogu ti ja poslat il nešto jer šteta što još nisi polušao :D :wink:
Možda se barlow vrati kao šta je bilo i sa maidenima :D
ma mogu ga nabavit bez beda :lol: , nije još došao na red kupnje.. (od IE se mora sve imati original 8) ) možda se Matt vrati ali čisto sumnjam.. btw, meni su IE bez njega istko ko Maideni bez Dickinsona.

Gosp.

Post by Gosp. » 04 Feb 2007, 15:23

Nema šanse da se vrati.
Better to reign in Hell than to serve in Heaven.

metallicat

Post by metallicat » 04 Feb 2007, 16:03

Wendigo wrote:ma mogu ga nabavit bez beda :lol: , nije još došao na red kupnje.. (od IE se mora sve imati original 8) ) možda se Matt vrati ali čisto sumnjam.. btw, meni su IE bez njega istko ko Maideni bez Dickinsona.
nice 8) . ima jedna pjesma dante's inferno, 16 min, kako je dobra, joj :D . kad se to stavi u jukebox nema kraja :lol:
Image

Post Reply