Glazba.

Za ljubitelje svih glazbenih pravaca.
Post Reply
Asfodel

Re: Glazba.

Post by Asfodel » 07 Feb 2011, 23:58

Ne gade mi se baš tooliko, al svejedno svaka dala Ghostu na izjavi :lol:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Decadentor

Post by Decadentor » 08 Feb 2011, 01:00

:shock: :shock: jel ti se gadi band ili glazba???? Ili ti se gadi band pa uzrocno posljedicno i glazba? :lol:
Meni su stvarno genijalni iako ih jos nisam otkrio u punom sjaju :lol: :lol:
Image

callac

Post by callac » 08 Feb 2011, 01:05

Decadentor wrote::shock: :shock: jel ti se gadi band ili glazba???? Ili ti se gadi band pa uzrocno posljedicno i glazba? :lol:
te dvije stvari teško razdvajam, ali o samom toolu ne znam dovoljno, a glazba mi je vrhunska..mada od svih projekata JMK mi je najdraži APC, to je grupa koja je na kratko uspjela zasjeniti moju opsesiju Depeche Mode-om, a vjerujte mi, to jaaaako puno znači!
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Decadentor

Post by Decadentor » 08 Feb 2011, 01:21

callac wrote:
Decadentor wrote::shock: :shock: jel ti se gadi band ili glazba???? Ili ti se gadi band pa uzrocno posljedicno i glazba? :lol:
te dvije stvari teško razdvajam, ali o samom toolu ne znam dovoljno, a glazba mi je vrhunska..mada od svih projekata JMK mi je najdraži APC, to je grupa koja je na kratko uspjela zasjeniti moju opsesiju Depeche Mode-om, a vjerujte mi, to jaaaako puno znači!
U biti nisam nikad sluso neke side projecte, mozda koju stvar ali nisu mi sjele na prvu.
U biti kad malo razmislim nije ni Tool :lol:
Ispicetka mi je odgovarao samo Schism, a ostale su bile onak jadne, i onda sam posluso lateralus sa lyrisima (jedno 30 puta zaredom) bio sam opsjednut pjesmom :lol: i onda se stvorila ljubav awwww THE END
Image

elrania

Post by elrania » 08 Feb 2011, 01:22

meni je tool najneprivlačniji od njegovih projekata.
ok su mi bili prije dok još nisam slušala apc i puscifer kak se spada, ali kak su mi ta 2 projekta postala super, ovo nisam ni slušala više.
evo, večeras sam prvi put nakon nekoliko godina pustila parabolu, al nije mi uopće pasala ko prije (a to mi je bila najdraža stvar).

Wendigo

Post by Wendigo » 08 Feb 2011, 07:56

tool mi je super band, ali maynard je malo pre weird za moj ukus i zna iritirati povremeno.
od ostalih projekata mi je dobar APC, mada nemrem to više slušati kao prije, a puscifer mi je bezveze...

Asfodel

Post by Asfodel » 08 Feb 2011, 20:05

@Dec - Već sam x puta natuknula takve stvari odvajam, čak i u svijetu sedme umjetnosti. :D

Nekim stvarima koje sam slušala prije ne mogu ni primirisati (nekima mogu, ima svašta). Valjda sam ih se na neki način zasitila za svagda. To što se tiče općenito toga (ima takvih primjera puno, među njima je i Tool). A sad konkretno baš za Tool imam oduvijek neku blagu antipatiju, ne samo prema njemu, nego i mnogim sličnim stvarima, čak i cijelim žanrovima. Vjerojatno svatko ima tako nešto što blago ne podnosi (uzmi neki žanr), ali je upoznat s tim i poštuje opus, tehnički mu je to dobro, nema primjedbi. ALI jednostvano mu te sheme na pašu. Osobno mi takvo što paše točno u određenim raspoloženjima, koja nisu mega učestala. Tad ih konzumiram.
Ja imam neke žanrove/bendove/pjesme koje ne doživljavam baš, jer ih smatram usiljenima. Oni to možda nisu, ali kad ih čujem imam osjećaj da nisu stvoreni iz srca, nego iz glave.
Nadam se da me kužite bar malo što bi to trebalo značiti :rolleyes:
elrania wrote:evo, večeras sam prvi put nakon nekoliko godina pustila parabolu, al nije mi uopće pasala ko prije (a to mi je bila najdraža stvar).
Otprilike tako. To je jedan od segmenata.

Od njegovih projekata, mi je možda Pusc. najzanimljiviji, ali ne u smislu da ću ga često slušati. Više u smislu što su mi ova dva nekako ispala iz fore.

Decadentor

Post by Decadentor » 09 Feb 2011, 01:10

ako ih smatras razvikanima i da im se svo umjece bazira na tehnici mislim da te kuzim, ali se ne slazem :lol: al dobro mozemo tako u nedogled...
Image

Asfodel

Post by Asfodel » 09 Feb 2011, 01:32

Decadentor wrote:ako ih smatras razvikanima i da im se svo umjece bazira na tehnici mislim da te kuzim, ali se ne slazem :lol:
Ne, nego ono što sam napisala. Nvm :)
To je bilo samo objašnjenje za čuđenje, i tako.. :mrgreen:

Scarface

Post by Scarface » 09 Feb 2011, 19:42

Ja i Danny Carey na drum battle, pitaj se ko bi pobijedija.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Wendigo

Post by Wendigo » 10 Feb 2011, 10:35

s obzirom da te nisam čuo kako sviraš, danny. :D

Scarface

Post by Scarface » 10 Feb 2011, 20:03

Ma zezan se. :zubifale: :zubifale:

Al ćut ćeš za koji tjedan, ne boj se. Ako ništa, snimit ćemo se na probama pa postavin ode. :wink:
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Wendigo

Post by Wendigo » 10 Feb 2011, 21:53

ok. :)
btw, kakav ti je danny kao bubnjar?

Scarface

Post by Scarface » 10 Feb 2011, 22:07

Jako, al ono, jako precijenjen. Nedavno san gleda njegov drum battle s Branom iz Mastodona i malo je reć da ga je Bran rasturija brutalno (evo Bran ti je moj tip bubnjara, svaka mu čast). Gle, Tool je jako kul bend, mislin, bar je na takvom glasu, i onda je i Danny jako kul bubnjar. Ima on svojih caki i "zajebanih" ritmova, al do i jedan san skinija. Sad, il san ja jebeni genijalac il je on zbilja precijenjen. Ovo drugo je vjerojatnije, zar ne?

Scarface

Post by Scarface » 10 Feb 2011, 22:13

Al eto, da nije sve tako crno, moran priznat da san u jednoj od naših pisama uvalija jedan baš toolovski ritam na bubnjevima, jednostavno je savršeno pasa u tom dijelu pisme.

Post Reply