great minds think alikeAsfodel wrote:Čitaš mi misli, planiram se tako ponašati tjedan pred Halloween, samo horrorpunk/psychobilly shema itd.Decadentor wrote:Od danas sam na rob zombie-u, misfitsima i Wednesday-u (neki halloween stih)
Glazba.
- Decadentor
Re: Glazba.

- Ašow
I ja kontam si nest slicno odraditi.
Premda mixomatosis trenutno dere, al dobro.
Sepulturu sam danas na mobu slusao dok sam iso do grada.
Malo da se podsjetim.
Premda mixomatosis trenutno dere, al dobro.
Sepulturu sam danas na mobu slusao dok sam iso do grada.
Malo da se podsjetim.
- borntodie
Hatebreed - Destroy everything
Sometimes i wanna kill, sometimes i wanna cry , sometimes i wanna destroy , sometimes i wanna die.
- Ašow
za čaganje taman.borntodie wrote:Hatebreed - Destroy everything
lakat u glavu, koljeno u nos, noga u sljepočnicu.
- Scarface
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- artist
inače slušam svakakvu vrstu glazbe, sve što mi se sviđa...od klapa, tamburica, abbe, elvisa, cock sparrer, areosmitha itd itd...ali volim također poslušat pavarottia, mozarta i ostalih umjetnika koji su ostavili veliki trag u umjetnosti glazbe...nemam ništa protiv niti jedne vrste glazbe, također ni protiv narodnjaka...jesta da ih ne volim, pogotovo ove nove, al normalno da volim poslušat miroslava ilića, halida bešlića ili takve glazbenike koji nisu plastični izvođači i kojima tekstovi imaju smisla i može se normalno poslušat pjesma...
- Asfodel
Ja to razlikujem tako da ove tvoje nabrojane nazivam narodnom glazbom, a one druge (Cece razne i ostale ubi bože novokomponovane koji prakticiraju disko podlogu na pjesme) - turbofolk. Lakše je tako nekako.artist wrote:inače slušam svakakvu vrstu glazbe, sve što mi se sviđa...od klapa, tamburica, abbe, elvisa, cock sparrer, areosmitha itd itd...ali volim također poslušat pavarottia, mozarta i ostalih umjetnika koji su ostavili veliki trag u umjetnosti glazbe...nemam ništa protiv niti jedne vrste glazbe, također ni protiv narodnjaka...jesta da ih ne volim, pogotovo ove nove, al normalno da volim poslušat miroslava ilića, halida bešlića ili takve glazbenike koji nisu plastični izvođači i kojima tekstovi imaju smisla i može se normalno poslušat pjesma...
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- artist
slažem se hehe samo što neki ne razlikuju ''cajke'' od narodne glazbe pa sam onda tako naveo heheAsfodel wrote:Ja to razlikujem tako da ove tvoje nabrojane nazivam narodnom glazbom, a one druge (Cece razne i ostale ubi bože novokomponovane koji prakticiraju disko podlogu na pjesme) - turbofolk. Lakše je tako nekako.artist wrote:inače slušam svakakvu vrstu glazbe, sve što mi se sviđa...od klapa, tamburica, abbe, elvisa, cock sparrer, areosmitha itd itd...ali volim također poslušat pavarottia, mozarta i ostalih umjetnika koji su ostavili veliki trag u umjetnosti glazbe...nemam ništa protiv niti jedne vrste glazbe, također ni protiv narodnjaka...jesta da ih ne volim, pogotovo ove nove, al normalno da volim poslušat miroslava ilića, halida bešlića ili takve glazbenike koji nisu plastični izvođači i kojima tekstovi imaju smisla i može se normalno poslušat pjesma...
- Asfodel
Aha, kužim. A tko ih šiša kad su neuki.artist wrote:slažem se hehe samo što neki ne razlikuju ''cajke'' od narodne glazbe pa sam onda tako naveo heheAsfodel wrote:Ja to razlikujem tako da ove tvoje nabrojane nazivam narodnom glazbom, a one druge (Cece razne i ostale ubi bože novokomponovane koji prakticiraju disko podlogu na pjesme) - turbofolk. Lakše je tako nekako.artist wrote:inače slušam svakakvu vrstu glazbe, sve što mi se sviđa...od klapa, tamburica, abbe, elvisa, cock sparrer, areosmitha itd itd...ali volim također poslušat pavarottia, mozarta i ostalih umjetnika koji su ostavili veliki trag u umjetnosti glazbe...nemam ništa protiv niti jedne vrste glazbe, također ni protiv narodnjaka...jesta da ih ne volim, pogotovo ove nove, al normalno da volim poslušat miroslava ilića, halida bešlića ili takve glazbenike koji nisu plastični izvođači i kojima tekstovi imaju smisla i može se normalno poslušat pjesma...
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- artist
-
John_Ryder
Mrzim i narodnu glazbu i cajke.
- Ašow
Oh ti jedan mrzitelje.John_Ryder wrote:Mrzim i narodnu glazbu i cajke.
-
John_Ryder
Ašow wrote:Oh ti jedan mrzitelje.John_Ryder wrote:Mrzim i narodnu glazbu i cajke.
Awesome.
- Wendigo
ni ja ne volim to dvoje.John_Ryder wrote:Mrzim i narodnu glazbu i cajke.
eh da, i ne volim mahune na salatu..
-
John_Ryder
+porilukWendigo wrote:ni ja ne volim to dvoje.John_Ryder wrote:Mrzim i narodnu glazbu i cajke.
eh da, i ne volim mahune na salatu..