Koncerti

Za ljubitelje svih glazbenih pravaca.
Post Reply
Scarface

Re: Koncerti

Post by Scarface » 12 Jul 2011, 21:34

Da, žalosno je to šta je toliko toga u glazbi. Ja nažalost to više nisan moga trpit pa san im malo da "taste of their own medicine", tako da san na kraju posta gori od svih, "klin se klinom izbija", da ih vidiš sad kako šute. :mrgreen:
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

metallicat

Post by metallicat » 14 Jul 2011, 17:51

Pain of Salvation
Datum i vrijeme: 17.10.2011. 20:00
Mjesto održavanja: booglaoo

wow, ovo bi se zbilja moglo ić :)
Image

Ašow

Post by Ašow » 14 Jul 2011, 23:04

callac wrote:@ašow- cijeli koncert je sniman iz tog kuta jednom kamerom, ali još je dosta ljudi snimalo sa fotićima, ajfonima i mobitelima, sad, teško će to biti poloviti u jednu cjelinu, ali nije uostalom ni bitno toliko. redovito se izbediram kad kasnije čujem svaku pjesmu pojedinačno, a u trenutku izvođenja mi je bilo odlično, ono, ekipa pjeva, skače ispred tebe a ti pičiš i stvaraš. ovo šta sam ja stavila je dečko snimao, a tu "kutnu" snimku još nisam vidjela, ne znam niti da li želim, možda radi boljeg zvuka, ovdje se samo čuju oni niski tonovi i sve je nekako plošno, fali dimenzija, ako se razumijemo.
Razumijemo se naravno.
Buem iduci put tempirao kad budem dolazio u zg da vas uspijem vid't.
neki horrorhr meeting bacit sa bendovima s foruma bi bilo do jaja npr.
--------
Last.fm

metallicat

Post by metallicat » 14 Jul 2011, 23:43

metallicat wrote:Pain of Salvation
Datum i vrijeme: 17.10.2011. 20:00
Mjesto održavanja: booglaoo

wow, ovo bi se zbilja moglo ić :)
opeth i PoS imaju turneju, i naravno, ali naravno, samo u zg neće doć opeth, nego samo pos :(
Image

Zlikovac

Post by Zlikovac » 15 Jul 2011, 00:21

The Pogues! Jebeno odlično!! Ugođaj perfektan, Shane čak nije niti bio loš kako sam očekivao, odsvirali malo prekratko ali opet sve stvari koje su trebali. Ma svaka pohvala! :rock: :rock: :zubifale:
Zug Zug!

Ašow

Post by Ašow » 15 Jul 2011, 15:46

Danas na ovo u Županju, doduše samo na ovih 6 bendova, ostatak cem nadam se vidjeti sutra:
(WAKE THE DEAD, BAKA YARO, KDP, SENTENCE, PASSIVE AGGRESSIVE, XV. ČEH)

Image
--------
Last.fm

Scarface

Post by Scarface » 17 Jul 2011, 01:48

Image
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Ašow

Post by Ašow » 17 Jul 2011, 14:14

Image

U četvrtak ću umrt.
--------
Last.fm

Decadentor

Post by Decadentor » 18 Jul 2011, 13:07

Image

Svarog

Post by Svarog » 21 Jul 2011, 18:17

19.7. Beč, Arena - Ufomammut; Amenra; Neurosis

preheben koncert. čisto savršenstvo od početka do kraja.

prva predgrupa - Ufomammut - odlična svirka. nisam imao pojma o bendu, ništa prije koncerta čuo od njih, ali ispalo je i više nego dobro. odlično zvuče i bilo je teško za povjerovati da talijani mogu imati dobar bend :lol:

Amenra - volio sam ih i prije, ali sad još više volim ovaj bend. vrlo su jednostavni, ali zvuče super uživo. potpuni šok kad su prestali svirat, ne bi se žalio na još koju stvar.

Neurosis - tu nemam što za reći. jednostavno presavršeno. 2 sata čiste uživancije i hipnotiziranog kimanja glavom. imao sam čepiće za uši i još je bilo strašno glasno ali perfektno. definitivno najbolji koncert na kojem sam bio. ja bi opet....
Well, is it not said: See a pin and pick it up, and all day long you'll have a pin

Scarface

Post by Scarface » 24 Jul 2011, 14:42

Sinoć san ima najbolju svirku u životu. Prvo je ovaj bend prije nas završija ranije nego smo očekivali, i mi smo još bili doma jer mso tonske završili doslvono prije nastupa tog drugog benda i išli smo se presvuć. Ja san doša prvi i nisan ima pojma šta se događa, vidin ljudi čekaju, niko ne svira, i 15 minuti san svira samo da ekipa ne ode doma, nek se bar nešto događa. predobar feeling. I kad su konačno došli i ostali, počelo je ludilo. Tim više šta je pola koncerta odsvirano na kiši, i to jakoj kiši. Svaka čast publici, jer je 70ak ljudi ostalo do samog kraja unatoč pljusku, čak se i šutka bacala, a nas je adrenalin toliko diga da smo odsvirali pisme bolje nego ikad. Mrak, kiša, kapljice koje se raspršuju pri svakom udaru bubnjeva, ugašeni reflektori, i lead gitarist koji se nakon jedne pisme zadera: "Jebeš kišu, idemo odradit repertoar do kraja!". I tako s esviralo još 45 minuti, s We Will Rise od Arch Enemyja ka završnom pismom, uz bis, al nažalost, nismo imali više pisama u pripremi. Kasnije se ostalo pit i doša san ujutro doma, i još dok ovo pišen san u ekstazi! Ima slika pa ću to postavit za par dana.

Sammy

Post by Sammy » 24 Jul 2011, 16:58

bas mi je drago sto si prezadovoljan nastupom, onda samo tako nastavite :supz:
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

callac

Post by callac » 24 Jul 2011, 22:50

woohooo!
ja bi vani sviralaaaaa... bolje bit mokar od kiše nego od 50 stupnjeva u 35 kvadrata, mokar do gole kože od vlastitog znoja :facepalm:
i svaka čast za solo sviranje i općenito što ste uspjeli podići atmosferu da ekipu čak ni kiša nije rastjerala. činiš mi se zadovoljan u ovom bendu, nadam se da će tako i ostati i da ćete nešto i stvoriti. :rock:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Scarface

Post by Scarface » 24 Jul 2011, 22:59

Uf i ja se nadam. Da, ovo je konačno THE bend i ako ovo ne uspije, gotovo je s mojom glazbenom karijerom, ali neće, siguran san u to. Previše smo kompatibilni i ka osobe i ka muzičari, i još smo svi iz Trogira, tako malog mista, šta je rijetkost, mislin da smo jedini domaći bend di smo svi iz Trogira. Demo će konačno za deset dana, jbg, voditelj studija ima druge prioritete, i triba bit strpljiv, al isplatit će se čekanje. Dojmovi na sinoćnju sivrku su fenomenalni i ljudi raznie dobi i s raznih strana su ostali oduševljeni, šta me nemalo iznenadilo, moran priznat. Znan da valjamo, ali nije ovo glazba koja će s emnogima dopast, toga smo svjesni. U svakom slučaju, fala na pohvalama, ne moran ni ja naglašavat kako isto mislin i za tvoj bend, koji iako različitog žanra i stila, ima osobitu čar koju mainstream domaći bendovi nemaju. Podsjetili ste me na Detour malo, to san ti tija reć pa zaboravija, možda možete obradit Mjesec od njih, ako već niste ili ako vam već nije palo napamet.

callac

Post by callac » 24 Jul 2011, 23:24

:) ja sam najsretnija što je iz ljubavi prema glazbi nastala naša grupa i zbog naše grupe nastala velika prijateljstva, ne samo među nama članovima, nego i između naše "publike" međusobno i publike i nas. A ako iz svega toga pak nastane kakav demo, bili bi presretni.
Sreća da ste svi iz istog grada tako je puno lakše uskladiti se i sa probama i snimanjima, nastupima.. vidjeh jednu sliku na fejsu, baš moćno izgleda, a onaj kamen oko vas :prayer:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Post Reply