Constantine #1-#10
Constantine u New 52 vatijanti DC Comicsa. Do sada nisam čitao Hellblazera, a ni gledao više od prve epizode serije Constantine pa mi baš osim filma nije prepoznat lik. Ovih prvih desetak epizoda koje su izašle u 2013 i mislim par u 2014 me nisu pretjerano impresionirale. U prvih 5-6 komada radi se na borbi između Constantineom i magovima i članovima The Cult of the Cold Flame. Moderni američki uber "superhero" crtež na trenutke je i dobar, pogotovo vezano za Sargon i Mister X-a koji ga proganjuju dok su svi u potrazi za elementima mističnog kompasa.
Kako nisam previše naučen na DC ili Marvel comic universe, meni je to malo prehektično - doslovno svakih 3-4 strane uleće novi nemesis, makljaža itd. Crtež mi je dobar do dijela kada crta stanoviti ACO, jest malo više odlskul njegov pogled na Constantinea, ali opet toliko se trudi u nekim efektima da su me bolile oči. Zadnjih 4-5 epizoda su crossoveri sa svim i svačim pa sam se tu totalno pogubio budući da ne čitam druge DC / New 52 stripove, Justice League Dark, makljaža opet na stotu, khm... niš posebno