povratak čudovišta je referenca na halloween. lik pobjegao iz ludnice nakon što je pobio pola obitelji i vraća se kući. al je fora što više podsjeća na jasona nego na mikeya, ogroman ćelavac s mačetom i još je blago retardiran..john_constantine wrote:ma već prvi dylan dog brojevi su imali takve fore kao stepford wives (oštrica brijača) ili nightmare of elm street koji je najviše korišten kao inspiracija....
a baš sam se sjetio one epizode Povratak čudovišta, ona slijepa cura, ali i dalje mi nema logike ta epizoda...
Dylan Dog
- Wendigo
- john_constantine
je, a ta cura se još seksala s njim. ma najjače mi je kada svojoj kćeri kaže da je on njezin otac.
Ali ono što me stalno jebe... ona na početku je slijepa i ono, otkine ocu glavu jer je već bila odrezana. Ono, ona je ubila sve tamo i zaboravila, a i oslijepila. A u dylan dog izvještaju piše da je oslijepila tek poslije kada je vidjela odrezanu glavu oca.
Michel puši karu.
- Scarface
Wendigo wrote:jučer sam opet jekkyla pročitao, skoro pa savršena epizoda (bila bi savršena da je roi nije crtao), volim kad sclavi zabrije na pjesmice, duboku psihoanalizu i boleštine..
Ne voliš Roija? Meni je isto bija malo mrzak u početku al san ga s vrimenom zavolija, zna stvorit jebenu atmosferu. Inače su mi najdraži Dylanovi crtači Montanari i Grassani, te Brindisi.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Wendigo
dobar mi je, ali mi zna prenaporan bit sa tim forsiranjem ravnih linija i crnila, (barem ja to tako doživljavam).. meni su najdraži M&G, freghieri i jedan jedini, casertano (masjtor samo takavGhostface wrote:Wendigo wrote:jučer sam opet jekkyla pročitao, skoro pa savršena epizoda (bila bi savršena da je roi nije crtao), volim kad sclavi zabrije na pjesmice, duboku psihoanalizu i boleštine..
Ne voliš Roija? Meni je isto bija malo mrzak u početku al san ga s vrimenom zavolija, zna stvorit jebenu atmosferu. Inače su mi najdraži Dylanovi crtači Montanari i Grassani, te Brindisi.
- Scarface
Wendigo wrote:dobar mi je, ali mi zna prenaporan bit sa tim forsiranjem ravnih linija i crnila, (barem ja to tako doživljavam).. meni su najdraži M&G, freghieri i jedan jedini, casertano (masjtor samo takavGhostface wrote:Wendigo wrote:jučer sam opet jekkyla pročitao, skoro pa savršena epizoda (bila bi savršena da je roi nije crtao), volim kad sclavi zabrije na pjesmice, duboku psihoanalizu i boleštine..
Ne voliš Roija? Meni je isto bija malo mrzak u početku al san ga s vrimenom zavolija, zna stvorit jebenu atmosferu. Inače su mi najdraži Dylanovi crtači Montanari i Grassani, te Brindisi.)
Da, Freghieri i Casertano su isto carevi, al M&G su me oduševili još od Noći punog mjeseca, obožavan tu njihovu atmosferu horrora iz 50-ih.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Wendigo
je imaju taj svoj štih koji obožavam, a meni su noći punog mjeseca (original izdanje) prvi kontakt sa DYD, nikad neću zaboraviti kada je to sestra donijela doma prije nekih 16-17 godina..Ghostface wrote:Wendigo wrote:dobar mi je, ali mi zna prenaporan bit sa tim forsiranjem ravnih linija i crnila, (barem ja to tako doživljavam).. meni su najdraži M&G, freghieri i jedan jedini, casertano (masjtor samo takavGhostface wrote:
Ne voliš Roija? Meni je isto bija malo mrzak u početku al san ga s vrimenom zavolija, zna stvorit jebenu atmosferu. Inače su mi najdraži Dylanovi crtači Montanari i Grassani, te Brindisi.)
Da, Freghieri i Casertano su isto carevi, al M&G su me oduševili još od Noći punog mjeseca, obožavan tu njihovu atmosferu horrora iz 50-ih.
- Scarface
Wendigo wrote:je imaju taj svoj štih koji obožavam, a meni su noći punog mjeseca (original izdanje) prvi kontakt sa DYD, nikad neću zaboraviti kada je to sestra donijela doma prije nekih 16-17 godina..Ghostface wrote:Wendigo wrote: dobar mi je, ali mi zna prenaporan bit sa tim forsiranjem ravnih linija i crnila, (barem ja to tako doživljavam).. meni su najdraži M&G, freghieri i jedan jedini, casertano (masjtor samo takav)
Da, Freghieri i Casertano su isto carevi, al M&G su me oduševili još od Noći punog mjeseca, obožavan tu njihovu atmosferu horrora iz 50-ih.![]()
Nemoj zezat, i meni je to isto prva epizoda koju san pročita, ima san 9 godina i još se sićan te noći kad san je čita, kako san se bija uživija.
- Wendigo
je, prva epizoda, a prvi broj koji sam samo vidio je bio jack trbosjek.Ghostface wrote:Wendigo wrote:je imaju taj svoj štih koji obožavam, a meni su noći punog mjeseca (original izdanje) prvi kontakt sa DYD, nikad neću zaboraviti kada je to sestra donijela doma prije nekih 16-17 godina..Ghostface wrote:
Da, Freghieri i Casertano su isto carevi, al M&G su me oduševili još od Noći punog mjeseca, obožavan tu njihovu atmosferu horrora iz 50-ih.![]()
Nemoj zezat, i meni je to isto prva epizoda koju san pročita, ima san 9 godina i još se sićan te noći kad san je čita, kako san se bija uživija.
- Mairosu
- Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena
- Wendigo