Dylan Dog

Diskusija o knjigama, stripovima, amaterskim radovima horror, sci-fi i bliske tematike.
Post Reply
Wendigo

Post by Wendigo » 30 Oct 2008, 18:36

john_constantine wrote:ma već prvi dylan dog brojevi su imali takve fore kao stepford wives (oštrica brijača) ili nightmare of elm street koji je najviše korišten kao inspiracija....

a baš sam se sjetio one epizode Povratak čudovišta, ona slijepa cura, ali i dalje mi nema logike ta epizoda...
povratak čudovišta je referenca na halloween. lik pobjegao iz ludnice nakon što je pobio pola obitelji i vraća se kući. al je fora što više podsjeća na jasona nego na mikeya, ogroman ćelavac s mačetom i još je blago retardiran.. :lol:

john_constantine

Post by john_constantine » 30 Oct 2008, 19:03

je, a ta cura se još seksala s njim. ma najjače mi je kada svojoj kćeri kaže da je on njezin otac. :lol: Ali ono što me stalno jebe... ona na početku je slijepa i ono, otkine ocu glavu jer je već bila odrezana. Ono, ona je ubila sve tamo i zaboravila, a i oslijepila. A u dylan dog izvještaju piše da je oslijepila tek poslije kada je vidjela odrezanu glavu oca.
Michel puši karu.

Wendigo

Post by Wendigo » 30 Oct 2008, 22:53

da. od šoka je oslijepila.. a na kraju mi je baš bilo žao damiena.. :)

maddjuro

Post by maddjuro » 30 Oct 2008, 23:43

indeed,
meni je fora i onaj nastavak "apokalipsa" ak se nevaram, di je natjecanje ko će ubiti više ljudi
I may be an idiot, but i am no fool.

Wendigo

Post by Wendigo » 31 Oct 2008, 09:37

jučer sam opet jekkyla pročitao, skoro pa savršena epizoda (bila bi savršena da je roi nije crtao), volim kad sclavi zabrije na pjesmice, duboku psihoanalizu i boleštine.. 8)

Scarface

Post by Scarface » 31 Oct 2008, 11:25

Wendigo wrote:jučer sam opet jekkyla pročitao, skoro pa savršena epizoda (bila bi savršena da je roi nije crtao), volim kad sclavi zabrije na pjesmice, duboku psihoanalizu i boleštine.. 8)

Ne voliš Roija? Meni je isto bija malo mrzak u početku al san ga s vrimenom zavolija, zna stvorit jebenu atmosferu. Inače su mi najdraži Dylanovi crtači Montanari i Grassani, te Brindisi.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Wendigo

Post by Wendigo » 31 Oct 2008, 11:37

Ghostface wrote:
Wendigo wrote:jučer sam opet jekkyla pročitao, skoro pa savršena epizoda (bila bi savršena da je roi nije crtao), volim kad sclavi zabrije na pjesmice, duboku psihoanalizu i boleštine.. 8)

Ne voliš Roija? Meni je isto bija malo mrzak u početku al san ga s vrimenom zavolija, zna stvorit jebenu atmosferu. Inače su mi najdraži Dylanovi crtači Montanari i Grassani, te Brindisi.
dobar mi je, ali mi zna prenaporan bit sa tim forsiranjem ravnih linija i crnila, (barem ja to tako doživljavam).. meni su najdraži M&G, freghieri i jedan jedini, casertano (masjtor samo takav :prayer: )

Scarface

Post by Scarface » 31 Oct 2008, 11:43

Wendigo wrote:
Ghostface wrote:

dobar mi je, ali mi zna prenaporan bit sa tim forsiranjem ravnih linija i crnila, (barem ja to tako doživljavam).. meni su najdraži M&G, freghieri i jedan jedini, casertano (masjtor samo takav :prayer: )

Da, Freghieri i Casertano su isto carevi, al M&G su me oduševili još od Noći punog mjeseca, obožavan tu njihovu atmosferu horrora iz 50-ih.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Wendigo

Post by Wendigo » 31 Oct 2008, 11:54

Ghostface wrote:
Wendigo wrote:
Ghostface wrote:

Da, Freghieri i Casertano su isto carevi, al M&G su me oduševili još od Noći punog mjeseca, obožavan tu njihovu atmosferu horrora iz 50-ih.
je imaju taj svoj štih koji obožavam, a meni su noći punog mjeseca (original izdanje) prvi kontakt sa DYD, nikad neću zaboraviti kada je to sestra donijela doma prije nekih 16-17 godina.. 8) :D

Scarface

Post by Scarface » 31 Oct 2008, 12:00

Wendigo wrote:
Ghostface wrote:
Wendigo wrote: dobar mi je, ali mi zna prenaporan bit sa tim forsiranjem ravnih linija i crnila, (barem ja to tako doživljavam).. meni su najdraži M&G, freghieri i jedan jedini, casertano (masjtor samo takav :prayer: )

je imaju taj svoj štih koji obožavam, a meni su noći punog mjeseca (original izdanje) prvi kontakt sa DYD, nikad neću zaboraviti kada je to sestra donijela doma prije nekih 16-17 godina.. 8) :D

Nemoj zezat, i meni je to isto prva epizoda koju san pročita, ima san 9 godina i još se sićan te noći kad san je čita, kako san se bija uživija.

Wendigo

Post by Wendigo » 31 Oct 2008, 12:36

Ghostface wrote:
Wendigo wrote:
Ghostface wrote:

Nemoj zezat, i meni je to isto prva epizoda koju san pročita, ima san 9 godina i još se sićan te noći kad san je čita, kako san se bija uživija.
je, prva epizoda, a prvi broj koji sam samo vidio je bio jack trbosjek.

Mairosu
Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena

Post by Mairosu » 31 Oct 2008, 15:57

Prva epizoda koju sam zapravo procitao je Kanal 666.

Ja sve DDEX epizode jos uvek pamtim po starim nazivima btw. Trebalo mi je pola sata da se setim da je "Povratak cudovista" "Oci zla". :D
[i]Ako vidite duha, napijte se Pik piva do uha ![/i]

john_constantine

Post by john_constantine » 31 Oct 2008, 16:11

hm, meni prva Tama.
Michel puši karu.

Wendigo

Post by Wendigo » 31 Oct 2008, 16:15

Mairosu wrote:Prva epizoda koju sam zapravo procitao je Kanal 666.

Ja sve DDEX epizode jos uvek pamtim po starim nazivima btw. Trebalo mi je pola sata da se setim da je "Povratak cudovista" "Oci zla". :D
same here. nikako se nemogu naviknut na nove naslove :lol:

Doomy

Post by Doomy » 31 Oct 2008, 17:44

ostah nedozivljen.
Rođen si mrtav, mrtav živiš, živ češ umrjeti.

Post Reply