Dylan Dog
- Mairosu
- Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena
Jurim par brojeva DDEx, ima li koja dobra dusa da mi to nadje ? Platio bih paypalom/moneybookersima...bio sam na stripovi.hr ali tamo je transfer bio moguc samo preko bankovnih racuna, i tu nisam uspeo zavrsiti transakciju, pa reko, ako bi neko od vas 'rvata to mogao...placam shipping za srbiju i sve to usput.
[i]Ako vidite duha, napijte se Pik piva do uha ![/i]
- dr_gonzo
- Mairosu
- Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena
- maddjuro
- Doomy
- maddjuro
- SICK FRIK
To je prvi broj Slobodne Dalmacije "PLES SMRTI" a izašao je u srpskom Gigantu broj 1Vorador wrote:Ples smrti. To je jedna od epizoda iz DD Giganta ne znam koji broj.john_constantine wrote:Da, ona prva epizoda novog Dylan Doga - Kako ono? I nije riječ o novinama, nego o knjizi o čovjeku koji je išao po stepenicama i nikada nije našao izlaz. Znam na koju epizodu misliš, ali se ne mogu sjetiti kako se zove. Meni je tu bila dobra priča o onom čudovištu iz Temze.Impaler wrote:dobro da ste me sjetili idem sutra pogledat di su mi ti stripovi,
jedna od scena koje se sjecam je kad neki tip se spusta po stepenicama, i cita neke novine, i skuzi da se 8 sati spusta po stepenicama i te sheme.
- A$H
mislim da je nakon 2 god skuzio..SICK FRIK wrote:To je prvi broj Slobodne Dalmacije "PLES SMRTI" a izašao je u srpskom Gigantu broj 1Vorador wrote:Ples smrti. To je jedna od epizoda iz DD Giganta ne znam koji broj.john_constantine wrote: Da, ona prva epizoda novog Dylan Doga - Kako ono? I nije riječ o novinama, nego o knjizi o čovjeku koji je išao po stepenicama i nikada nije našao izlaz. Znam na koju epizodu misliš, ali se ne mogu sjetiti kako se zove. Meni je tu bila dobra priča o onom čudovištu iz Temze.
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- SICK FRIK
Imam sve Dylane od Slobodne Dalmacije, Ludensa, System Comica, I novopecene od VESELOG ČETVRTKA.
I naravno sve GIGANTE i Srpske u Tvrdim koricama i Ludensove u mekim koricama.
Najbolje epizode, hmmm.... Teško se odluciti jer sam ih doslovno sve procitao.
A ajde onak od oko su mi najdraži:
MORGANA
POSLIJE PONOCI
UBOJICE
OCI ZLA
NICIJA PRICA
RUŽICASTI ZECEVI UBIJAJU
MRAK
JEKLL
DUGACKI POZDRAV
HRIDINE DUHOVA
SAN TIGRICE
ZA ŠAKU NOVCA
MISTERIJ TEMZE
To su epizode koje su mi najviše ostale u sjecanju ima ih još puno jako dobrih, ali ovo novo što trenutno izlazi je TOTALNO SMECE!!!

I naravno sve GIGANTE i Srpske u Tvrdim koricama i Ludensove u mekim koricama.
Najbolje epizode, hmmm.... Teško se odluciti jer sam ih doslovno sve procitao.
A ajde onak od oko su mi najdraži:
MORGANA
POSLIJE PONOCI
UBOJICE
OCI ZLA
NICIJA PRICA
RUŽICASTI ZECEVI UBIJAJU
MRAK
JEKLL
DUGACKI POZDRAV
HRIDINE DUHOVA
SAN TIGRICE
ZA ŠAKU NOVCA
MISTERIJ TEMZE
To su epizode koje su mi najviše ostale u sjecanju ima ih još puno jako dobrih, ali ovo novo što trenutno izlazi je TOTALNO SMECE!!!