I ja sa 9Aryx wrote:i aryx sa 2 jos kompabakero wrote:bakero će to riješit!HorrorHR wrote:120:117 zajebana situacija
Glasajte za dr_gonza !!! 1500kn u igri
- Dragonrage
- Scarface
Bit će to ok, ne brinite. Nego čitan one kratke horror priče i većina su mi bezveze, jesi li ti johne pročita onu moju priču, je da nije baš horror, al mogli su je bar objavit, nego mi se ni javili nisu, govna smrdljiva.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
nisam još stigao, uf, vikendom ću, bio sam zauzet scenarijem. A ne sekiraj se, ionako niti moj nisu primili.Ghostface wrote:Bit će to ok, ne brinite. Nego čitan one kratke horror priče i većina su mi bezveze, jesi li ti johne pročita onu moju priču, je da nije baš horror, al mogli su je bar objavit, nego mi se ni javili nisu, govna smrdljiva.
Michel puši karu.
- dr_gonzo
- Aryx
neki haxdr_gonzo wrote:Eh prešišao![]()
me je za čak 17 glasova u 10 min.
![]()
![]()
WTF...da nije CIA na njegovoj strani
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- dr_gonzo
HorrorHR ovo ti je dosad naj avatar....A$H odakle ti je onaj klipić/avatar?
Vidim da se popravilo moje bodovno stanje od jučer, ali zagrizli su oni iz drugog tabora kao ludi (u minsu sam 6 glasova
)
Vidim da se popravilo moje bodovno stanje od jučer, ali zagrizli su oni iz drugog tabora kao ludi (u minsu sam 6 glasova
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -