Dylan Dog
- john_constantine
- Wendigo
Zlo mi je jebena epizoda. podsjeća na onaj film Hidden ako je kome poznato..john_constantine wrote:koja trash epizoda taj zlo, ali ubojice su ipak najjače. Naunebesnije je to životinje pošteđuje, čak se plače i na kravinom glavom, a čak i djecu ubijaju.
znam da mi je ta epizoda bila dosta disturbing kao malome zbog brutalnih killova što dodatno pospješuje detaljan i prejeben Brindisijev crtež..
- A$H
super film...samo da još nabavim tu epizodu...Wendigo wrote:Zlo mi je jebena epizoda. podsjeća na onaj film Hidden ako je kome poznato..john_constantine wrote:koja trash epizoda taj zlo, ali ubojice su ipak najjače. Naunebesnije je to životinje pošteđuje, čak se plače i na kravinom glavom, a čak i djecu ubijaju.
znam da mi je ta epizoda bila dosta disturbing kao malome zbog brutalnih killova što dodatno pospješuje detaljan i prejeben Brindisijev crtež..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- john_constantine
hm, pa mislim da je film čak i bio uzor. Čim sam vidio početak, odmah mi je pao na pamet The hidden.Wendigo wrote:Zlo mi je jebena epizoda. podsjeća na onaj film Hidden ako je kome poznato..john_constantine wrote:koja trash epizoda taj zlo, ali ubojice su ipak najjače. Naunebesnije je to životinje pošteđuje, čak se plače i na kravinom glavom, a čak i djecu ubijaju.
Michel puši karu.
- john_constantine
- A$H
da i,što bolesnije to bolje..ja sam za zaklanu djecu..john_constantine wrote:istina, bolesno.Djuro21 wrote:u ovom novom dylanu je priklano djete na triciklu. bolesnije nemrePa čak niti u ubojice i ubojica nije bilo ubojstva djeteta. A u epizodi tunel straha, djeca su bila barem upucana... A ovdje zaklano.
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- john_constantine
A$H wrote:da i,što bolesnije to bolje..ja sam za zaklanu djecu..john_constantine wrote:istina, bolesno.Djuro21 wrote:u ovom novom dylanu je priklano djete na triciklu. bolesnije nemrePa čak niti u ubojice i ubojica nije bilo ubojstva djeteta. A u epizodi tunel straha, djeca su bila barem upucana... A ovdje zaklano.
![]()
Michel puši karu.
- Wendigo
lolA$H wrote:da i,što bolesnije to bolje..ja sam za zaklanu djecu..john_constantine wrote:istina, bolesno.Djuro21 wrote:u ovom novom dylanu je priklano djete na triciklu. bolesnije nemrePa čak niti u ubojice i ubojica nije bilo ubojstva djeteta. A u epizodi tunel straha, djeca su bila barem upucana... A ovdje zaklano.
![]()
i u Golcondi je ubijeno dijete zbog žvake i jednog Penija
- john_constantine
e da, ma ta epizoda je baš genijalna i urnebesna.Wendigo wrote:lolA$H wrote:da i,što bolesnije to bolje..ja sam za zaklanu djecu..john_constantine wrote: istina, bolesno.Pa čak niti u ubojice i ubojica nije bilo ubojstva djeteta. A u epizodi tunel straha, djeca su bila barem upucana... A ovdje zaklano.
![]()
![]()
i u Golcondi je ubijeno dijete zbog žvake i jednog Penija![]()
. ali nije prikazano.
Michel puši karu.
- maddjuro
jesam, al u pogledu ubjanja djece najbolji je izbor po meni "Bevare, children at play"istina film nije nešto specialno, l zadnja scena je doslovno masakriranje djeceA$H wrote:pogledaj Village of the Damned...Djuro21 wrote:i meni je dosa izbjegavanja ubijanja djece u filmovima
I may be an idiot, but i am no fool.