Dylan Dog
- maddjuro
http://www.youtube.com/watch?v=-9zROGRj ... ed&search=
kome je ovo poznato?
kome je ovo poznato?
I may be an idiot, but i am no fool.
- john_constantine
- Wendigo
Picatto je prije bio jeben crtač. sada je totalno otišao u k iz nekog razloga...john_constantine wrote:Nabavio novi dylan dog extra Granice vremena, čisti trash.Crteža sam se bolje sjećao kada sam prvi put davno čitao, a sada mi je baš dosta loš, ali uvrnuta priča, humor i fantasy elementi, i povratak Wellsa, zabavna epizoda.
što se tiče epizode, zabavan trash sa: pristojnim gore-om, fora pričom i klasika.. easter eggovi (Asterix, Ghost Busters).
- john_constantine
e da, ghostbusters, odlična fora.Wendigo wrote:Picatto je prije bio jeben crtač. sada je totalno otišao u k iz nekog razloga...john_constantine wrote:Nabavio novi dylan dog extra Granice vremena, čisti trash.Crteža sam se bolje sjećao kada sam prvi put davno čitao, a sada mi je baš dosta loš, ali uvrnuta priča, humor i fantasy elementi, i povratak Wellsa, zabavna epizoda.
što se tiče epizode, zabavan trash sa: pristojnim gore-om, fora pričom i klasika.. easter eggovi (Asterix, Ghost Busters).
Michel puši karu.
- Scarface
Epizoda je čista jubilarna zajebancija, tipičan uvrnut Sclavijev humor, koji je inače osoba dviju krajnosti- otkačeno zabavan i užasno mračan i depresivan, ka i šta je sam strip Dylana Doga. zapravo se to zove manična depresija, a Sclavi je patološki depresivac. Inače, zabavno, malo blesavo, ali zabavno. I da, te posvete sa Obelixon i Ghost bustersima su zakon!
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- metallicat
- Wendigo
- A$H
bilo je i vrijemeWendigo wrote:super, znači Ludens će izdavati brojeve koji nikada nisu kod nas došli. tnx.Vorador wrote:Crveni znakWendigo wrote:jel tko kupio novi DD: Zlo? samo me zanima koji je broj najavljen nakon njega pošto je ovaj zadnji od onih starih koje sam kupovao..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!