Dylan Dog
-
vope
Pored cijele ove priče samo je jedan član pomenuo epizodu Njujork Njujork koja je, rame uz rame, sa Iza ponoći i Golkonda najbolja za mene. Luigi Piccato je stvoren da crta Dilana, baš kao i Corrado Roi, dok mi je ovaj fuler Fregieri za odstrijel koliko je loš.
I da, naravno, ZAGOR JE ZAKON!!!! Pozdrav za ex-vice-a, šteta što te nema na stripovi.com. Ili ima?
I da, naravno, ZAGOR JE ZAKON!!!! Pozdrav za ex-vice-a, šteta što te nema na stripovi.com. Ili ima?
- Scarface
vope wrote:Pored cijele ove priče samo je jedan član pomenuo epizodu Njujork Njujork koja je, rame uz rame, sa Iza ponoći i Golkonda najbolja za mene. Luigi Piccato je stvoren da crta Dilana, baš kao i Corrado Roi, dok mi je ovaj fuler Fregieri za odstrijel koliko je loš.
Nema ka člana, samo povirin tu i tamo ka gost da vidin koju novost.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- dr_gonzo
Ma ja san veliki fan i DD i Zagora ma i svih junaka Bonellija
(k vragu nekidan sam morao kupiti još jedan ormar za stripove (ima ih ko pljeve...ali svaku epizodu znam napamet)...
A kojih je vaših 10 naj epizod Dylana Doga?
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
-
vope
1. Njujork Njujorkdr_gonzo wrote:Ma ja san veliki fan i DD i Zagora ma i svih junaka Bonellija(k vragu nekidan sam morao kupiti još jedan ormar za stripove (ima ih ko pljeve...ali svaku epizodu znam napamet)...
2. Golkonda
3. Posle ponoći
4. Morgana
5. Ubice
6. Šesto čulo
7. Tama
8. Sablast u noći
9. Zlo
10. Direktni prenos
11. Gospodar tišine
- Scarface
Sam vrh mi je definitvno tetralogija Xabarasa i cile te priče o podrijetlu, Morgani i galiji, a od ostalih mi je teško izabrat najbolje, na prste jedne ruke mogu nabrojit malo slabije Dylane, svi ostali su mi odlični. Baš san jučer pročita ovaj novi sjeme ludila i odličan mi je, ne znan zašto nekima Barbato smeta, razumin ja one zagrižene sclavijevce koji žele dubinu priče, i ja san takav, međutin cijenin i ove kompleksne Barbatine priče.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Scarface
One koje mi padaju na pamet ka jedne od boljih su mi osim one tetralogije: Dugačak pozdrav, Poslije ponoći, Uspomene na nevidljivog, Dvorac strave/ Dama u crnome, Jekyll, svih prvih 6 brojeva, Kuća izgubljenih...
- Wendigo
xabaras tetralogija (doktor xabaras, morgana, priča o nikome i priča o dylanu dogu) mi je savršenstvo pošto obožavam sclavi / stano kombinaciju i zombije.Ghostface wrote:Sam vrh mi je definitvno tetralogija Xabarasa i cile te priče o podrijetlu, Morgani i galiji, a od ostalih mi je teško izabrat najbolje, na prste jedne ruke mogu nabrojit malo slabije Dylane, svi ostali su mi odlični. Baš san jučer pročita ovaj novi sjeme ludila i odličan mi je, ne znan zašto nekima Barbato smeta, razumin ja one zagrižene sclavijevce koji žele dubinu priče, i ja san takav, međutin cijenin i ove kompleksne Barbatine priče.
od ostalih epizoda kao naj bi naveo: emet, dvorac straha / dama u crnom, poslije ponoći (nju sam pročitao valjda 25 puta
od autora najviše volim sclavia i chiaverottia, a od crtača casertana, m&g, freghieria, roia i dal agnolla. prije mi je i picatto bio dobar ali mi se sad drastično pokvario..
- Scarface
HorrorHR wrote:Bio na kavici, pa se zaletio do kioska i nabavio neko tro-pakovanje DD-a. Pročitah Goblin - solidan strip, par baš smiješnih fora i dobrih klanja...
Da, to su ti ljetni kompleti. Goblin je meni draga epizoda jer obožavan životinje, a zadnja scena je odličan zaključak, hehe.
- john_constantine