Dylan Dog

Diskusija o knjigama, stripovima, amaterskim radovima horror, sci-fi i bliske tematike.
Post Reply
vope

Post by vope » 15 Aug 2007, 10:22

Pored cijele ove priče samo je jedan član pomenuo epizodu Njujork Njujork koja je, rame uz rame, sa Iza ponoći i Golkonda najbolja za mene. Luigi Piccato je stvoren da crta Dilana, baš kao i Corrado Roi, dok mi je ovaj fuler Fregieri za odstrijel koliko je loš.
I da, naravno, ZAGOR JE ZAKON!!!! Pozdrav za ex-vice-a, šteta što te nema na stripovi.com. Ili ima?

Scarface

Post by Scarface » 15 Aug 2007, 13:45

vope wrote:Pored cijele ove priče samo je jedan član pomenuo epizodu Njujork Njujork koja je, rame uz rame, sa Iza ponoći i Golkonda najbolja za mene. Luigi Piccato je stvoren da crta Dilana, baš kao i Corrado Roi, dok mi je ovaj fuler Fregieri za odstrijel koliko je loš.
I da, naravno, ZAGOR JE ZAKON!!!! Pozdrav za ex-vice-a, šteta što te nema na stripovi.com. Ili ima?

Nema ka člana, samo povirin tu i tamo ka gost da vidin koju novost. :wink:
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 15 Aug 2007, 17:53

Ma ja san veliki fan i DD i Zagora ma i svih junaka Bonellija :wink: (k vragu nekidan sam morao kupiti još jedan ormar za stripove (ima ih ko pljeve...ali svaku epizodu znam napamet)...

A kojih je vaših 10 naj epizod Dylana Doga?
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

vope

Post by vope » 16 Aug 2007, 08:25

dr_gonzo wrote:Ma ja san veliki fan i DD i Zagora ma i svih junaka Bonellija :wink: (k vragu nekidan sam morao kupiti još jedan ormar za stripove (ima ih ko pljeve...ali svaku epizodu znam napamet)...

A kojih je vaših 10 naj epizod Dylana Doga?
1. Njujork Njujork
2. Golkonda
3. Posle ponoći
4. Morgana
5. Ubice
6. Šesto čulo
7. Tama
8. Sablast u noći
9. Zlo
10. Direktni prenos
11. Gospodar tišine

Scarface

Post by Scarface » 16 Aug 2007, 16:29

Sam vrh mi je definitvno tetralogija Xabarasa i cile te priče o podrijetlu, Morgani i galiji, a od ostalih mi je teško izabrat najbolje, na prste jedne ruke mogu nabrojit malo slabije Dylane, svi ostali su mi odlični. Baš san jučer pročita ovaj novi sjeme ludila i odličan mi je, ne znan zašto nekima Barbato smeta, razumin ja one zagrižene sclavijevce koji žele dubinu priče, i ja san takav, međutin cijenin i ove kompleksne Barbatine priče.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

bakero

Post by bakero » 16 Aug 2007, 16:42

meni najboljih 5 dylana:

1. Šuma ubojica
2. Sablast u noći
3. Dugačak pozdrav
4. Žena koja ubija prošlost
5. Priča od dylan dogu
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

jigsaw

Post by jigsaw » 16 Aug 2007, 16:50

TOP 10:

1.Hotel duhova
2.Demoni
3.Titanic
4.Konjanici vremena
5.Sablast u noći
6.Tama
7.Armaggedon!
8.Bogomoljkini zločini
9.Opsesija
10.Glas iz ništavila

bakero

Post by bakero » 16 Aug 2007, 17:53

zaboravih konjanike vremena koji dobar broj!
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

Vorador

Post by Vorador » 16 Aug 2007, 19:17

definitivno 3 najbolja:
1. Iza ogledala
2. Sjećanja na nevidljivog
3. Poslije ponoći

odlične su mi još:
Zora živih mrtvaca, Ubojice, Emet, Hridine duhova, Igra sa smrću, Golconda..
uglavnom ima poprilično dobrih

Scarface

Post by Scarface » 16 Aug 2007, 19:25

One koje mi padaju na pamet ka jedne od boljih su mi osim one tetralogije: Dugačak pozdrav, Poslije ponoći, Uspomene na nevidljivog, Dvorac strave/ Dama u crnome, Jekyll, svih prvih 6 brojeva, Kuća izgubljenih...

Wendigo

Post by Wendigo » 22 Aug 2007, 15:08

Ghostface wrote:Sam vrh mi je definitvno tetralogija Xabarasa i cile te priče o podrijetlu, Morgani i galiji, a od ostalih mi je teško izabrat najbolje, na prste jedne ruke mogu nabrojit malo slabije Dylane, svi ostali su mi odlični. Baš san jučer pročita ovaj novi sjeme ludila i odličan mi je, ne znan zašto nekima Barbato smeta, razumin ja one zagrižene sclavijevce koji žele dubinu priče, i ja san takav, međutin cijenin i ove kompleksne Barbatine priče.
xabaras tetralogija (doktor xabaras, morgana, priča o nikome i priča o dylanu dogu) mi je savršenstvo pošto obožavam sclavi / stano kombinaciju i zombije.
od ostalih epizoda kao naj bi naveo: emet, dvorac straha / dama u crnom, poslije ponoći (nju sam pročitao valjda 25 puta :lol: ), iza ogledala, zona sumraka, motel bates, dogodiće se sutra i gospodar tišine. od ovih ne standardnih epizoda mi se jako svidjela "mjesečev srp" izdana u gigantu br.3.
od autora najviše volim sclavia i chiaverottia, a od crtača casertana, m&g, freghieria, roia i dal agnolla. prije mi je i picatto bio dobar ali mi se sad drastično pokvario..

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 26 Aug 2007, 14:47

Bio na kavici, pa se zaletio do kioska i nabavio neko tro-pakovanje DD-a. Pročitah Goblin - solidan strip, par baš smiješnih fora i dobrih klanja...

Scarface

Post by Scarface » 26 Aug 2007, 15:16

HorrorHR wrote:Bio na kavici, pa se zaletio do kioska i nabavio neko tro-pakovanje DD-a. Pročitah Goblin - solidan strip, par baš smiješnih fora i dobrih klanja...

Da, to su ti ljetni kompleti. Goblin je meni draga epizoda jer obožavan životinje, a zadnja scena je odličan zaključak, hehe.

Wendigo

Post by Wendigo » 03 Sep 2007, 15:05

hmm.. dali netko slučajno zna kada izlazi gigant br. 4 :?:

john_constantine

Post by john_constantine » 03 Sep 2007, 17:25

Wendigo wrote:hmm.. dali netko slučajno zna kada izlazi gigant br. 4 :?:
kada izađe, znati ćeš. :P
Michel puši karu.

Post Reply