Diskusija o knjigama, stripovima, amaterskim radovima horror, sci-fi i bliske tematike.
-
filmofil
-
eto, završio sam vol.2 crowsa po drugi put...vol.1 sam čitao 3 puta zbog hvatanja likova i radnje
preporučio bi svima ovu mangu, a i filmove naravno...rijetko su likovi u takvoj mješavini kvantitete i kvalitete...ima ih doslovno na desetke, a svaki ima svoju priču i osobnost
uživio sam se skroz u taj cijeli svijet, filmove gledao po 2 puta u tjedan dana, spremam se i treći put...našao sam savršen univerzum za sebe kojim ću se bavit još duuuugo vremena

This is the Zodiac speaking.
-
maddjuro
mali update u svezi algoritmovih mangi
koliko pročitah na froumu vezanom uz anime.e i mange algoritam je krenuo izdavati jedan novi naslov "hack" od "asogare no Udewa Densetsu". Koliko vidim serijal je bezveze, a ono što je za nas važno, i žalosno, izgleda da je oštrica besmrtnika na pauzi, tj nije to služben potvrđeno, ali uzevši u obzir da su pauzirali negimu, izgleda da bi i ovo moglo biti na pauzi. FU*K.
I may be an idiot, but i am no fool.
-
john_constantine
ma u kurac sve ako je to točno s blade of immortal...
Ah, HACK... To sam našao sve što ima, od animea do igara. Ali moram priznati da nisam uspio niti pogledati pola animea koliko je nezanimljivo i dosadno. A i igre su izgleda na isti kalup - pogledam svaki nastavak i skoro sve isto... Ma morati ću dati opet priliku, ali sumnjam... Ono, drama u virtualnom igraćem svijetu s lošim i bezveznim scenama borbe, iritatnim likovima, radnjom koja te baš ne privlači previše i zanimljivim virtualnim svijetom, ali jednostavno, booring...
Michel puši karu.
-
maddjuro
john_constantine wrote:ma u kurac sve ako je to točno s blade of immortal...
Ah, HACK... To sam našao sve što ima, od animea do igara. Ali moram priznati da nisam uspio niti pogledati pola animea koliko je nezanimljivo i dosadno. A i igre su izgleda na isti kalup - pogledam svaki nastavak i skoro sve isto... Ma morati ću dati opet priliku, ali sumnjam... Ono, drama u virtualnom igraćem svijetu s lošim i bezveznim scenama borbe, iritatnim likovima, radnjom koja te baš ne privlači previše i zanimljivim virtualnim svijetom, ali jednostavno, booring...
mislim da ce biti 3 ili 4 sveska toga hacka, i da ce svaki mjesec izlaziti. ZA negimu je navodno potvrđeno da je na pauzi, a za oštricu se nisu izjasnili, tako da se nadam da nju bar neće pauzirati
-
john_constantine
maddjuro wrote:john_constantine wrote:ma u kurac sve ako je to točno s blade of immortal...
mislim da ce biti 3 ili 4 sveska toga hacka, i da ce svaki mjesec izlaziti. ZA negimu je navodno potvrđeno da je na pauzi, a za oštricu se nisu izjasnili, tako da se nadam da nju bar neće pauzirati
a zbog čega im je na pauzi i da li su kazali koliko će dugo trajati ta pauza?
Michel puši karu.
-
maddjuro
tko ce ih znati, biti ce da čekaju da se još par izdanja nakupi pošto su obje mange ongoing, istina nevidim previše smisla u tome pošto negime trenutno ima 32 broja, a oštrice 26. Možda ce početi izdavati još koju novu mangu, jer ce ovaj hack rješitiu 3-4 mjeseca, pa onda za dalje se zasada nezna što i kako
-
john_constantine
blade of immortal je još uvijek ongoing? Mislio sam da je već odavno dovršen...
Michel puši karu.
-
Scarface
john_constantine wrote:blade of immortal je još uvijek ongoing? Mislio sam da je već odavno dovršen...
Nope, još nije izaša kraj u Japanu.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
john_constantine
he, ma tijekom izleta sam samo mislio na blade of immortal. Tko će se s kime sukobiti. Kako će tko umrijeti. Što će se dogoditi i slično.

Michel puši karu.
-
john_constantine
Pročitao taj HACK mangu (prvi dio) još jedanput... Ono, tinejdžerska manga s standarnim japanskim elementima - brat kojega pomalo napaljuje sestra, sestra kojoj se dopada tajanstveni lik, i ostali sladunjavi komični likovi, s obaveznim iritatnim likom za strane. Crtež je dosta kaotičan, ali manga je baš vrlo zabavna s dosta humora, ecchi elemenata (ono, polugole seksi djevojčice) i zanimljiva ideja o tom "svijetu" u kojem se događa radnja. A pogledati ću još Sign Hack i baciti se na igre. Ionako ima dvije vrste, trilogija i kvadrilogija s likovima iz animea. I još nekoliko animea iz te franšize.
Michel puši karu.
-
maddjuro
nova oštrica besmrtnika najranije za mjesec ili dva, kad odrade onu hack mangu
-
john_constantine
maddjuro wrote:nova oštrica besmrtnika najranije za mjesec ili dva, kad odrade onu hack mangu
super.

A i HACK nije loš, makar je zbilja bizaran taj odnos brat/sestra.... Mislim, sestra poludi od ljubomore zato što neka djevojka ljubi njezinog brata u obraz. WTF? Znam da su Japanci najincestuoznija zemlja (iako to nikada nije dokazano)...
Michel puši karu.
-
maddjuro
john_constantine wrote:maddjuro wrote:nova oštrica besmrtnika najranije za mjesec ili dva, kad odrade onu hack mangu
super.

A i HACK nije loš, makar je zbilja bizaran taj odnos brat/sestra.... Mislim, sestra poludi od ljubomore zato što neka djevojka ljubi njezinog brata u obraz. WTF? Znam da su Japanci najincestuoznija zemlja (iako to nikada nije dokazano)...
u tom slučaju pogledaj anime ili čitaj mangu "kiss x sis" to je baš bazirano na incestuoznosti , tj dvije sestre blizanke pokušavaju raditi štošta s malo mlađim polubratom(aka, nisu krvo vezani, a navodno im se ni roditelji ne protive ako bi se taj sin s jednom od njih oženio). Nisam gledao ali čujem da je anime dobar
-
john_constantine
da, znam, gledao sam nekoliko epizoda. Vrlo zabavno koliko perverzni lolicon.

Michel puši karu.
-
john_constantine
maddjuro wrote:algoritam uskoro počinje izdavati mangu death note, u svojoj nakladi
a što je s blade of immortal?
Michel puši karu.