Koju ste knjigu zadnju čitali?
- Donnie Darko
- maddjuro
- elrania
- elrania
- Knatchbull
završio sam Stephena Kinga i njegove "Potrebne stvari" nakon dva mjeseca čitanja (cca 750 str.). Duga i vrlo komplicirana priča s mnoštvom detaljno razrađenih likova. Genijalan je način na koji King opisuje negativca i njegov odnos s mještanima. Priča je to o velikoj opće-ljudskoj mani: pohlepi, i kako ju jedan pametan trgovac može iskoristiti na najgori mogući način.
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
-
GreenHornet
Gledao sam film jako davno i sjecam se da mi se masu svidio.Knatchbull wrote:završio sam Stephena Kinga i njegove "Potrebne stvari" nakon dva mjeseca čitanja (cca 750 str.). Duga i vrlo komplicirana priča s mnoštvom detaljno razrađenih likova. Genijalan je način na koji King opisuje negativca i njegov odnos s mještanima. Priča je to o velikoj opće-ljudskoj mani: pohlepi, i kako ju jedan pametan trgovac može iskoristiti na najgori mogući način.
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- just me
-
vallay
http://alef.netfirms.com/books/11563.htm
meni je ovo bila super zbirka, bas dobre price, nisam neki ljubitelj Kinga (ne drzi me dosta u napetosti) ali u kamionima sam uzivala!
ovo je rijetkost nac tak nekej u oskudnom izboru nase knjiznice... voljela bih da ima vise takvog stiva.... a ne da je sve puno Viktorije Faust....
zadnja knjiga koju sam citala kaj je nesto tipa krimi - paranormalno je bio 'Kosac' od Luke Posarića. lako se cita, bez kompliciranih elemenata, svidja mi se zato sto ima zanimljivu radnju, prica o ekipi koja ima bend i dogodi se ubojstvo za koje sumnjice jednog od clanova benda pa se on skriva i progoni ga duh... sve je na kraju razrijeseno, opce se nisam nadala takvom raspletu...
meni je ovo bila super zbirka, bas dobre price, nisam neki ljubitelj Kinga (ne drzi me dosta u napetosti) ali u kamionima sam uzivala!
ovo je rijetkost nac tak nekej u oskudnom izboru nase knjiznice... voljela bih da ima vise takvog stiva.... a ne da je sve puno Viktorije Faust....
zadnja knjiga koju sam citala kaj je nesto tipa krimi - paranormalno je bio 'Kosac' od Luke Posarića. lako se cita, bez kompliciranih elemenata, svidja mi se zato sto ima zanimljivu radnju, prica o ekipi koja ima bend i dogodi se ubojstvo za koje sumnjice jednog od clanova benda pa se on skriva i progoni ga duh... sve je na kraju razrijeseno, opce se nisam nadala takvom raspletu...
he's the one
- cactus