Dylan Dog
- john_constantine
E, baš sam danas nabavio novu epizodu Odraz smrti. Dobra epizoda s puno krvi i nasilja i ponekih Chulthovih elemenata, ali razočaran sam krajem i neobjašnjem svega toga.
E, može li mi netko reći koja je to DD epizoda? Ima neka scena seksa na groblju, nekakav muškarac i napadne ih zombi i ugrize djevojku, a zombiju čuvar groblja srpom odreže glavu. I sada isti taj muškarac upuca djevojku u glavu. Radnje se ne sjećam više, ali znam da je bio neki Dylanov dvojnik i on ga je upucao. Bila je i scena gdje se onaj muškarac i dylan sudare autima, a smrt u pozadini. A na kraju je onaj Dylanov dvojnik izašao iz groba s tekstom da je neuništiv, a onda dobije metak u glavu ili tijelo, pa ponovno. I onda je došla smrt s Dylanom i muškarcem. E da, i muškarac je bacio flašu alkohola na smrt, ravno u lubanju koja malo proviri van.
A na kraj je bio zanimljiv tekst o raznim čudovišnim stvorenjima.
E, može li mi netko reći koja je to DD epizoda? Ima neka scena seksa na groblju, nekakav muškarac i napadne ih zombi i ugrize djevojku, a zombiju čuvar groblja srpom odreže glavu. I sada isti taj muškarac upuca djevojku u glavu. Radnje se ne sjećam više, ali znam da je bio neki Dylanov dvojnik i on ga je upucao. Bila je i scena gdje se onaj muškarac i dylan sudare autima, a smrt u pozadini. A na kraju je onaj Dylanov dvojnik izašao iz groba s tekstom da je neuništiv, a onda dobije metak u glavu ili tijelo, pa ponovno. I onda je došla smrt s Dylanom i muškarcem. E da, i muškarac je bacio flašu alkohola na smrt, ravno u lubanju koja malo proviri van.
A na kraj je bio zanimljiv tekst o raznim čudovišnim stvorenjima.
Michel puši karu.
- Zombiemachine
- john_constantine
- Zombiemachine
Pročitao sam baš jučer "Il pifferaio magico" (Magični frulaš), broj 210 po talijanskom mjerenju. Totalni zakon. Hamlin, vlasnik magičnog dućana Safara, uposli DD-a da mu nađe magičnu frulu iz bajki koja priziva razne pizdarije (u bajci su to bili miševi i djeca). Na kraju se ispostavi da klijent koji očajnički tlači Hamlina za tu frulu nije niko drugi no Xabaras. Epizoda završava scenom u kojoj Xabaras svirajući frulu diže zombije s groblja. To te ja pitam.
Krv je moje svjetlo i moja tama.
- dr_gonzo
Ma Dylan je čistokrvna horror legenda u strip svijetu...
Martija Misteriju nisam nikad baš puno volio (iako imam 20 njegovih epizoda..one sa vukodlacima, Altantidom, njegova povijest...), ali imao je puno zanimljivih priča (obožavao sam Javu koji je više puta Mariju spasio guzicu)
Marti Misteriju sam prestao čitati onog dana kad je rekao Dylanu Dogu (slučaj Ananga) da je bio u ekspediciji sa nekom starom pijandurom....zamislite koja je to pijandura bila - legendarni i najbolji Mister No. Onda sam sam sebi rekao on će meni tako o Mister Nou (samo zato jer ovaj ševi, puši i pije) gad... I otad više nisam okrenuo stranice.
Martija Misteriju nisam nikad baš puno volio (iako imam 20 njegovih epizoda..one sa vukodlacima, Altantidom, njegova povijest...), ali imao je puno zanimljivih priča (obožavao sam Javu koji je više puta Mariju spasio guzicu)
Marti Misteriju sam prestao čitati onog dana kad je rekao Dylanu Dogu (slučaj Ananga) da je bio u ekspediciji sa nekom starom pijandurom....zamislite koja je to pijandura bila - legendarni i najbolji Mister No. Onda sam sam sebi rekao on će meni tako o Mister Nou (samo zato jer ovaj ševi, puši i pije) gad... I otad više nisam okrenuo stranice.
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- Zombiemachine
- john_constantine
- Zombiemachine
- john_constantine
Meni je baš dobro počelo, a onda se na kraju zajebalo tim glupostima o pokusima na životinjama. Oduvijek me nervira njegovo cendranje oko životinja kao ona scena s galebom u idiotskoj epizodi Moby Dick - a zbog čega se Herman Neville okreće u grobu.Zombiemachine wrote:Dobar mali goblin. Osim što nije goblin. I što nije dobar.
Pa neka onda crkne ako mu smeta pokusi na psima zbog čega bi umro, nego dao da žrtvuju psa.
Odlična ideja koju su ipak na kraju zajebali.
- Zombiemachine
- john_constantine