Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 27 Jul 2007, 01:20

Djuro20 wrote:sory krivo objavih post

upravo se varćam s Simpsons the movie-a da nikome ne spoilam film samo ću reć. PREDOBRO, TOLKO DOBRO DA ĆU GA NAJVJEROHATNIJE OPET IĆ GLEDAT
makar je sinkroniziran? nekako me to ne privlači. tj. radi toga neću ni gledati našu verziju

maddjuro

Post by maddjuro » 27 Jul 2007, 06:57

naravno da ne cinestar prikazuje orginal verziju zato sam i išao gledat. U hrvatskoj jedino cinestar, brodway i jedno kino u dubrovniku prikazuju prginal verziju ovog crtića. Nebi ni ja išao gledat sinkroniziranu verziju.
I may be an idiot, but i am no fool.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 27 Jul 2007, 16:07

Unreal wrote: Belly of the Beast (2003)- očekivao sam loš film s obzirom kaj Segal trenutačno štampa na tržište no ispao je ok film. Priča mi je bila nezanimljiva uopče nisam priču pratio , no akcija je bila dobra. Ono kaj tražim od Segalovih filmova je da Segal lomi ruke,noge, baca protivnike sa strane i da ga nitko ne prebije i to sam dobio :D . Segala mi je jedino nekak teško shvatit ozbiljno kada je dobio par killa više i malo ostario od Under Siege , pitam se čak kako je uspjeo osvojit onu curu a izgleda onako :lol: . No dobro priča nije zanimljiva, no Segal je razbijao u ovom filmu pa ja zadovoljan
Ocjena 4/5
E to mu je jedini dobar od 2000-naovamo...i moram priznati da sam ja isto bio iznenađen viđenim...dobro snimljen i koreografiran...lik čak kružnjake dijeli (iako čisto sumnjam da je to baš on izvodio 8) 8) :lol: , ali ajd...nije ni važno

AlabamaSmokeOne

Post by AlabamaSmokeOne » 27 Jul 2007, 17:54

Kad se vec o Seagalu prica- gledao ja nedavno "Mercenary for justice" - smece od filma

A$H

Post by A$H » 27 Jul 2007, 18:03

Burn Notice ili "Izvješće o Nepouzdanosti" kak bi bilo naš prijevod prve 3 epizode..serija je zabavna da ne spominjem kako je visoko na rangu posebno radi Bruce Campbella koji je totalno cool u njoj..samo ždere i pije pivu u svakoj sceni.. :D
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Unreal

Post by Unreal » 27 Jul 2007, 18:09

AlabamaSmokeOne wrote:Kad se vec o Seagalu prica- gledao ja nedavno "Mercenary for justice" - smece od filma
To sam ja dok je bilo na tv bacio oko , nakon deset minuta ugasio na tv i zaboravio na taj film.

AlabamaSmokeOne

Post by AlabamaSmokeOne » 27 Jul 2007, 22:28

da, zadnjih dana sam dosta toga gledao..ovako:
Haggard - bam margera, brandon di camillo, ryan dunn i kompanija..no nisu skecthevi i sl. vec je film..ja ih volim pa mi dobar :roll:
Panic Room - odlican
Bubba Ho-Tep - takodjer odlican
A History Of Violence - ok je film, no cini mi se pomalo presporo razvijanje radnje
28 Weeks Later - da je bolja rezija bio bi odlican, ovako samo dosta dobar :lol:

A$H

Post by A$H » 28 Jul 2007, 07:02

eto pogledah Terminal Invasion sa Bruce Campbell-om u glavnoj ulozi od redatelja Sean S. Cunninghama poznatig još po "Friday the 13th,Deepstar Six" i mogu reć da je film odličan...preporuka svakome pogotovo ljubiteljima Bruce Campbell-a..

jigsaw

Post by jigsaw » 28 Jul 2007, 11:03

Družba Isusova...

Unreal

Post by Unreal » 28 Jul 2007, 12:31

Tango & Cash- odlična akcijska komedija iz 80tih. Sylvester Stallone i Kurt Russell odlično funkcijoniraju zajedno. One-lineri i humor su nezaboravni, glazba odlična i film ima puno zabavnih scena.

john_constantine

Post by john_constantine » 28 Jul 2007, 16:05

Cool world - uprkos troje glumačkih imena, glumci su jednostavno loši, čak i Brad pitt. Drže se drveno kao da imaju metlu u guzici. Naročito su neuvjerljivi u animiranom svijetu, a u stvarnosti, stupidni, naročito scena kada kim udara kolegu nogom u glavu. A i trebali su joj više platiti, pa bi pokazala te sise. :lol: A animirani svijet - loša kombinacija, mračan nadrealistični okoliš vs dječje debilnih likova kao da ste nadrkani LSD - om. Da ne spominjemo još lošu priču i glupi završetak. Premračan za djecu, preglup za odrasle.
Michel puši karu.

A$H

Post by A$H » 28 Jul 2007, 16:14

john_constantine wrote:Cool world - uprkos troje glumačkih imena, glumci su jednostavno loši, čak i Brad pitt. Drže se drveno kao da imaju metlu u guzici. Naročito su neuvjerljivi u animiranom svijetu, a u stvarnosti, stupidni, naročito scena kada kim udara kolegu nogom u glavu. A i trebali su joj više platiti, pa bi pokazala te sise. :lol: A animirani svijet - loša kombinacija, mračan nadrealistični okoliš vs dječje debilnih likova kao da ste nadrkani LSD - om. Da ne spominjemo još lošu priču i glupi završetak. Premračan za djecu, preglup za odrasle.
i taman za tebe :lol:

Aryx

Post by Aryx » 28 Jul 2007, 16:47

Simpsons the movie ... dobri stari simpsoni makar sam malo vise ocekivao . najvise me nazivciralo kako se ekipa u kinu smije samo onom glupom slapstick humoru , a onom inteligentnom manje .... prestrasno :lol:
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

Donnie Darko

Post by Donnie Darko » 28 Jul 2007, 17:19

nitko jucer dirty Harrya nije gledo..sram vas bilo

Unreal

Post by Unreal » 28 Jul 2007, 17:28

horrorfan wrote:nitko jucer dirty Harrya nije gledo..sram vas bilo
Gleda sam film prije četri tjedna 8) , ostao mi je dobro u sječanju pa ga nisam jučer pogledao.

Post Reply