makar je sinkroniziran? nekako me to ne privlači. tj. radi toga neću ni gledati našu verzijuDjuro20 wrote:sory krivo objavih post
upravo se varćam s Simpsons the movie-a da nikome ne spoilam film samo ću reć. PREDOBRO, TOLKO DOBRO DA ĆU GA NAJVJEROHATNIJE OPET IĆ GLEDAT
Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- HorrorHR
- Site Admin
- maddjuro
- Dragonrage
E to mu je jedini dobar od 2000-naovamo...i moram priznati da sam ja isto bio iznenađen viđenim...dobro snimljen i koreografiran...lik čak kružnjake dijeli (iako čisto sumnjam da je to baš on izvodioUnreal wrote: Belly of the Beast (2003)- očekivao sam loš film s obzirom kaj Segal trenutačno štampa na tržište no ispao je ok film. Priča mi je bila nezanimljiva uopče nisam priču pratio , no akcija je bila dobra. Ono kaj tražim od Segalovih filmova je da Segal lomi ruke,noge, baca protivnike sa strane i da ga nitko ne prebije i to sam dobio. Segala mi je jedino nekak teško shvatit ozbiljno kada je dobio par killa više i malo ostario od Under Siege , pitam se čak kako je uspjeo osvojit onu curu a izgleda onako
. No dobro priča nije zanimljiva, no Segal je razbijao u ovom filmu pa ja zadovoljan
Ocjena 4/5

- AlabamaSmokeOne
- A$H
- AlabamaSmokeOne
da, zadnjih dana sam dosta toga gledao..ovako:
Haggard - bam margera, brandon di camillo, ryan dunn i kompanija..no nisu skecthevi i sl. vec je film..ja ih volim pa mi dobar
Panic Room - odlican
Bubba Ho-Tep - takodjer odlican
A History Of Violence - ok je film, no cini mi se pomalo presporo razvijanje radnje
28 Weeks Later - da je bolja rezija bio bi odlican, ovako samo dosta dobar
Haggard - bam margera, brandon di camillo, ryan dunn i kompanija..no nisu skecthevi i sl. vec je film..ja ih volim pa mi dobar

Panic Room - odlican
Bubba Ho-Tep - takodjer odlican
A History Of Violence - ok je film, no cini mi se pomalo presporo razvijanje radnje
28 Weeks Later - da je bolja rezija bio bi odlican, ovako samo dosta dobar

- A$H
eto pogledah Terminal Invasion sa Bruce Campbell-om u glavnoj ulozi od redatelja Sean S. Cunninghama poznatig još po "Friday the 13th,Deepstar Six" i mogu reć da je film odličan...preporuka svakome pogotovo ljubiteljima Bruce Campbell-a..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- john_constantine
Cool world - uprkos troje glumačkih imena, glumci su jednostavno loši, čak i Brad pitt. Drže se drveno kao da imaju metlu u guzici. Naročito su neuvjerljivi u animiranom svijetu, a u stvarnosti, stupidni, naročito scena kada kim udara kolegu nogom u glavu. A i trebali su joj više platiti, pa bi pokazala te sise.
A animirani svijet - loša kombinacija, mračan nadrealistični okoliš vs dječje debilnih likova kao da ste nadrkani LSD - om. Da ne spominjemo još lošu priču i glupi završetak. Premračan za djecu, preglup za odrasle.

Michel puši karu.
- A$H
i taman za tebejohn_constantine wrote:Cool world - uprkos troje glumačkih imena, glumci su jednostavno loši, čak i Brad pitt. Drže se drveno kao da imaju metlu u guzici. Naročito su neuvjerljivi u animiranom svijetu, a u stvarnosti, stupidni, naročito scena kada kim udara kolegu nogom u glavu. A i trebali su joj više platiti, pa bi pokazala te sise.A animirani svijet - loša kombinacija, mračan nadrealistični okoliš vs dječje debilnih likova kao da ste nadrkani LSD - om. Da ne spominjemo još lošu priču i glupi završetak. Premračan za djecu, preglup za odrasle.

It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Aryx
Simpsons the movie ... dobri stari simpsoni makar sam malo vise ocekivao . najvise me nazivciralo kako se ekipa u kinu smije samo onom glupom slapstick humoru , a onom inteligentnom manje .... prestrasno 

There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- Donnie Darko