Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
Unreal

Post by Unreal » 25 Jul 2007, 22:13

john_constantine wrote:
Unreal wrote:Spawn- makar je film dobio loše kritike ispao je dobar. Nisam upoznat sa stripom pa ne znam dali je dobra ekranizacija. Sam lik Spawna je zakon (malo me podsječa na ghost ridera sam lik i sama priča), a negativac je još žešći :lol: :lol: jedino se malo film ćinio preblesav zbog njega. Film je jako zabavan i ima dosta dobre akcije. Scenarij je malo kiksa na nekim mjestima. No najgora stvar u vezi filma su sami specijalni efekti, izgledaju katastrofalno posebno onaj pakao.
I nisu trebali završnu bitku prebacit u pakao kada su efekti tako loši. Uživao sam u filmu ,ali ništa posebno.
Ocjena 4/5
Specijalni efekti loši? :wink: Zar si se nacuclao previše CGI efekata? :lol: Pa meni su efekti i više nego odlični, naročito scena preobrazbe klauna u violatora. A tek kada mu odrubi vrat lancima. :D A pakao po mom mišljenju nije tako loše prikazan. :wink: A tek opičeni humor. :lol:
Meni su izgledali loše , a kaj ću. Ne znam za ostale, no neki efekti kao iz stare igrice a posebno paka i vrag u paklu, a ostalo ok.
Ma ne kužim ti se ja u specijalne efekte previše.
Ma nema veze za efekte , film mi je ionako bio zabavan

Dragonrage

Post by Dragonrage » 26 Jul 2007, 12:21

Unreal wrote:
john_constantine wrote:
Unreal wrote:Spawn- makar je film dobio loše kritike ispao je dobar. Nisam upoznat sa stripom pa ne znam dali je dobra ekranizacija. Sam lik Spawna je zakon (malo me podsječa na ghost ridera sam lik i sama priča), a negativac je još žešći :lol: :lol: jedino se malo film ćinio preblesav zbog njega. Film je jako zabavan i ima dosta dobre akcije. Scenarij je malo kiksa na nekim mjestima. No najgora stvar u vezi filma su sami specijalni efekti, izgledaju katastrofalno posebno onaj pakao.
I nisu trebali završnu bitku prebacit u pakao kada su efekti tako loši. Uživao sam u filmu ,ali ništa posebno.
Ocjena 4/5
Specijalni efekti loši? :wink: Zar si se nacuclao previše CGI efekata? :lol: Pa meni su efekti i više nego odlični, naročito scena preobrazbe klauna u violatora. A tek kada mu odrubi vrat lancima. :D A pakao po mom mišljenju nije tako loše prikazan. :wink: A tek opičeni humor. :lol:
Meni su izgledali loše , a kaj ću. Ne znam za ostale, no neki efekti kao iz stare igrice a posebno paka i vrag u paklu, a ostalo ok.
Cons...efekti JESU loši u tom filmu...bili su još onda kad se film pojavio a danas su još i više...

A$H

Post by A$H » 26 Jul 2007, 12:56

Mi nismo anđeli 3 - 4/5 prvi film iz ovog serijala koji sam pogledao i stvarno je zabavan...
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

john_constantine

Post by john_constantine » 26 Jul 2007, 16:47

Dragonrage wrote:
Unreal wrote:
john_constantine wrote: Specijalni efekti loši? :wink: Zar si se nacuclao previše CGI efekata? :lol: Pa meni su efekti i više nego odlični, naročito scena preobrazbe klauna u violatora. A tek kada mu odrubi vrat lancima. :D A pakao po mom mišljenju nije tako loše prikazan. :wink: A tek opičeni humor. :lol:
Cons...efekti JESU loši u tom filmu...bili su još onda kad se film pojavio a danas su još i više...
A kako kome, meni su efekti i više nego odlični. :wink:
Michel puši karu.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 26 Jul 2007, 17:03

john_constantine wrote:
Dragonrage wrote:
Unreal wrote: Meni su izgledali loše , a kaj ću. Ne znam za ostale, no neki efekti kao iz stare igrice a posebno paka i vrag u paklu, a ostalo ok.
Onda si zaista gledao premalo visokobudžetnih filmova gdje efekti rasturaju... :wink:

A$H

Post by A$H » 26 Jul 2007, 17:10

john_constantine wrote:
Dragonrage wrote:
Unreal wrote: Meni su izgledali loše , a kaj ću. Ne znam za ostale, no neki efekti kao iz stare igrice a posebno paka i vrag u paklu, a ostalo ok.

baš i nisu tako dobri..još su i stvarno loši za svoje vrijeme...najbolje da opet pogledaš film..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

john_constantine

Post by john_constantine » 26 Jul 2007, 17:15

ma stalno gledam u bookmarku onu scenu metarmofoze klauna u violatora, i dopada mi se. A to, dragonrage, mene baš ne oduševljavaju bombastični filmovi koji se baziraju na specijalnim efektima. :wink: Evo, Forbiden planet iz 50 - tih, meni su efekti prikaza onog stvorenja još uvijek prejebeni. :D
Michel puši karu.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 26 Jul 2007, 17:23

john_constantine wrote:ma stalno gledam u bookmarku onu scenu metarmofoze klauna u violatora, i dopada mi se. A to, dragonrage, mene baš ne oduševljavaju bombastični filmovi koji se baziraju na specijalnim efektima. :wink: Evo, Forbiden planet iz 50 - tih, meni su efekti prikaza onog stvorenja još uvijek prejebeni. :D
Nisam ni mislio to...a misliš da mene oduševljavaju(?)...samo kažem da ih se očito nisi nagledao dovoljno kad ti je ovo i više nego odlično.
To je drugo...to su i druga vremena...ovo su 90-e...
Mislim film je snimljen 1997, a 1993 je snimljen recimo Jurski Park...pa gle efekte tamo, i gle efekte u Spawnu...razlika je i više nego očita kaj se kvalitete tiče... :wink:
Istina...nisu katastrofalni baš u cijelom filmu...ali u većem dijelu jesu...posebice taj vrag i pakao...sjećam se toga da m,i je to i tada bilo preloše...A to će ti potvrditi i svaki čovjek koji se bavi tim poslom (a ja se slučajno bavim time)...

Unreal

Post by Unreal » 26 Jul 2007, 18:23

Taj pakao i vrag izgleda kao neka stara igrica , zakaj su morali tamo prebaciti zadnju borbu.
A taj Spawn je još dobio nagradu od Sitges - Catalonian International Film Festival za najbolje specijalne efekte :shock: .
Meni Wishmaster (1997) i The Frighteners (1996) imaju bolje specijalne efekte, mislim da i Fright Night (1985) ima bolje efekte.

Zadnje kaj sam gledao je bilo

Belly of the Beast (2003)- očekivao sam loš film s obzirom kaj Segal trenutačno štampa na tržište no ispao je ok film. Priča mi je bila nezanimljiva uopče nisam priču pratio , no akcija je bila dobra. Ono kaj tražim od Segalovih filmova je da Segal lomi ruke,noge, baca protivnike sa strane i da ga nitko ne prebije i to sam dobio :D . Segala mi je jedino nekak teško shvatit ozbiljno kada je dobio par killa više i malo ostario od Under Siege , pitam se čak kako je uspjeo osvojit onu curu a izgleda onako :lol: . No dobro priča nije zanimljiva, no Segal je razbijao u ovom filmu pa ja zadovoljan
Ocjena 4/5

maddjuro

Post by maddjuro » 26 Jul 2007, 20:24

planescape torment. stariji al jedan od najboljih rpga-s ogromnom količinom dijaloga. igru je mogće prjeć da se opće ne bor osim u 4 nezizostavne borbe i to dijalozima.
I may be an idiot, but i am no fool.

Vorador

Post by Vorador » 26 Jul 2007, 20:36

Ovaj novi Harry Potter. Nije loš. Navuko me da pročitam napokon knjige (jbg još nisam ni jednu osim prve).

john_constantine

Post by john_constantine » 26 Jul 2007, 20:39

Djuro20 wrote:planescape torment. stariji al jedan od najboljih rpga-s ogromnom količinom dijaloga. igru je mogće prjeć da se opće ne bor osim u 4 nezizostavne borbe i to dijalozima.
:shock: :lol:
Michel puši karu.

jigsaw

Post by jigsaw » 26 Jul 2007, 23:40

The Cider House Rules...romantična drama...

Aryx

Post by Aryx » 26 Jul 2007, 23:43

john_constantine wrote:
Djuro20 wrote:planescape torment. stariji al jedan od najboljih rpga-s ogromnom količinom dijaloga. igru je mogće prjeć da se opće ne bor osim u 4 nezizostavne borbe i to dijalozima.
:shock: :lol:
to je po meni najbolja igrica za pc ikada ... ono za hardcore gamere ... presao 5 puta . nesto naj ikada :;D
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

maddjuro

Post by maddjuro » 27 Jul 2007, 01:09

sory krivo objavih post

upravo se varćam s Simpsons the movie-a da nikome ne spoilam film samo ću reć. PREDOBRO, TOLKO DOBRO DA ĆU GA NAJVJEROHATNIJE OPET IĆ GLEDAT
I may be an idiot, but i am no fool.

Post Reply