Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
john_constantine

Post by john_constantine » 08 Jun 2007, 13:27

Dragonrage wrote:
john_constantine wrote:pa nije da imam nešto protiv CGI efekata, ali ove kreature koje su u filmu su totalno nemaštovite. Oni crvi iz zagora, pa pauci, pa divovski kukci, stonoge i to. :wink: Čujem da ima čak i pirana koje su ipak izbačene. :roll:
Ma moš si mislit kak je Jackson čitao Zagora 8) :wink: :twisted: :lol: :lol:
To je sve uzeo iz originala... :wink:
Hm, pa niti ja nisam gledao originalno izdanje, ali znam da je bilo dinosaura na tom otoku gdje se radnja događala. No, nisam baš siguran za te crve...
Michel puši karu.

jigsaw

Post by jigsaw » 08 Jun 2007, 13:35

Dumb & dumber 2 :pomast:

Dragonrage

Post by Dragonrage » 08 Jun 2007, 13:44

john_constantine wrote:
Dragonrage wrote:
john_constantine wrote:pa nije da imam nešto protiv CGI efekata, ali ove kreature koje su u filmu su totalno nemaštovite. Oni crvi iz zagora, pa pauci, pa divovski kukci, stonoge i to. :wink: Čujem da ima čak i pirana koje su ipak izbačene. :roll:
Ma moš si mislit kak je Jackson čitao Zagora 8) :wink: :twisted: :lol: :lol:
To je sve uzeo iz originala... :wink:
Hm, pa niti ja nisam gledao originalno izdanje, ali znam da je bilo dinosaura na tom otoku gdje se radnja događala. No, nisam baš siguran za te crve...
Da...ali za Zagora ili Dylan Doga nije sigurno čulo 80% Amerikanaca (posebice pored svih tih spidermana, Xmana i ostalih manova), kao vjerojatno ni Jackson, a za original iz 33-e znaju svi filmofili koji prate film...nije to isto stari moj... :wink: :)
U ostalom...bilo je još prije filmova sa velikim bubama i dinosaurima kao npr izgubljeni svijet, a i opće je poznato iz raznoraznih knjiga i dokumentaraca o tim razdobljima da su takve bube postojale...evo ja baš nedavno gledao jedna na RTL-u gdje je frajer išao prošlost kako bi pohvatao te velike bube...loš dokumentarac ali da se pogledati...

Aryx

Post by Aryx » 08 Jun 2007, 13:55

Grandmas boy . presmijesno :D obavezno pogledati
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

jigsaw

Post by jigsaw » 08 Jun 2007, 15:43

Aryx wrote:Grandmas boy . presmijesno :D obavezno pogledati
O čemu se radi pa da znam hoću li gledati? :wink:

Unreal

Post by Unreal » 08 Jun 2007, 15:46

jigsaw wrote:
Aryx wrote:Grandmas boy . presmijesno :D obavezno pogledati
O čemu se radi pa da znam hoću li gledati? :wink:
nisam gledao ali evoti na imdbu
http://www.imdb.com/title/tt0456554/

a ovo ti je o filmu
When his roommate spends the rent money on Filipino hookers. Alex, a 35 year video game tester has to find a new place to live. After a "encounter" with his friends mom, Alex is forced to move in with his grandmother. Trying to keep sake from his younger co-workers, Alex says that he is living "with three hot babes"
Ne izgleda loše a i ocjena je dobra, ćak je i Aryx rekao da je smješan mogao bi i ja pogledat

john_constantine

Post by john_constantine » 08 Jun 2007, 20:18

Hard candy - baš bolesno bizaran film. :wink: Dobre emocije, gluma i odnosi između ta dva lika, igra mačka i miša. Radnja je totalno nepredvidljiva, svaki čas te uvijek iznenadi obratom. Samo jedino ne mogu popušiti da je 14 godišnjakinja tako inteligentna.
Michel puši karu.

elrania

Post by elrania » 09 Jun 2007, 00:38

vargtimmen, od bergmana...
drugi film, iz njegovog opusa kojeg sam imala prilike gledati i nisam se nimalo razocarala...
strindbergov, lugosiev i shakespeareov utjecaj ukomponiran u kvalitetnu crno bijelu prikazu dusevnih sablasti

i interview, od thea van gogha...
u pocetku ga nisam htjela gledati jer mi se sama radnja nije cinila osobito primamljivom, ali film me apsolutno odusevio... i malo rezim zbog toga sto smo ga morali prekinuti, izostavivsi zadnjih 40 minuta... :?
prvi nizozemski film kojeg sam gledala i koji je savrsen prikaz problema ostvarenja dijaloga u covjeka

AlabamaSmokeOne

Post by AlabamaSmokeOne » 09 Jun 2007, 04:08

Deja Vu sinoc
odlican mi film

Aryx

Post by Aryx » 09 Jun 2007, 06:03

Election ftw :D
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

jigsaw

Post by jigsaw » 09 Jun 2007, 10:06

john_constantine wrote:Hard candy - baš bolesno bizaran film. :wink: Dobre emocije, gluma i odnosi između ta dva lika, igra mačka i miša. Radnja je totalno nepredvidljiva, svaki čas te uvijek iznenadi obratom. Samo jedino ne mogu popušiti da je 14 godišnjakinja tako inteligentna.
Jelda da je dobar film?

Gledao sam ga s prijateljima prije par dana....obožavam inače takve vrste filmova kad ima jako puno twistova

john_constantine

Post by john_constantine » 09 Jun 2007, 10:19

jigsaw wrote:
john_constantine wrote:Hard candy - baš bolesno bizaran film. :wink: Dobre emocije, gluma i odnosi između ta dva lika, igra mačka i miša. Radnja je totalno nepredvidljiva, svaki čas te uvijek iznenadi obratom. Samo jedino ne mogu popušiti da je 14 godišnjakinja tako inteligentna.
Jelda da je dobar film?

Gledao sam ga s prijateljima prije par dana....obožavam inače takve vrste filmova kad ima jako puno twistova
je, predobar film. Napet do samog kraja. :wink:
Michel puši karu.

A$H

Post by A$H » 09 Jun 2007, 10:32

Fantastic 4 samo da se pripremim za dvojku..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Rodman

Post by Rodman » 09 Jun 2007, 13:08

Walking Tall - The Rock je zakon... :D

Svidio mi se film, Rock stvarno ima potencijala kao buduca razbijacka zvijezda ( zapravo on to vec je )...

A$H

Post by A$H » 09 Jun 2007, 13:25

Rodman wrote:Walking Tall - The Rock je zakon... :D

Svidio mi se film, Rock stvarno ima potencijala kao buduca razbijacka zvijezda ( zapravo on to vec je )...
samo nemoj pogledat drugi nastavak nema The Rocka nego glumi onaj lik iz Andromede i Herculesa i film je smeće...
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Post Reply