Hm, pa niti ja nisam gledao originalno izdanje, ali znam da je bilo dinosaura na tom otoku gdje se radnja događala. No, nisam baš siguran za te crve...Dragonrage wrote:Ma moš si mislit kak je Jackson čitao Zagorajohn_constantine wrote:pa nije da imam nešto protiv CGI efekata, ali ove kreature koje su u filmu su totalno nemaštovite. Oni crvi iz zagora, pa pauci, pa divovski kukci, stonoge i to.Čujem da ima čak i pirana koje su ipak izbačene.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To je sve uzeo iz originala...
Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- john_constantine
Michel puši karu.
- Dragonrage
Da...ali za Zagora ili Dylan Doga nije sigurno čulo 80% Amerikanaca (posebice pored svih tih spidermana, Xmana i ostalih manova), kao vjerojatno ni Jackson, a za original iz 33-e znaju svi filmofili koji prate film...nije to isto stari moj...john_constantine wrote:Hm, pa niti ja nisam gledao originalno izdanje, ali znam da je bilo dinosaura na tom otoku gdje se radnja događala. No, nisam baš siguran za te crve...Dragonrage wrote:Ma moš si mislit kak je Jackson čitao Zagorajohn_constantine wrote:pa nije da imam nešto protiv CGI efekata, ali ove kreature koje su u filmu su totalno nemaštovite. Oni crvi iz zagora, pa pauci, pa divovski kukci, stonoge i to.Čujem da ima čak i pirana koje su ipak izbačene.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To je sve uzeo iz originala...

U ostalom...bilo je još prije filmova sa velikim bubama i dinosaurima kao npr izgubljeni svijet, a i opće je poznato iz raznoraznih knjiga i dokumentaraca o tim razdobljima da su takve bube postojale...evo ja baš nedavno gledao jedna na RTL-u gdje je frajer išao prošlost kako bi pohvatao te velike bube...loš dokumentarac ali da se pogledati...
-
nisam gledao ali evoti na imdbujigsaw wrote:O čemu se radi pa da znam hoću li gledati?Aryx wrote:Grandmas boy . presmijesnoobavezno pogledati
http://www.imdb.com/title/tt0456554/
a ovo ti je o filmu
Ne izgleda loše a i ocjena je dobra, ćak je i Aryx rekao da je smješan mogao bi i ja pogledatWhen his roommate spends the rent money on Filipino hookers. Alex, a 35 year video game tester has to find a new place to live. After a "encounter" with his friends mom, Alex is forced to move in with his grandmother. Trying to keep sake from his younger co-workers, Alex says that he is living "with three hot babes"
- john_constantine
- elrania
vargtimmen, od bergmana...
drugi film, iz njegovog opusa kojeg sam imala prilike gledati i nisam se nimalo razocarala...
strindbergov, lugosiev i shakespeareov utjecaj ukomponiran u kvalitetnu crno bijelu prikazu dusevnih sablasti
i interview, od thea van gogha...
u pocetku ga nisam htjela gledati jer mi se sama radnja nije cinila osobito primamljivom, ali film me apsolutno odusevio... i malo rezim zbog toga sto smo ga morali prekinuti, izostavivsi zadnjih 40 minuta...
prvi nizozemski film kojeg sam gledala i koji je savrsen prikaz problema ostvarenja dijaloga u covjeka
drugi film, iz njegovog opusa kojeg sam imala prilike gledati i nisam se nimalo razocarala...
strindbergov, lugosiev i shakespeareov utjecaj ukomponiran u kvalitetnu crno bijelu prikazu dusevnih sablasti
i interview, od thea van gogha...
u pocetku ga nisam htjela gledati jer mi se sama radnja nije cinila osobito primamljivom, ali film me apsolutno odusevio... i malo rezim zbog toga sto smo ga morali prekinuti, izostavivsi zadnjih 40 minuta...

prvi nizozemski film kojeg sam gledala i koji je savrsen prikaz problema ostvarenja dijaloga u covjeka
- jigsaw
Jelda da je dobar film?john_constantine wrote:Hard candy - baš bolesno bizaran film.Dobre emocije, gluma i odnosi između ta dva lika, igra mačka i miša. Radnja je totalno nepredvidljiva, svaki čas te uvijek iznenadi obratom. Samo jedino ne mogu popušiti da je 14 godišnjakinja tako inteligentna.
Gledao sam ga s prijateljima prije par dana....obožavam inače takve vrste filmova kad ima jako puno twistova
- john_constantine
je, predobar film. Napet do samog kraja.jigsaw wrote:Jelda da je dobar film?john_constantine wrote:Hard candy - baš bolesno bizaran film.Dobre emocije, gluma i odnosi između ta dva lika, igra mačka i miša. Radnja je totalno nepredvidljiva, svaki čas te uvijek iznenadi obratom. Samo jedino ne mogu popušiti da je 14 godišnjakinja tako inteligentna.
Gledao sam ga s prijateljima prije par dana....obožavam inače takve vrste filmova kad ima jako puno twistova

Michel puši karu.
- A$H
samo nemoj pogledat drugi nastavak nema The Rocka nego glumi onaj lik iz Andromede i Herculesa i film je smeće...Rodman wrote:Walking Tall - The Rock je zakon...
Svidio mi se film, Rock stvarno ima potencijala kao buduca razbijacka zvijezda ( zapravo on to vec je )...
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!