Anime
- maddjuro
Re: Anime
The Witch and the Beast - horror / dark fantasy anime od 12 epizoda sa jako dobrim dubom. Ukratko, radnja se vrti oko organizacije koja se bavi "zlim" vješticama. Postojanje vještica nije tajna. Glavni likovi su čarobnjak i djevojka s "fensy" sposobnostima. Ista je bila proketa od strane vještice i jedini razlog zašto je u toj organizaciji je da nađe tu vješticu i skine prokletstvo. Interesantan anime, pokije oko polovice od onoga što je do sada izašlo. Ljepa aniacija, nasilje nije cenzururano.
I may be an idiot, but i am no fool.
- maddjuro
Ninja Kamui - anime od 13 epizoda, sa jako dobrim dub-om. Radnja se vrti oko , bivšega, ninje koji se osvećuje svome klanu/organizaciji koji su mu ubili ženu i djete ( a htjeli su i njega), jer su napustili klan. Radnja smještena u budućnosti tako da anime ima svojevrsni "cyberpunk" štih. Ninje imaju razne tajne sposobnosti; te koriste "power armore". Animacija je vrhunska, nasilje necenzurirano , a što se tiče priče.... ona je prolazna.
Sve u svemu ok za jedno gledanje
Sve u svemu ok za jedno gledanje
-
Djuro jesi gledao drugu sezonu Tokyo Revengersa?
-
- maddjuro
TRIGUN STAMPEDE - anime iz 2022-e; 12 epp koji je , nazovimo to tako, nova intepretacija ovoga serijala. Trigun mi je drag serijal, imam mangu u kolekciji. Animacija može proći; kao i priča. Ali treba napomenuti da je ovaj serijal uzeo puno slobode što se tiče adaptacije. Toliko da su čak i izbacili jednog popularnog lika. Ipak; za jedno gledanje solidan anime (ali nije bio ni približno dobar kao onaj iz 98'e)
- maddjuro
PLUTO -anime u produkciji netflix-a; 8epp po sat vremena svaka. Mangu sam davno pročitao, ali mismim da ja anime jako dobro adaptirao kompletnu mangu. Sada mi se neda u detalje , jer ima puno interesantnih tema koje ovaj serijal obrađuje (SCY FY"setting", roboti sa ljudskim pravima i emocijama), pokriva temu mržnje; rata.... Manga je od autora Monster-a , koji također ima anime adaptaciju i svakako preporučam i to pogledati.
- maddjuro
Magical Girl Site - manga od 139 poglavlja (anime u 12 epp pokrije prvih 40ak poglavlja). Serjal koji je puno toga "posudio" od daleko interesantnijeg Magical Girl Raising Project serijala. Da ne spoilm previše, cure koje su pune negativne energije dobiju "čarobne štapiće"koji rade koješta. Naravno počnu se međusobno ubijati zbog "razloga"... UGL; serijal ima puno klišeja. Ipak, crtež je ljep, i nasilje nije cenzurirano. Ok za eventualno jedno čitanje / gledanje.
Helck - gledala mi se neka komedija, pa sam ovo nabacio.Anime ima 24 epp; pokije cca 80 od 110 poglavlja mange. Glavni lik je super mega snažan čovjek, koji nakon sto je izbačen oz ljudskoga kraljevstva, odluči prijaviti se na turnir u carstvu "demona". Turnir je da se odabere novi vladar. Iako počne uredu, likovi su simpatični, ali sama priča brzo dosadi; drugim riječima nije bas orginalna. Lik je super jak (nije u rangu Saitame iu one puncha, alito negdje). Mangu sam čitao na preskokce čisto da mogu reći da sam "odradio serijal".
Helck - gledala mi se neka komedija, pa sam ovo nabacio.Anime ima 24 epp; pokije cca 80 od 110 poglavlja mange. Glavni lik je super mega snažan čovjek, koji nakon sto je izbačen oz ljudskoga kraljevstva, odluči prijaviti se na turnir u carstvu "demona". Turnir je da se odabere novi vladar. Iako počne uredu, likovi su simpatični, ali sama priča brzo dosadi; drugim riječima nije bas orginalna. Lik je super jak (nije u rangu Saitame iu one puncha, alito negdje). Mangu sam čitao na preskokce čisto da mogu reći da sam "odradio serijal".
- Michel
Jel se može gledat ovaj Bleach https://www.imdb.com/title/tt14986406/ bez gledanja prethodnog? Stvarno mi se ne da gledati skoro 400 epizoda starog. Koliko uopće ima Bleach verzija?
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- maddjuro
Nisam to gledao, još, ali ovo adaptira zadnji Arc mange (koji je bio balega); ali kolega koji je gledao kaže da mu je bilo zabavno sa super animacijomMichel wrote: ↑11 Oct 2024, 00:17Jel se može gledat ovaj Bleach https://www.imdb.com/title/tt14986406/ bez gledanja prethodnog? Stvarno mi se ne da gledati skoro 400 epizoda starog. Koliko uopće ima Bleach verzija?
- maddjuro
My home hero- serijal na koji sam naletio zahvaljujuć' 9gag-u. Odgledao sam anime i sad nastavljam sa (dovršenom) mangom. Žanrovski je krimić. Priča se vrti oko oca koji ubije dječka njegove kćeri nakon što vidi da ima masnice po licu i čuje da je planira ubiti. Lik je entuzijast za krimiće, pa se riješi tijela uz pomoć supruge. Priča se zakomplicira jer je ubijeni lik, sin člana Jakuza koji žele doznati što se s njim desilo, Naravno napadnu taj bračni par pokušavajući doznati sto se desilo...... Dosta igre mačke i miša, malo vuče na death note, ali naravno bez ičega nadnaravnoga. Anime pokrije 50 od 220 poglavlja.
-