Nova DVD izdanja na kioscima
- Boby
Cats Eyes? Jel ima neki naš prijevod jer za ovo nisam čuo što je čudno kad je riječ o Kingu.A$H wrote:Vidio danas na kiosku dva filma od S. King-a mislim da su Cats Eyes i Trucks ali nisam ziher..neka neko potvrdi i javi cijnu i dali su zasebno ili na istom DVDu
Trucks sam gledao u osmom razredu i bilo mi ga je dosta za cijeli život tak da ga ne razmišljam kupiti. Al da puste u prodaju "The Stand" ili neku drugu golemu ekranizaciju Kinga to bi bilo primamljivo
- A$H
Macije Oci je Hr. pogledaj film mi je bio super kad sam ga gledao..tri ok Horror/Triller priceBoby wrote:Cats Eyes? Jel ima neki naš prijevod jer za ovo nisam čuo što je čudno kad je riječ o Kingu.A$H wrote:Vidio danas na kiosku dva filma od S. King-a mislim da su Cats Eyes i Trucks ali nisam ziher..neka neko potvrdi i javi cijnu i dali su zasebno ili na istom DVDu
Trucks sam gledao u osmom razredu i bilo mi ga je dosta za cijeli život tak da ga ne razmišljam kupiti. Al da puste u prodaju "The Stand" ili neku drugu golemu ekranizaciju Kinga to bi bilo primamljivo
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Boby
U, ovo zvuči interesantno. Hvala na informacijiA$H wrote:Macije Oci je Hr. pogledaj film mi je bio super kad sam ga gledao..tri ok Horror/Triller priceBoby wrote:Cats Eyes? Jel ima neki naš prijevod jer za ovo nisam čuo što je čudno kad je riječ o Kingu.A$H wrote:Vidio danas na kiosku dva filma od S. King-a mislim da su Cats Eyes i Trucks ali nisam ziher..neka neko potvrdi i javi cijnu i dali su zasebno ili na istom DVDu
- Wendigo
Boby wrote:U, ovo zvuči interesantno. Hvala na informacijiA$H wrote:Macije Oci je Hr. pogledaj film mi je bio super kad sam ga gledao..tri ok Horror/Triller priceBoby wrote: Cats Eyes? Jel ima neki naš prijevod jer za ovo nisam čuo što je čudno kad je riječ o Kingu.
također. baš bum pogledao sutra po kioscima..
- metallicat
zahvaljujući tebi sam kupilaA$H wrote:Vidio danas na kiosku dva filma od S. King-a mislim da su Cats Eyes i Trucks ali nisam ziher..neka neko potvrdi i javi cijnu i dali su zasebno ili na istom DVDu
ima 3 zasebna cd-a, ta koja je napisao + the silver bullet. ne bi znala što ima još na dvd-ima jer mi ne radi dvd pl pa do daljnjeg nemogu provjerit..40 kn je.

- Vorador
metallicat wrote:zahvaljujući tebi sam kupilaA$H wrote:Vidio danas na kiosku dva filma od S. King-a mislim da su Cats Eyes i Trucks ali nisam ziher..neka neko potvrdi i javi cijnu i dali su zasebno ili na istom DVDu![]()
![]()
ima 3 zasebna cd-a, ta koja je napisao + the silver bullet. ne bi znala što ima još na dvd-ima jer mi ne radi dvd pl pa do daljnjeg nemogu provjerit..40 kn je.![]()
koje novine izdaju ?
- Boby
- la terza madre
- Vorador
Što točno piše na DVD front coveru da znam pitat na kiosku.Boby wrote:Bacio bih i sliku ali nemam priključak za prijenos fotki; uglavnom dobivaju se 3 diska u jednoj kutiji (opako izgleda kada se otvori), na jednom je "Trucks", drugom "Cat's Eyes" a na trećem "Silver Bullet". Večears se ima kaj gledati
Zahvaljujem se Pokemon majstoru Ashu na obavijesti
- metallicat
piše "Stephen King kolekcija" - ubojiti strojevi, mačje oko i bonus srebrni metak. lijepo je zapakiranoVorador wrote:Što točno piše na DVD front coveru da znam pitat na kiosku.Boby wrote:Bacio bih i sliku ali nemam priključak za prijenos fotki; uglavnom dobivaju se 3 diska u jednoj kutiji (opako izgleda kada se otvori), na jednom je "Trucks", drugom "Cat's Eyes" a na trećem "Silver Bullet". Večears se ima kaj gledati
Zahvaljujem se Pokemon majstoru Ashu na obavijesti

- Vorador
thanksmetallicat wrote:piše "Stephen King kolekcija" - ubojiti strojevi, mačje oko i bonus srebrni metak. lijepo je zapakiranoVorador wrote:Što točno piše na DVD front coveru da znam pitat na kiosku.Boby wrote:Bacio bih i sliku ali nemam priključak za prijenos fotki; uglavnom dobivaju se 3 diska u jednoj kutiji (opako izgleda kada se otvori), na jednom je "Trucks", drugom "Cat's Eyes" a na trećem "Silver Bullet". Večears se ima kaj gledati
Zahvaljujem se Pokemon majstoru Ashu na obavijestinigdje ne piše koje novine, samo kućni dvd video u par navrata.