gle to su za mene neshvatljivi ljudi...Frank Miller se ne bavi takvim glupostima,ideja za strip je iz početka devedesetih i temelji se na Spartancima, a ne Amerima...to samo idioti gledaju da svuda mora bit skrivena poruka o ratu,rasizmu..strip je objavljen oko '98 godine, kad nije ni bilo ovog u iraku, a na netu isto govore kako ima skrivene poruke u vezi rata u iraku...takvi bi i u Crvenkapici našli temelje terorizma,kako se vuk inflatiro u neprijateljske redove...bla...bla...bla...umjesto da samo uživaju u filmu traže skrivene poruke kojih nema...tak su već za neki film isto joj tajna poruka terorizma,veličanje amerike..dok i redatelju nije pukao film i rekao da je to samo običan Sci-Fi i da ne kemijaju glupost..Mairosu wrote:?!? jes' ti siguran da si gledao isti film ? Ono bre vonja od politike od prvog minuta !Dragonrage wrote:Jedan lik na jedom portalu je onako pohvalio film u recenziji, da bi mu na kraju dao jedan zbog prevelike politizacije priče...mislim FTW???? kakva politizacija...ja sam gledao film, a nisam vidio niti P od politike, tj. nikakve usporedbe sa sadašnjim stanjem Američke politike.
-- Sparta je "the" drzava. Ko nije Spartanac, taj je peder, slabic, deformitet ili nesto trece.
-- U Sparti zene imaju prava glasa, a kod "nazadnih istocnjaka" su zene robovi.
-- Kralj Sparte ode u rat a da zaobidje savet svestenika (svojevrsni parlament), koji je usput potplacen stranim novcem.
-- Leonidina retorika je k'o da je Reagan pisao. "Mali ustao protiv velikog", "sloboda dolazi po ceni krvi, ali je sloboda", itd.
Pun kurac ovakvih referenci.
Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- A$H
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Mairosu
- Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena
- Evil Xander
Re: Anyway...
Jos kad tome dodas gust gledanja u kinu u Dubrovniku gdje ekipa ni ne gasi mobitele za trajanja projekcije, koja se btw, jos vrti s traka i vidi se tranzicija pa se pred kraj filma decentrira kadar i vidis donju 1/8 slike iznad crne crte tj ekipi su noge na glavama, prestrasno.HorrorHR wrote:Evil Xander wrote:Ono sto mozete ocekivati u filmu je slijedece:
...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
spektakl
Cisti mozdani udar.

Chuck Norris puts the 'fun' in the 'funeral'.
- Mairosu
- Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena
- maddjuro
beer fest- dosta dobar, dvosatni, film o underground natjecanju u ispijanju piva
epic movie- nije loš ali nije ni nešto preposebno, pogledat ako se nema pametnijeg posla
epic movie- nije loš ali nije ni nešto preposebno, pogledat ako se nema pametnijeg posla
Last edited by maddjuro on 11 Apr 2007, 21:50, edited 1 time in total.
I may be an idiot, but i am no fool.
- john_constantine
- HorrorHR
- Site Admin
-
Vizualno savršeno ali priča mi je bila očajno loša i nadasve predvidljiva do zadnje sekunde. Ne bi ga gledao opet tako lako.john_constantine wrote:Vidocq - odlična priča, dobar obrat, gerard depardieu, zanimljiva priča o alkemiji, rasplet - jedina zamjera ide iritatnoj spotovskoj režiji koja kasnije zamara.
- Dragonrage
Meni nije čak ni tak vizualno savršen...Tv kamera (zapravo digitalna, ali odaje dojam kvalitete Tv filma), previše krupnih kadrova...FilmTV wrote:Vizualno savršeno ali priča mi je bila očajno loša i nadasve predvidljiva do zadnje sekunde. Ne bi ga gledao opet tako lako.john_constantine wrote:Vidocq - odlična priča, dobar obrat, gerard depardieu, zanimljiva priča o alkemiji, rasplet - jedina zamjera ide iritatnoj spotovskoj režiji koja kasnije zamara.
- john_constantine
-
eh gledao sam onog au hazard baltazar
o magarcu kojeg ugnjetavaju i o sudbinama ljudi oko njega
pomalo dosadno ali moram ovjeriti ostale filmove režisera (bresona ne da mi se provjeravati)
dnevnik seoskog župnika i đeparoš pa ću tek tada suditi jel film dosadan
inače je za 7/10
o magarcu kojeg ugnjetavaju i o sudbinama ljudi oko njega

pomalo dosadno ali moram ovjeriti ostale filmove režisera (bresona ne da mi se provjeravati)
dnevnik seoskog župnika i đeparoš pa ću tek tada suditi jel film dosadan
inače je za 7/10
www.lasetta.net :axe:
- Dragonrage