Koji ste non-horror zadnji gledali ?
-
John_Ryder
- metallicat
- Knatchbull
Awake
prvih pola sata je dosadno do bola a kraj je klišej na kvadrat. bogatunčić koji se brine koji doktor će ga operirati dok ostatak svijeta može biti sretan ako ih uopće operiraju i njegovi problemi s mamom(taj dio je ubitačno dosadan i naporan). nakon toga film ipak postane malo zanimljiviji, skužiš o čemu se radi pa makar bilo predvidljivo ipak te zainteresira. Sve u svemu li-la 2,3/5
prvih pola sata je dosadno do bola a kraj je klišej na kvadrat. bogatunčić koji se brine koji doktor će ga operirati dok ostatak svijeta može biti sretan ako ih uopće operiraju i njegovi problemi s mamom(taj dio je ubitačno dosadan i naporan). nakon toga film ipak postane malo zanimljiviji, skužiš o čemu se radi pa makar bilo predvidljivo ipak te zainteresira. Sve u svemu li-la 2,3/5
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
-
GreenHornet
-
GreenHornet
- A$H
jedino kaj nase kretene ne kuzim, film se zove Double Team i onda ga nasi na hrvatski prevedu Dream Team,koj kurac mjenjas naziv filma ako ce opet bit engleskiGreenHornet wrote:aha!Cannibalist wrote:To si gledo jucer na rtlu?GreenHornet wrote:"Dream team"
7/10
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Asfodel
Najbolja mi scena negdje na početku kad se oni na silu smiju na vic onog likaGreenHornet wrote:"Oceanovih 12"
7/10
ona fora sa juliom roberts i bruceom mi je glupa totalno...![]()
koja moćna mjuza kad cassel izbjegava lasere![]()
to mi je zapravo najbolja scena u filmu.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
-
John_Ryder
mislim da ću to preskočit,neću ga ni skidat.Knatchbull wrote:Awake
-
Hec
Tak sam i ja gledo Nutt house (jos nisam znao da se tak zove), a nasi idioti preveli ludi lud, ko idiot sam trazio i nisam mogo nac taj filmA$H wrote:jedino kaj nase kretene ne kuzim, film se zove Double Team i onda ga nasi na hrvatski prevedu Dream Team,koj kurac mjenjas naziv filma ako ce opet bit engleskiGreenHornet wrote:aha!Cannibalist wrote: To si gledo jucer na rtlu?![]()
![]()
i na kraju sam oso pitat hrt, poslo sam im e-mail onda mi je lik reko da se film zove The Nutt House, al film je prejeben!po noci u 2 sata sam se
naglas smijo ko idiot
"Six strings to cover fear..."
- elrania
con air (1997)
nije najinteligentniji i najsofisticiraniji akcijski koji sam gledala, ali ima vise nego dovoljno dimanicnosti i naprosto obozavam tu glumacku postavu
cage zvuci pomalo urnebesno s onim naglaskom, no fino je odradio svoj posao sto se te uloge tice, malkovich ne razocarava i picajzla je ko po obicaju, a cusack je vise nego sarmantan
ovo ce se definitivno gledati bar jos 2-3 puta
nije najinteligentniji i najsofisticiraniji akcijski koji sam gledala, ali ima vise nego dovoljno dimanicnosti i naprosto obozavam tu glumacku postavu
cage zvuci pomalo urnebesno s onim naglaskom, no fino je odradio svoj posao sto se te uloge tice, malkovich ne razocarava i picajzla je ko po obicaju, a cusack je vise nego sarmantan
ovo ce se definitivno gledati bar jos 2-3 puta
- dr mladjo
točno to je triler.govore da je kiksao u kinima zato štio su ga promovirali kao da se radi o novom horroru od wes cravena..cylian murphy je odličan...jigsaw wrote:Red Eye (2005) - 4/5, kažu da je to horror, ali to po meni uopće nije horror, već običan triler. Zanimljiv je dosta film, od početka pa na dalje postaje sve zanimljiviji, glumac iz 28 Days Later je bio super, radnja, režija i gluma su ok.
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings