Dakle, samo oni. Francuze iz tog razdoblja recimo obožavam, klasični hollywood isto jer sam i odrastao na tom starom hollywoodu jer je tad hrt 1 kao danas hrt 3 puštao te klasike. Zato i danas tako volim Chaplina, obožavam ga. Bergmana koji je kao težak sam jako brzo zavolio i postao mi je jedan od najboljih.
Tako da sve ovo što gledam, uživam. Naravno da se nađu i loši filmovi, ali isto i među njima imaš onih guilty pleasurea koji su toliko blesavi da su zabavni.
Ove godine sam posebno uživao u horor maratonima. Napravio sam ih dosta, zato će mi i zadnji maraton ove godine biti u horor štihu. I kad gledaš, imat ću oko 45 maratona ove godine, i ostane ti 7 izgubljenih tjedana jer ima 52 tjedna godišnje. To ti je 48 dana u godini. Njih sam lijepo rasporedio kao mini odmore od maratona. Uvijek dobro dođu

I još mali dodatak. Meni je zanimljivo promatrati sebe i otkrivati što volim. Kod raznovrsnosti filmova je bitan taj osjećaj i svaki put ga lovim dok ga ne ulovim. Već se dobro poznajem da znam što želim i uvijek lovim taj osjećaj koji mi je tako dobro poznat kad gledam neki film i uživam. Ne znam jel tako kod tebe i ostalih. Znaš onaj poseban osjećaj kad si sretan kad ideš nešto gledat. Uvijek plivam s tim osjećajem i pratim ga.