Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
-
Dragonrage
-
FilmTV wrote:john_constantine wrote:Soundtrack i je prejeben, odlično. A i dijalozi također, ali ovako je ispalo više kao Lopovi, ubojice i dvije nabijene puške nego kao Transporter.
U ime svega što je sveto hvala bogovima filma što Crank nema veze sa Transporterom, taj film mi je doslovce smanjio kvocijent inteligencije, Dude Where's My Car je remek-djelo scenarija prema Transporteru. Kontam da ga vas nekoliko ovdje voli ali meni je taj film stvarno nešto pre strašno.
Crank je toliko nabrijan da to nije ni smiješno. Čak ni pizdarije kao Doberman mu nisu ni do koljena.
FilmTV wrote:Dobermanu fali sve, film je po meni uspio samo radi hypea. Fura se na nabrijanu stvarnost a više realnosti ima Lord of the Rings. Ne volim filmove u kojima je sve pretjerano na milijardu posto i nema trunke realnosti a prodaju se pod akcije. Osim toga, likovi su toliko pretjerani da mi liče na produkt lošeg tripa i s time se otišlo totalno kvragu. Postoji granica gdje nešto više nije cool nego jednostavno loše.
lol...a ističeš "XXX" kao jedan od boljih akcića
Prema tzome su Doberman i oba Transportera remek-djela.
Gle...činjenica je da su gotovo svi današnji akcići pretjerani...nema više ni jednog koji nije (Osim možda "Punishera"

), no s vremena na vrijeme se nađe neki koji se ipak izdvaja od ostalih, kao npr. Transporteri ili Equlibrium ili Kiss of the Dragon ili na kraju krajeva Crank itd...
Recimo, ja na Transportere gledam kao na strip...strip film...i kao takvi oni su pure fun

-
Mairosu
- Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena
-
Zanimljivo, meni je od tih "action noveau" filmova samo Kiss of the Dragon bolji od proseka (mada je i on terminalno glup), a moze i Banlieue 13. Transporter mi je superiorno debilan, Crank je bio OK na momente ali nije onoliko "hyper" koliko ga hvale, Exit Wounds - ho ho, ha ha, Romeo Must Die krdza, Cradle 2 the Grave...ma jebo ja mater onome ko montira i ubacuje muziku u te filmove, sve ti dodje k'o MTV spot od 90 minuta. Al', ko voli...
On-topic, gledao sam danas bas...
Eto, imate moju preporuku za ovo.
-
Zombiemachine
Dobri ste. Zadnjeg ne-horrora koji sam gledao uopće se ne sjećam. Valjda jer je to bilo pred kojih 5 godina.
(zajebavam se malo)
Krv je moje svjetlo i moja tama.
-
FilmTV
Zombiemachine wrote:Dobri ste. Zadnjeg ne-horrora koji sam gledao uopće se ne sjećam. Valjda jer je to bilo pred kojih 5 godina.
Tada si prešao na tamnu stranu...

-
Dragonrage
-
Mairosu wrote:Exit Wounds - ho ho, ha ha, Romeo Must Die krdza, Cradle 2 the Grave...ma jebo ja mater onome ko montira i ubacuje muziku u te filmove, sve ti dodje k'o MTV spot od 90 minuta. Al', ko voli...
On-topic, gledao sam danas bas...
Eto, imate moju preporuku za ovo.
Meni su katastrofa ti Bartkowiakovi akcići...totalna debilana...
A "Stander"...odlično....
-
elrania
eli eli lema sabachthani
zaspala sam dva puta tokom pocetnog dijela filma...
ali uopce nije los... dapace... odusevio me u nekim trenucima
ponovo mi se gledaju sokurovi filmovi...
-
Aryx
Boxers Omen Rofl on filma
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
-
HorrorHR
- Site Admin
Aryx wrote:Boxers Omen Rofl on filma
brutala čista od pretjerivanja

-
Aryx
Andrey Rublyov

There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
-
john_constantine
superman 3 - smiješno, ali od one scene s kompjutorom na kraju filma sam imao noćne more kao klinac.

A danas, pokojni glumac koji je ponekad iritatan, a ponekad smiješan, traljavo izvedena borba između dva supermena, neuvjerljiv dio supermanove preobrazbe, gađanje njega raketama u stilu arkade, Ali baš sam se dobro nasmijao. Samo da još vidim i četvrtog.

Michel puši karu.
-
john_constantine
ali najjače je ono kada onaj crnac ide na skijanje, i opadne za velike visine i dočeka se na skije, a ne polomi niti jedne kosti.

Michel puši karu.
-
maddjuro
sreije: hitcheikers guide to galaxy- ništa posebno. dosadno čak.
drawn together- odličan, ali i prebolestan crtić, bolesniji od sothparka i happy tre friendsa
I may be an idiot, but i am no fool.