skoro svima nama je, al ajde nećemo više o njemu, počelo mi ga bit žao koliko seremo po njemuA$H wrote:jigsaw wrote:The Village (2004) - 4/5
Dobar film M. Nighta Shyamalana koji je redatelj filma Signs (2002) i Sixth Sense (1999).Sva tri filma su dobra i sviđa mi se stil redatelja.Što se tiče ovog filma ima napetih trenutaka, puno likova i twist, ali kraj mi se ne sviđa ali nije mi pokvario sveukupan dojam filma.
meni osobno katastrofa..
Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- metallicat

- Boby
Mama ti je u pravu. Eh, da je moja češće po pitanju filmovametallicat wrote:skoro svima nama je, al ajde nećemo više o njemu, počelo mi ga bit žao koliko seremo po njemuA$H wrote:jigsaw wrote:The Village (2004) - 4/5
Dobar film M. Nighta Shyamalana koji je redatelj filma Signs (2002) i Sixth Sense (1999).Sva tri filma su dobra i sviđa mi se stil redatelja.Što se tiče ovog filma ima napetih trenutaka, puno likova i twist, ali kraj mi se ne sviđa ali nije mi pokvario sveukupan dojam filma.
meni osobno katastrofa..moja mama jučer gledala na nagovor mene i kaže da je predivan filma
![]()
![]()
- Betmen
Superbad http://www.imdb.com/title/tt0829482/
EEEEEEEEEeeee kak mi je ova komedija dobra
must see it!
EEEEEEEEEeeee kak mi je ova komedija dobra
- john_constantine
- Dragonrage
- john_constantine
E tu se slažem.Dragonrage wrote:Fenomenalan film...možda malo je spor s početka...ali kad krene...onda kreže žestoko!!!!john_constantine wrote:Man of fire - baš usporen i dosadan film, dobre akcijske scene i dobra ideja, ali jednostavno me film uspavao radi spore radnje. Denzel washington je odličan.
Michel puši karu.
- Dragonrage
Meni je i taj kraj odličan...nije moglo bolje...john_constantine wrote:E tu se slažem.Dragonrage wrote:Fenomenalan film...možda malo je spor s početka...ali kad krene...onda kreže žestoko!!!!john_constantine wrote:Man of fire - baš usporen i dosadan film, dobre akcijske scene i dobra ideja, ali jednostavno me film uspavao radi spore radnje. Denzel washington je odličan.Makar nekako s dvoumim oko završetka, jedan dio (evil) želi da se nije tako završilo, a drugi dio mene (good) je odgovarao takav završetak kao tipičnom amerikancu.
- metallicat
- Betmen
prejeben film i točka .Dragonrage wrote:Meni je i taj kraj odličan...nije moglo bolje...john_constantine wrote:E tu se slažem.Dragonrage wrote: Fenomenalan film...možda malo je spor s početka...ali kad krene...onda kreže žestoko!!!!Makar nekako s dvoumim oko završetka, jedan dio (evil) želi da se nije tako završilo, a drugi dio mene (good) je odgovarao takav završetak kao tipičnom amerikancu.
- john_constantine
skoro svaki film s denzelom washingtonom je odličan.Betmen wrote:prejeben film i točka .Dragonrage wrote:Meni je i taj kraj odličan...nije moglo bolje...john_constantine wrote: E tu se slažem.Makar nekako s dvoumim oko završetka, jedan dio (evil) želi da se nije tako završilo, a drugi dio mene (good) je odgovarao takav završetak kao tipičnom amerikancu.
Michel puši karu.
- elrania
- Betmen
Rescue Dawn http://www.imdb.com/title/tt0462504/
Totalno razvikan film, volim glumca ali ovaj film mi nije super po nicemu. Nije me ostavio bez rijeci, onak pogledo sam ga, jebote bolji mi je cak prosli njegov film Harsh times.
Totalno razvikan film, volim glumca ali ovaj film mi nije super po nicemu. Nije me ostavio bez rijeci, onak pogledo sam ga, jebote bolji mi je cak prosli njegov film Harsh times.